Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz duo #17243 üzenetére

    Szerencsére (vagy sajnos?) most nem küzdök hasonló gondokkal, de biztos nehéz dió, megtalálni azt az életteret ahová optimálisan be is tud illeszkedni az ember, plusz az infrastruktúra és a munka keresés is lényeges.

    Nálam most más probléma van, mondhatnám munkahelyi válságban vagyok.
    Egyrészt van egy stabil melóm amivel nem kell megszakadni és átlag feletti jövedelmet viszek haza, másrészt borzasztó a munkaidő beosztás, rettenetesek a vezetők és nagyon nem érzem jól magam.
    Hasonló területen sehol nem fizetnek ennyit a régióban és nem szeretnék lemondani arról a biztosnak mondható egzisztenciális háttérről amit megteremtettem a családomnak. A nejem bölcsész diplomájával örülhetünk, hogy van állása, a fizetése meg a közalkalmazotti bértábla alsó szélét súrolja. Szóval létfontosságú amit én hazaviszek.
    Nehéz kérdés, de egyenlőre nincs alternatíva. Nyomnom kell ott ahol vagyok, mert minden más opció pénzügyi bizonytalanságba sodorhatna. Arról már nem is beszélve, hogy napról napra érezni a gazdasági válság egyre növekvő nyomását. és hol vagyunk még a végétől.....

    Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......

Új hozzászólás Aktív témák