Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• shaft72

tag

válasz rii #49 üzenetére

Sztem a Velvetről semmilyen témában nem ajánlott tájékozódni... legutóbb a "gyilkos vitaminok" voltak porondon :D

Én szolizás ügyben úgy szoktam eljárni, hogy amikor kis színt akarok felszedni, főleg igy télvíz idején, akkor heti két alkalmat tartok, a két alkalom között általában 3, 4 nap telik el. Elsőre 3, aztán 6 percre fekszem / állok be. Ez a fokozatosság azért kell, hogy elsőre ne égjen oda az ember mint a grillcsirek :D Aztán mondjuk lehetne növelni 9 percre de én inkább az alkalmat sűrűsítem két nap kihagyásra. Így a bőröm se károsodik és nagyon jó színt tudok összeszedni. Szolizás után érdemes valami Q10-es krémet használni, főleg arcra, így jobban barnul a bőr. Ja, álló szoli jobb, mint a fekvő, mert habár utóbbi kényelmesebb, de csíkoz. Ha megvan a barnaság, abbahagyom, akkor kihagyok egy-két hónapot. Ebben semmi buzis nincs, manapság egy férfi is megteheti, hogy ad magára, meg jobb is mint sápadt infós arccal rohangálni. :D
    Ja, én a konditeremben lévő szoliba járok, így a tisztán szoláriumok gépeivel nincs tapasztalatom (erősség, időtartam, stb.).

Új hozzászólás Aktív témák