Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
Aktív témák
-
MunezXBK
nagyúr
válasz Napfénysüti #47398 üzenetére
Öngóllal egyenlítettek?
-
Tom5
addikt
válasz Napfénysüti #47398 üzenetére
1:1, nem rossz ez
-
Tom5
addikt
ezt elkúrták
Sidibe
[ Szerkesztve ]
-
Napfénysüti
nagyúr
Ó bazz Verpecz...
Varga megmentette.
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
Napfénysüti
nagyúr
Eddig jó hogy bevállalták. Sousánál én leginkább az egycsatáros dolgot nem érem. Kell a két csatár előre egy normál meccsre. Úgy lehet hatékonyan támadni, egyet könnyen elnyomnak a védők meg nem is osztja meg őket eléggé.
Most nyom a BATE ez nem jó.
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
Tom5
addikt
válasz Napfénysüti #47393 üzenetére
Elismerésem, szimpi ez a Sidibe kölök, meg az is, hogy bevállalták a két csatáros játékot.
-
Napfénysüti
nagyúr
Vezetünk!!!!!!!
Feketék összehozták.
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
Tom5
addikt
Debrecen miért tud két csatárral játszani még egy BL selejtezőn is, mi meg lókuki...
Kivi vok mit mutat a két fekete fiú. -
deicide
veterán
válasz Pancsermeste #47386 üzenetére
Én pont ugyanilyenre megyek pénteken a martonvásári okmányirodába...
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
Blaise
veterán
Xbox360 játékok eladók:
Battlefield 3 - 4500Ft
Gears of War 2 - 3000FtEgyütt a kettő 7000Ft, Fehérváron bárhova elviszem.
-
Varoz
addikt
válasz Napfénysüti #47385 üzenetére
Ja, ő nyomkodja a CRX pedálját, ugye?
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Pancsermeste
őstag
Akkor most már elmesélem az én sztorimat is.
Forgalmiba nem ragasztottak műszaki matricát, mivel a környezetvédelmi besoroláshoz rossz kód volt, így új forgalmiért és matricáért okmányirodába kellett mennem a rendszámtáblával együtt.
Csak hogy nem volt nekik matrica, így azt mondták várjak türelmesen, majd értesítenek, ha mehetek, nem kell sorszámot se húznom, soron kívül intézik...
Eltelt 2 hét, nem értesítettek, így felhívtam őket. Erre mondják, ne izguljak, majd értesítenek. Vártam.... eltelt egy hónap, megint rákérdezek, azt mondták nincs matrica, elfogyott, várjak türelemmel....
Rendőr megállít.... jönnek a kérdések... válasz is.... nem elfogadható... menjek azonnal Irodába matricáért!
Megyek.... nem húzok sorszámot, várok türelmesen kezemben a rendszámmal, nem kérdi senki, mit akarok.... Hát odamegyek morcos hölgyhöz, azt mondja, húzzak sorszámot! Magyarázom neki helyzetet... na jó, üljek le, majd szólítanak....
Gondolkodom magamban.... hát ki a csoda fog engem szólítani, azt se tudják, ki vagyok, mit akarok...
Fél óra után éppen felállni készültem a pultra csapáshoz, de éppen akkor morcos Hölgy szól, hogy menjek (miután előttem már 4 kuncsaftal is végzett). Végül ő ragasztott nekem matricát.-= Pancsermeste® =-
-
Varoz
addikt
válasz Napfénysüti #47381 üzenetére
Ha nem valami Japán pedált nyomkod, akkor nem érdekel.
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Varoz
addikt
-
Varoz
addikt
válasz MunezXBK #47376 üzenetére
Vigyázz, mert téged is meg vesz, kilóra!
-
Rellind
senior tag
Valakinek esetleg egy alufelni? 4×100
-
don_peter
senior tag
Uraim!
Új HTC Sensation 2450mAh akkumulátorok eladóak: [link]----== Neo Geo és Arcade Fórum : www.neo-geo.hu ==----
-
-
Varoz
addikt
válasz kovsol #47369 üzenetére
Továbbra sem az a baj. Én meg voltam 5 perc alatt. Ellenben 3 hetet ülnek a jogsimon.
Szarvason bezzeg 1 hét alatt megvolt. Érdekes.[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
Én mondjuk fehérváriban háromszor voltam összesen, de megvolt mindig kevesebb mint fél óra alatt.
Közjegyzőt hol találok a városban ? Hitelesíteni kellene az igazolványom másolatát.
