Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
makro
senior tag
Ez így van, hivatalosan nem lehet használni. Még 1x sem volt belőle gond egyik ellenőrzésnél sem. Ha nem süti ki a szemét a rendőrnek, akkor kb nem is foglalkozik vele. Még csak azt sem mondhatom, hogy villogtatnának a szemből érkező autók, mert túlságosan vakító.
Nekem közel 1 éve ezek az izzók vannak, de eddig nem vettem észre károsodást a lámpatestben. Itt is van azért túltervezés, illetve az emelt fényű izzók is nagyobb hőt generálnak mint a gyári. -
justflash
aktív tag
-
justflash
aktív tag
-
juliabrilke
veterán
Én meg se néztem, ezért nem regisztrálok. Gondolom termékek ami kutyának kell lesznek akciósak.
Közben lázadás van a black topikban, hogy mekkora átverés lesz megint.Azért örülök, hogy itt nem olyan, mint mondjuk Amerikában. Leszámítva a Tescot persze, ott érdekes dolgok történtek 2015-ben.
-
Az én"kedvencem" a vasúti átjárónál, Széchenyi megállónál a kerékpár út kiépítése és a kettő sávból eggyet kiépíteni.
Na meg a sávok szétválasztása vagy annak folytatása... Pazar munka. Ha csak arra gondolok hogy azt a felüljárót Meddig javították és ugyan olyan sz...r . -
-
-
siti
őstag
Vagy nem mostanában ettél ott. Róma is jó volt kb 3-4 éve, de ma már inkább kihagyom. Ez van, ízlések és pofonok (szerintem vékony tészta, feltét a sajton és ropogósra sütve), meg új szakács, olcsóbb alapanyag meg stb hogy meg is éljenek. Kár ezen pörögni, de ha tényleg rossz a kalóz, akkor majd bezár, ha meg valakinek az kell, hogy vastag ragacsos tésztával tömje a hasát, akkor eszik ott. A kinek mi a finom, annyira...
-
justflash
aktív tag
Kalóz -1, tényleg szar. Háromszor rendeltem, kétszer szenes volt a szélső 3 centi, egyszer nyers az egész, egy óra alatt ért ki nem csúcsidőben úgy hogy kb másfél km távra kellett hozni.
Casa szintén ugyanez, Isolabella változó minőségű , a Püspökkert nem rossz, a Rómába meg csak beülni szoktunk.
Don Pepe Tescoból szoktam itthonra rendelni, velük ~1 év alatt nem volt bajom. A Plazaban lévő konyha más, melóhelyre onnan szállítanak, onnan már volt szenes/hajas pizza is.
-
-
A@ron
tag
Hát igen, nem egy, nem kettő típust kellett azért kizárni, mert "nem szép az eleje" "nem szép a hátulja" "nem szép a belseje", stb. Na és itt persze nem arról volt szó hogy rongyosra volt koptatva / törve, hanem hogy az adott típus vonalvezetése nem szimpatikus.
Ezek számomra elég nehezen értelmezhető érvek, mivel az én szememben az autó használati tárgy, ergó nekem inkább az számít, hogy üzembiztosan elvigyen A-ból B-be, ne legyen szétrohadva, és kb ennyi. Nem ralizni akarok, és nem is szépségversenyre nevezni vele.
Szóval jól értetted.
-
Napfénysüti
nagyúr
Azért a németeknél se mindenhol korlátlan az autópálya.
Lakott területen kívül felőlem menjen valamivel gyorsabban aki akar (bár ott se tartom jó ötletnek) de városon belül azért csak ne száguldozzanak már mert elég egy pillanatnyi kihagyás és komoly baj lehet belőle.
Anno ahol laktunk a lépcsőházunk előtt is egy ilyen magát Schumachernek képzelő ütött el egy gyereket (nem 50-nel) aki bele is halt... -
pd
tag
Hát nagyon nagy jóindulattal lehet azt körforgalomnak nevezni. Valakinek nagyon elgurult a gyógyszer egyébként itt a városban. Amióta minden nyamvadt kereszteződésben körforgalom van, csúcsidőszakban beáll az egész Várkörút/Rákóczi és a csatlakozó utak. Nagyon nem gondolták ezt át.
A gyalogosok miatt akkora kocsisorok vannak, hogy őrület. És persze a gyalog közlekedők hamar megszokták a jó világot, újabbra már körülnézni is luxus az 50%-nak, mert "elsőbbsége van". Lesz majd még itt óbégatás, amikor egy-kettőt kivasalnak, ahogy jön a rossz idő, csúszós utak, egyre hosszabb sötét időszak stb. -
Ronin-
senior tag
Persze
Amikor a 13 ezres gigabites tplink routeremről kiderült,hogy csak 280mbitet bír,akkor búcsűztam el ettől a "csoda" márkától... Ugyan ennyiért vettem egy dlinket,ami ténylegesen is képes erre a sebességre és nem csak egérszar van a műanyag házon belül ennyi pénzért
muteréknál is tplink van,hetente 2x dobja a wifit,mert van rajta 3 teló vagy éppen tablet +1 laptop,múltkor már ketté akartam törni..
-
quint
aktív tag
Kint általában elfogadják a záradékolt fordítást (lsd. a leírásban). Klasszul néz ki a nemzeti színű szalaggal összefűzve
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Bontatlan GIGABYTE Radeon RX 9070 Gaming OC 16G 3Év gari 27% Áfás számla
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- Iphone 14 Plus 256GB // Független // 100% akku // Számla+Garancia //
- DELL G5 5590 I7 9750H RTX 2060/6G 16G DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest