- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yézi: 10 év
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arni90
tag
én sajnos rosszul vagyok a szolitól, szóval muszáj valami más barnító technikához folyamodnom!
-
Kidus
őstag
Kivagtam az osszes nicked ha nem baj, mar egyszer szoltam, hogy a tobbszoros regisztracio ezen a forumon tiltott.
Mivel elsore nem sikerult megerteni, ezek utan nem szeretnenk, ha ujra regisztralnal, ellenkezo esetben a nick ki lesz teve.
Csokicso meg szolispray ide vagy oda.... -
kismókus
újonc
válasz
Cukorbogár #156 üzenetére
Hellóka!
Én voltam már ilyen szoliban,de nem az igazi!Nekem egy kicsit fóbiám volt!!!Kb. úgy éreztem magam,mint egy gázkamrában!
De kikell próbálni,lehet neked beválna!
Én inkább télen hetente elmegyek a közeli szoliba,mintsemhogy elautókázzak egy ilyen uv-mentes szoliba,a másik meg nem a legolcsóbb dolog! -
Cukorbogár
csendes tag
Mi a véleményetek erről az uvmentes barnulásról ????? ( Fújos,permetes )
Próbálta már valaki???? -
Klemens
őstag
válasz
Cukorbogár #152 üzenetére
Szia!
Kispest nekem jó, mert ott dolgozom (Nádasdy utca).
Köszönöm!Gergő_: Köszi!
-
Vandit.
addikt
válasz
Cukorbogár #152 üzenetére
Szinte gondoltam, h a konkurenciához kell menni.
-
Cukorbogár
csendes tag
Szia!
Nem tudom,hogy Kispest messze van-e neked mert ott van nagyon jó 9 gépes és NON-STOP és ez az új Csokicsövük van!!!!!!!!!!
Ird meg mert akkor elküldöm a cimet!
Nálluk elég a 9p mert brutál erős és 720.-ft
Álló az álltalában erösebb!!!!
Kizárólag szerintem 6p és használj hozzá elötti krémet amivel véded plusz jobban fog!!!!
Kérd ki a az ott dolgozo lány véleményét és a börtipusodnak megfelelöen fog adni neked!!!
Irj majd
Pusza -
Vandit.
addikt
válasz
Cukorbogár #150 üzenetére
Akkor melyik jön be, hova kell menni?
-
Klemens
őstag
Sziasztok!
Tervezem, hogy elmegyek szoliba.
Bpesten hol van jó és olcsó hely? Láttam olyan helyez ahol akciósan 900Ft helyett "csak" 750Ft a 10 perc...ez baromi drága.
Fekvő vagy álló a jobb?
Nekem érzékeny a bőröm, eléggé gyorsan letudok égni, mennyi idő lenne az elején ajánlatos?
Előtte vagy utána bekelle kennem magam valamivel? Ha igen, akkor mivel?Előre is köszi!
-
dorisz30
újonc
Ki az aki innen kiwi sunba jár???Az légyszi írja meg,hogy ő barnult-e,mert én voltam jópárszor...de szinem az nem sok lett!!!
Velem van a baj?
Lehet hogy mindegyik más...de ez nem volt jó nekem!!!Help! -
Csabee.
nagyúr
Én heti 2 alkalommal járok szoliba! Csokicső-be járok szoli krémmel, nem hiszem hogy káros a heti 2x9perc használattal, stő még jót is tesz! Egyrészt relaxál , tök nyugis, másrészt barnulok, 3adrészt a szolis csaj nagyon csini
-
Gergő_
őstag
Szerintem meg a szolárium a legszebb út a melanomához ( és légy szíves ne írjatok ilyen fasságot hogy a bőrgyógyász javasolta, egyik sem javasolja!, legfeljebb az aki szoláriumot üzemeltet...)
a D-vitamin szintézishez elegendő ha hetente 15 percnyi sima napfény éri az arcot és a karokat!
Szóval ezek a kisebb nagyobb leégések hatással vannak a szeplőkre és anyajegyekre, előbb utóbb csúnyán elváltoznak, lehet hogy csak 10 év de lehet fél éven belül is.
A dolog pikantériája hogy ezek a már kóros anyajegyek=melanomák kiterjedése a bőr legalsó mélységéig értendő, ezáltal a rákos sejtek a véráramban gyönyörűen képezhetnek áttéteket más szerveken, az agyban vagy a májban pl.találtam egy elég demonstratív videót
-
Bvlgari
újonc
Sziasztok!!!
Szerintem nagyon jó dolog,hogy van lehetőség télen is barnulni!!!
Belegondoltam,hogy mi lenne ha nem lenne szoli,egyből elkenődtem!!!
4 hónapig semmi szin,hófehér bőr...kihajítanám az összes tükröt az biztos!
Van egy kedvenc szolim,már egy ideje járok oda,heti 1-2 alkalommal,ennyi elég is! -
Driennke
újonc
Nem azért van a fórum,hogy megbeszélhessük a tapasztalatainkat és hogy nyugodtan kérdezzünk?Tévednék?
-
Integra
titán
válasz
Cukorbogár #138 üzenetére
1. te most magaddal, magatokkal beszélgetsz?
2. muszáJ -
dorisz30
újonc
Hellóóóó!!!
Van káros hatása a szoliknak,pl aki hajlamos rá,az egy picit szeplős lesz tőle,én nem lettem az!