(#47370) Varoz én a vámosokra várok, állítólag nem ment a rendszerük 1,5 napon át
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
Varoz
addikt
Hogy r.hadjon meg az összes okmányiroda. Hol találok egy kis napalmot? Fel kéne gyújtani.
-
Varoz
addikt
válasz LamerGyuri #47362 üzenetére
Jaaa. Le kell jelszavazni a gépet és kalap, kabát.
-
-
JohnnyX
őstag
Sziasztok!
Azt honnan lehet megtudni, hogy egy számítógépet mikor kapcsoltak be, illetve mikor kapcsoltak ki?
Lehet a takker tanul gépezni...Sürgősen kellene a válasz, előre is köszi!
_Z87-Extreme3_-_4670k_-_16Gb_-_1050Ti_
-
D.Orion
veterán
válasz juliabrilke #47350 üzenetére
Ha itthon nem nyer a csapat 2-0 vagy 3-1re, akkor el is lehet felejteni a továbbjutást. Ez az igazság.
-
válasz Napfénysüti #47347 üzenetére
"Még a Fradinak is."
te mit iszol? adsz belőle?
Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
Napfénysüti
nagyúr
Tegnap fürdés közben eszembe jutott hogy jól be kellene vásárolni Avon Green Apple tusfürdőből mert kellemes és félek tőle hogy az Apple majd jól levédi azt az illatot és beperli az Avont hogy jogosulatlanul használja. Aztán majd kéri a forgalmazás tiltását még az Antarktiszra is.
Més que un club!
-
mtade
aktív tag
Index.hu-n találtam:
" Az OS X 10.8-as egyik legszórakoztatóbb szolgáltatása a teljes szinkronizálás. Elfingod magad az iPhone-on és a Macből jön a szag."Thinking is the hardest work there is, which is probably the reason why so few engage in it. // Henry Ford
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz juliabrilke #47350 üzenetére
Egyetértek hogy a nemzetközi kupa sokkal magasabb szint. Sajnos a honi bajnokság elég nulla.
Csak az a baj hogy ilyen bajnokság után az európai kupákban sem várhatunk el eredményeket.
Ne legyen igazam de a következő kupaforduló már lehet kemény lesz a magyaroknak.Vasárnap indul nekünk is a mecssorozat. Magyar kupában csak egy lazán 2 osztállyal feljebb lévő ellenfelünk lesz.
Més que un club!
-
juliabrilke
veterán
válasz Napfénysüti #47349 üzenetére
A hazai bajnokság nekem nem sokat ér. Inkább nemzetközi meccseken érjünk el értelmes eredményeket. Legtöbb nb1-es meccs unalmas sajnos. Megint más kérdés, hogy mi tesszük azzá.
Ahogy néztem az utolsó hazai EL meccset páran hasonlóan gondolják. Lényegesen nagyobb nézőszám volt még úgy is, hogy a szlovákoktól nem sokan jöttek.
Itthon 1 gólos győzelem, utána meg mehet az X-es bunkerfoci. -
Napfénysüti
nagyúr
válasz juliabrilke #47348 üzenetére
Edzés előtt is erről beszélgettünk csapattársaim nagy része Vidis.
Egyébként Torghelle most a pápa ellen tényleg akkora arc volt? Ezt olyan mondta aki kint volt. Oké hogy B csapat állt ki de erre ugye azt szokták mondani hogy mindig az a legerősebb csapat aki a pályán van.
A Gent az kemény ellenfél lesz. Kérdés jó-e erre tartalékolni?[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
juliabrilke
veterán
válasz Napfénysüti #47347 üzenetére
Az elején csak azt hittem, hogy ezt a "taktikát" csak az erősebb csapatok ellen játszatja,de sajnos nem.
Ok, hogy újdonság, meg lehet, hogy van benne valami nagy taktika. De sajnos a lelátóról semmi nem látszódik belőle. A támadások lassúak, nagyon sokat játszanak hátra még a középpályások is. Ha meg a szélén valaki megiramodik, akkor meg középen van 1-2 ember.
Ok, hogy B csapat állt ki vasárnap, de a gyenge foci ugyanaz volt. -
Napfénysüti
nagyúr
válasz juliabrilke #47346 üzenetére
De ezekre nem jön rá Sousa vagy mi van vele? Hisz annyi játékos tapasztalata van és nem is gyenge csapatoknál. Azért a csapat nem egy Barcelona tényleg hogy kis szögletekkel meg sok visszapasszal operáljon. De jó is lenne ha ilyen szinten nyomná itthon valaki. Bármelyik csapatnak örülnék ha lenne esélye az igazán nagyokkal küzdeni. Még a Fradinak is.
Més que un club!
-
-
Komi28
senior tag
Szakik: az utóbbi időben ha másolok valamit akkor eléggé belassul a többi dolog is a gépen, mitől lehet? Régebben egyszerre 2-3 másolás mellett is simán tudtam nyitni fájlokat, oldalakat stb. Rendszer 2 hónapos kb., Win7, driverek frissek, hibát nem jelez semmi.
-
Komi28
senior tag
Én sem értem a sok középpályást amikor átívelik mögélyük aztán néznek és visszaállnak védekezőben, de amikor gyors támadás lenne az egyedüli csatár nem sokra megy mert nem érnek fel hozzá csak addígra mire az ellenfél is. Akkor legyen 2 csatár + 1 középső aki nem megy vissza a kapuig aztán hajrá.
Lennél tanácsadó pár milláért mi?
[ Szerkesztve ]
-
Tom5
addikt
válasz Napfénysüti #47338 üzenetére
De legalább kipróbálná amiket leírtam.
-
Tom5
addikt
válasz Napfénysüti #47328 üzenetére
Ha már nem a hátra passzos játékot játssza mint a Tóth. B/Mitrovics páros akkor nálam nyerő. Messzemenő következtetéseket majd pár meccs után vonok le.
Csatár szinten én játszatnám a Perics gyereket. Akár Sanyi + Perics kezdőként (két csatáros felállás) és második félidőben akinek nem megy helyére jöhet Niko. Valamit érzek a Perke gyerekben, nekem nagyon szimpi, nem hiába lőt 16 gólt anno Kaposváron. Nah meg a Lencse gyereket sem küldtem volna el terepszemlére külföldre. De hát Souza tudja, én még csak nem is Fifa managerezek. -
MunezXBK
nagyúr
válasz Napfénysüti #47333 üzenetére
Nyilvàn nem olyan jó játékos, csak hangzatos a csapat neve, ahonnan jött.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz Komi28 #47332 üzenetére
Egy csatárral nehéz ontani a gólokat. Amúgy ez a srác nem tűnik rossznak kicsit csodálkozom is hogy Magyarországra jött játszani.
MunezXBK: a Cercle Bruge-ben egész sokat tolta. Bár nem egy Sporting de korrekt belga csapat. Itthonra elég lehet ez a tudás.
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
-
-
Baga1983
senior tag
Asus GTX 560 Ti DirectCU 1GB 1 év garival, soha nem használt, 40000FT.
-
Tom5
addikt
-
-
D.Orion
veterán
Email-t kaptam az FBI-tól. HAHAHA, ekkora viccet!
Válaszképpen továbbítottam a valódi FBI Cyber bűnözéssel, spam-el és egyéb ilyen dolgokkal foglalkozó helpdesk-jére a levelet. Játszanak el vele ők, keressék meg a kiindulási pontot.
-
Varoz
addikt
Seregélyesi út 95. környéke jó környék?
-
szijartg
őstag
eladó lett pár cucc, hátha érdekel valakit:
-
ocsi19
senior tag
-
Varoz
addikt
-
válasz JohnnyX #47306 üzenetére
nekem van kártyám, vodás, régi instant net csomag volt, de mikor átrakták valami másba, azóta nem használtam. ha jól tudom napi (10Mb/200Ft) vagy havi (100Mb/990Ft) jegyet lehet rá venni link
ma későn este érek haza (10 után), vagy holnap délután, de ki kellene előtte próbálni, csak nem tiltották le, volt még rajta pénz is.Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
Varoz
addikt
válasz Rellind #47305 üzenetére
Ez ilyen. Aba is.
Csak ez a r.hadt várakozás. Holnap oda telefonálok, hogy b.sszanak valamit.hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
JohnnyX
őstag
Feltölthető mobilinternetet nem tudna nekem valaki kölcsönadni erre a hétre, vasárnap estig?
Agárdról fogok bejárkálni, és jó lenne leveleket nézegetni esténként._Z87-Extreme3_-_4670k_-_16Gb_-_1050Ti_
-
sokat lehet spórolni a konvektorral, pláne ha nem vagy otthon a házközponti fűtés kb ugyanaz a macera lesz, mint a távfűtés egyedi mérőkkel. nemcsak költség, de lakó megosztó is, mert ugye középső vs szélső lakás, szomszédban kisgyerek és 30fok, vs pulcsiban 20fok és átfűt ennyit a szomszéd. nálunk konvektor van és mindenki kékre fagyva spórolja magát
[ Szerkesztve ]
Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
kem
addikt
Vagy összerakok pár Prescott magos gépet
Köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- PlayStation 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Bestbuy játékok
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest