Aktív témák
-
MunezXBK
nagyúr
válasz juliabrilke #45797 üzenetére
Az összes közül kb. a lehető legjobb. Bár egy kinti túra jó lesz...
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz juliabrilke #45797 üzenetére
Én is néztem. Na itt ha nem alakítotok akkor egy gyors búcsú is befigyelhet...
Més que un club!
-
juliabrilke
veterán
Francba! A Slovan Bratislavát kaptuk meg és idegenben kezdünk.
-
bim
veterán
Én naponta járom meg a Mór-Velence útvonalat kocsival . Sajnos nem tudok én sem ilyen útvonalizét belinkelni.
-
-
MacCaine
őstag
Azt kell mondjam, hogy az olaszok megérdemelték. Az angolok úgy játszottak, mintha nem is akartak volna továbbjutni.
-
gyenge47
aktív tag
Toltunk tegnap egy hasonlót, csak éppen fordítva, illetve kicsit hard mode-ban.
Nagyszombati utca 26A és 32es végállomás
Pákozdi ingókövek
Anikó forrás
Velence
majd végig a bicikli-úton a déli parton.
Laza 50 km, persze Agárdon fürdés.Első 20km lényegében terepen ment, másfél liter ásványvíz el is fogyott ezen az útszakaszon.
Haver ráadásul extrém módban tolta ugyanis nincs nyerge (!)
-
törölt tag
2gb MICROSD kártya kinek mit ér?
class 4-ek...
-
SzalaiG
addikt
Makita csavarbehajtóhoz töltő eladó!
DC1414 T 7,2-14,4V -
-
mtade
aktív tag
Kicsúsztam a szerkesztési időből, mert átültem az asztalihoz...
Szóval a link:
Thinking is the hardest work there is, which is probably the reason why so few engage in it. // Henry Ford
-
mtade
aktív tag
válasz Timyyy #45781 üzenetére
Én egy Velence kört nyomtam, 49km, visszafelére hagytam az északi partot, 30km után kezdtem a mászást Sukoróra. Ficsi volt...
Én linkelek:
http://www-fb.sports-tracker.com/u/Mondeotade/workout/67tvdb5bac2ea5a6(mobilról nem egyszerű)
[ Szerkesztve ]
Thinking is the hardest work there is, which is probably the reason why so few engage in it. // Henry Ford
-
Timyyy
őstag
30 km hegyre felfelé biciklivel (Ajka - Sárcsi kút - Kab hegy - visszafelé Padragkút - Ajka), végig erdőben, idő jó volt de kidöglöttem és földig ér a nyelvem olyan izét nemtudok linkelni amit ti szoktatok emrt nemtudom hogyan kell.
Gyors ebéd aztán várnak a menhelyi kutyák... ami szintén egy külön edzésprogram... estére remélem négykézláb azért majd eljutok az ágyig.
Szép vasárnapot!Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
SzalaiG
addikt
3-5kg régi kemping gázpalackot vennék rózsával. Írj privit!
-
vinikorn
aktív tag
válasz Pancsermeste #45776 üzenetére
Samsung tv-ről van szó. Az aloldal lapozás valamiért nem működik semmilyen gombbal.
-
vinikorn
aktív tag
Teletextben az aloldalak között hogy kell lapozni? Képen: [link].
Azt már megtudtam, hogy az automatikus lapozást a Return gombbal kell megállítani.
-
Rellind
senior tag
Hi.
Salgópolc rendszerű polcrendszert vennék... Baumax,Praktiker,Bricostore átnézve. Tudtok valami lelőhelyet ahol 10ezer alatt kapnék? 2m magas és 3 méter széles falra kellene.
Thx. -
coqito
tag
Sziasztok, megvagytok még? Jó régen jártam erre. Még kb egy éve ígértem hogy feldobálom az eladó cuccaimat de azóta sem volt túl sok időm. Nem érdekel valakit 2 db 1gb-os DDR ram? Teljesen hibátlan mindegyik dualban is képesek futni hibátlanul.
Van eladó alaplap is egy ECS m925, és van egy szerver lap aminek hirtelen nem tudom a típusát. Nagyon kis fogyasztású, a lapba egyedül egy 12 voltos csatlakozó kell hogy menjen. De ddr1-es és s478-as foglalatú. Régen erről ment egy cs 1.6 szerverem
Van eladó dvd író is. Illetve sok flopi író csokira cserélhető
Továbbtanulásra kell a pénz, adományokat is elfogadok
További jó mecsnézést mindenkinek a mai estére.[ Szerkesztve ]
-
Komi28
senior tag
válasz D.Orion #45765 üzenetére
Nálunk 2 hete ugyanez volt. Estefelé hallom, hogy beszélgetés van a bejárati ajtó előtt, kinézek és a szomszéd villanyóráját cserélik. Kérdezem, hogy mi a gond, csak cseréli valamilyen kft mindenkiét. Lazán lekapcsolta volna az órát úgy hogy otthon vagyok és csak nem is szólt volna csak utólag, hogy írjam alá a papírt Ezt megcsinálták másik lakóval.
Ja és ha valaki nincs otthon akkor majd a KK aláírja a papírokat és kiosztja a lakóknak.
Kiváncsi leszek ha netalán lesz elírás a régi órán akkor kifizeti ha a KK aláírta a cserét és apapíron szerepel az óraállás, de azt konkrétan nem nézte meg a KK csak aláírta -
Speeedfire
félisten
Keresek 24V min. 50VA-s trafót. Priviben kéretik jelentkezni.
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
Varoz
addikt
válasz MunezXBK #45762 üzenetére
Még véletlenül se.
Van különben egy 175-ös Czetka itt Fehérváron, lehet az volt.
Abból lehet megismerni, hogy csak egy kipufogója van.[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
D.Orion
veterán
Eon már megint! Gyönyörű mondhatom!
Délben csengetnek: Villanyórát jöttek cserélni!
-Micsinálni?Eon által megbízott Szinaron Kft kijött, hogy lecseréli a régi villanyórát egy új digitálisra. Ha egy kicsit jobb kedvem lett volna, akkor megkérem őket, hogy húzzanak el a francba. Mivel semmilyen hivatalos értesítést nem küldtek arról, hogy jönnek. Szombaton délben!
Még szereltek gyorsan telefonáltam egyet az Eon-os havernak és lekérdeztem őket... Bazira nem szabályos ahogy kijönnek és eljárnak ez ügyben...
Az egész lépcsőházban most cserélik és eddig egyik lakó se tudott róla, hogy jönnek...
[ Szerkesztve ]
-
vinikorn
aktív tag
Képen lenne egy teletextes kérdésem: [link]. Hogy kell megállítani az automatikus oldalváltást és hogy kell lapozni az aloldalak között?
Köszi!
-
MODERÁTOR
-
vinikorn
aktív tag
Détárinak mi ez az elcsukló hangja?
-
Timyyy
őstag
válasz JohnnyX #45740 üzenetére
Gyenesdiást tudom javasolni, 2 éve oda járunk, szerintem a legolcsóbb belépő az összes strand közül a balcsin, marha nagy terület, animátor és mindenféle programok, sokféle büfé és étterem, boltok, gyerekeknek pancsoló... lassan mélyülő víz, csak jót tudok róla mondani.
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
Varoz
addikt
-
-
kem
addikt
olcsó satanotivinyót keresek!
Köszi!
-
pancsolós strandnak hívják, ami kimondottan homokos part fílinget rejt, de inkább kisgyerekeknek mint kólamámorban fürdőző felnőtteknek. ott van ez is linken, csak nem bökte ki a szemem.
Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
válasz JohnnyX #45740 üzenetére
Zamárdi nagy füves strand, kimész fekszel, ingyenes, víz alja meg a szokásos homok/iszap, bár ez a déli parton mindenhol ilyen, gyerekként sokat voltam itt. Most Szántódra szoktam járni, ott is ingyenes a strand (több is van), de a büfé árak, hát nem olcsó, de mindegyik kulturált hely. A Juhász utcában a büfésnél szoktuk hagyni a pénztárcát, más értéket nem viszek, a kerékpár útnál pedig van ingyenes parkoló (az utca előtt) és vasúttól is csak 4 perc séta. Most kicsit sétálni kell a vízhez, de ha derékig bemész, akkor még simán lelátni az aljára. A Rigó utcai sem rossz, nagyobb játszótér, de ott még nem ettem a büfében, de mindenhol szóltak, hogy értékekre figyeljünk. Északi parton Vonyarcvashegy, Balatonudvari (fizetős), jó volt a büfés kaja, de éppen gulyásverseny volt. Siófokon meg még pár helyen találhatsz klasszikus homokos partot, de azok általában utólagos betöltések és nem szokták engedélyezni és nem is olcsó.
Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
Varoz
addikt
válasz MunezXBK #45742 üzenetére
Még a közelben sem csapott le, a legtöbb pedig nem is lefelé irányuló.
Nem tudod mit hagytál ki. Felvillanyozó élmény.
Az én közelemben csapott már le. Még a trágya is megállt bennem.hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Varoz
addikt
válasz MunezXBK #45739 üzenetére
Egyszer addig nézed, hogy beléd csap.
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
JohnnyX
őstag
Balatonra fürödni hova érdemes menni?
Vonattal könnyen megközelíthető, viszonylag olcsó, és homokos part érdekelne elsősorban._Z87-Extreme3_-_4670k_-_16Gb_-_1050Ti_
-
deicide
veterán
Autóklímást tudtok ajánlani Fehérváron, olcsó és megbízható, ha van ilyen...
D.Orion: ide is elért közben, durván kopog a terasztetőn...
[ Szerkesztve ]
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
D.Orion
veterán
No ideért az első komoly vihar. 3-5 cm magasan áll a víz mindenhol. Akkora cseppekben esik, hogy úgy kopog mintha jég is lenne benne, Lehet van is...
-
Kloden
senior tag
Eladó egy kerékőr szett, meg egy Marc cipő!
"Ön fél a haláltól?" "Az élettől félek."
-
kem
addikt
Majd megkérdezem JohnnyX-et, őt láttam erre ólálkodni
Köszi!
-
-
kovsol
titán
-
kem
addikt
Kit vehetek fel sametimeon?
Köszi!
-
MacCaine
őstag
-
válasz MunezXBK #45709 üzenetére
dettóelsőreakciómvoltnekemis!!
a nevem Bó, Bimbóbocsi.
meg persze ott figyel egy Pancsermester avatar
ezdeviccesna ja hogy nem használják, ha nem kacsint a szmájli, akkor minek öltünk milliókat a számítástechnikába
[ Szerkesztve ]
-
Timyyy
őstag
válasz juliabrilke #45708 üzenetére
Köszi!
És tudja azokat, mint az msn? Hanghívás, videohívás, smiley-k?Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
D.Orion
veterán
"nem az én barátaimat tartalmazza az adott lista"
Nem a fuxot nem.
Egyébként nagyon funkcionális és puritán program. Biztos elfut 486-on is. Cserébe gondolom nem zabál ~100MB-t ramot, mint az MSN.
[ Szerkesztve ]
-
MunezXBK
nagyúr
Bimbo?
-
Timyyy
őstag
válasz juliabrilke #45697 üzenetére
Az msn fiók felületéről fel tudnál dobni egy képet hogy milyen?
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
D.Orion
veterán
válasz Napfénysüti #45705 üzenetére
A closed beta windows-on is? Azt megnézem, bár ha agry birds-ből indulunk ki, akkor minden lehetséges,
[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
Simán jó a Pidgin. Én Ubuntu-n használom.
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eGPU tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- A jövő számítógépei (Reloaded)
- Vicces képek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Elemlámpa, zseblámpa
- One mobilszolgáltatások
- Egérpad topik
- További aktív témák...