Ha túlzásba visszük ,akkor a későbbiek folyamán lehetnek bőrproblémák,de aki heti 1x jár 9 percre,annak semmi baja nem lesz,sőt még jót is tesz magának!Nekem is a bőrgyógyászom javasolta!Ugye télen nagyon keveset vagyunk levegőn,napon,ezért nem sok D Vitaminhoz jut a szervezet,és emiatt vagyunk fáradékonyak,stb!
Én azt ajánlom,hogy aki nem nagyon szeplős,és világos bőrű,az nyugodtan menjen el heti 1x,2 szoliba!
Üdv!
-
Driennke
újonc
Sziasztok,Én is szolárium párti vagyok,de nem az a szolifüggő!!!Heti 1x 9percre megyek,nekem épp elegendő és szerintem sokaknak az lenne!!!Ha tanácsolhatom szolizásnál hagyjatok magatokon egy gyűrűt és akkor látjátok hogy mennyit barnultatok mert sokan átesnek a ló másik oldalára
Meg szerintem ami fontos hogy mindig le kell szedni a sminket és lehetőleg szolizás előtt ne használjunk parfümöt se a bőrre fújva!!!
Jó szolizgatástMÉRTÉKKEL
-
Cukorbogár
csendes tag
-
Cukorbogár
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom,hogy ti,hogy vélekedtek a mostanában hallotaknak!!?? Én évek óta járok szoliba és semmi bajom sincs tölle.Heti 1-2x szoktam 9 percre menni.És szoktam használni szoli elötti krémet,hogy a böröm vízmegkötöképesége ne csökkenjen és a kollagén rostok ne károsodjanak!!! Nagyon jok vannak érdemes használni öket!Sőt olvastam,hogy kevesebb olyan nönél alakul ki mellrak aki rendszeresen jár szoliba a férfiaknál is jo hatással van a prosztatára!!!
-
Csabee.
nagyúr
Valaki próbálta már a csokicsövet?
-
Ticsi.
csendes tag
Bővebben olvashattok a szoli közbeni fogfehérítésről: [link]
-
Loretto
veterán
Ez érdekes. Ahova én szoktam járni, ott nincs semmi ilyesmi, csa masszázs. azt azért észrevettem hogy nagyon nehezen barnulok. A gép jó mert 3 hónapja lett full új gép csövekkel, de lassan barnulok. Viszont a szombati balatonboglári nap, jött tett. Ha van alapszín nem égsz le.
-
Ticsi.
csendes tag
Valamelyik nap az egyik szoli kirakatában olvastam egy reklámot, mely szerint szolárium közben fogfehérítés történik. Hallott már erről valaki? Számomra elég furcsán hangzik...
-
Ticsi.
csendes tag
Jártam néhány helyen, de még nem szólt zene. Így eléggé el lehetett lazulni.
-
Borify Péter
aktív tag
én szolifüggő vagyok.....de mondjuk elég hamar megfog...és elég tartós...így csak ritkán
és arra most ránapozok nyáron
szal most egész jó színem van -
Ticsi.
csendes tag
SLYM!
Lehet már megoldódott a problémád, de azért leírom amit gondolok.
A napokban hallottam egy tájékoztatást a napozással és a szemkárosodással kapcsolatban, amelyből kiderült, hogy hiába be van csukva az ember szeme, sajnos nagy az esély a károsodásra. Felhívták a figyelmet arra, hogy a szemhéjat is fontos bekenni naptejjel.Gondolom a szoláriummal is hasonló a helyzet. Ha lehet, akkor inkább a természetes napfényt válaszd, a szabályok betartásával. Természetesen lehetne vitatkozni, hogy ki melyiket tartja egészségesebbnek.
Ticsi.
-
SLYM
veterán
ti nem szoktatok olyat érezni, hogy mintha kicsit irritált lenne a szemetek a szoli után? ahova járok ott nincs szemüveg és kicsit furcsa érzés. mondjuk ott senki se használ szemüveget, de azért ettől még ugye lehet káros. szóval nagy gáz ha nincs szemüveg? ja és nagyon erősek a csövek
szerk: persze csukva van a szemem
-
rien
senior tag
volt már valakinek úgy, hogy sikerült úgy megégnie, hogy hámlik?
nekem most sikerült(kb. egy hónap kihagyás, befeküdtem 14 percre és nagyon megégtem, tuti csőcsere volt a bőröm meg érzékeny ezt írtam is korábban)
ha így megyek, hogy a bőröm jön lefelé akkor foltos leszek? megkéne várni, hogy lehámlok teljesen? vagy összekopik idővel? -
rii
nagyúr
tavaly ősz után megint járok akkoer ebbe a levitézktett (előttem legalábbis) 12ker.i szol.ba, egy hete votrlam 6 percet, munnk miatt csak most tudtam elmenni 12 percre, ha ez a 12 perc nem látszik meg, akkor megyek másik gépbe, ha egyiken se látszik meg, akkor megkérdezem a kislányokat, hogy mi a ragya van a gépekkel ... :-/
egy 2-3 hetet adok ennek a fákin place-nek -
rii
nagyúr
monitor elôtt ülünk 8-10-15 órákat ... napi szinten ...
és akkor a szolárium lámpát kiáltju kcsak rossznak?
én spec már 12-13 éve napi kb 10 órát ülök CRT monitor elôtt. :-/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Óra topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Öt hibát korrigál a GeForce driver gyorsjavítása
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Térerő gondok, tapasztalatok
- ZIDOO médialejátszók
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC - GARANCIÁLIS drón szett +koffer
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban, garanciával
- Studiologic SL88 Studio MIDI billentyűzet
- Labubu - Exciting Macaron/Have a Seat bontatlan figurák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged