- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot II. (Avagy miért
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Intel® Core™ i9 14900K Raptor Lake-S Refresh CPU/Processor UV/DC (Optimalizálás)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TOTP generátor PHP-ra
Aktív témák
-
Tom5
addikt
válasz JohnnyX #45891 üzenetére
Számlával kicserélik igen. Sok cuccom a HT-ból rendelem, volt, hogy egy pólót kétszer küldtem vissza mert nem volt jó a méret és a vége az lett, hogy visszakaptam a pénzem. Jah és ez kb 1hónap alatt játszódott le. Annyi, hogy a postaköltség a tied mikor feladod a cuccost.
-
Varoz
addikt
-
Kloden
senior tag
Sajnos eladó egy Heavy Tools Deacon férfi teniszing, ár alatt... Érd. priviben.
[ Szerkesztve ]
"Ön fél a haláltól?" "Az élettől félek."
-
mdk01
addikt
Bóóódog pénteket mindenkinek, már csak 3 nap és újra hétfő
-
törölt tag
32" fúhádé embilájtos lapostévé eladó
vagyis eladó lesz pár héten belül, ahogy megérkezett az utódja.[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
-
ebben az esetben volt köze. simán elismertem hogy az én hibám és kész. de mi lett volna ha C.Ronaldo lövi az első büntetőt és nem hagyja ki? erről is dumálhatunk egész nap, tényen nem fog változtatni: tolattam, nem láttam ki, jöttek, nem láttak, én voltam a hibás, de különben is, ki döntötte el, hogy a csivava az egy kutyafaj?
Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
Varoz
addikt
De a fóliának továbbra sincs semmi köze az egészhez. Hiába tiltatnád be. Ugyan úgy kitolatsz a másik elé egy furgon mellől, akkor meg azokat tiltatod be?
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
persze lehetett volna zárt kisteher és ugyanott vagyok. vagy nem sötétített bömös és akkor nem tolatok ki.
nem hibáztatok én senkit, de jobban szeretek kilátni és előrébb látni (akár kocsisorban a féklámpák).
[ Szerkesztve ]
Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
Varoz
addikt
Már meg ne haragudj, de semmi köze a fóliának. Jó kifogás sose volt rossz.
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
D.Orion
veterán
válasz MunezXBK #45878 üzenetére
KPM-nél volt műszakin.
siti: Akkor ezek szerint valószínű, hogy tehernél van valami kitétel. Mondjuk pont tehernél a legnagyobb baromság, hogy hátulra nem rakhatsz, mert pont ezeket az autókat szokás úgy megpakolni, hogy a belső tükröt használva maximum a csomagjaid nézheted, mert a szélvédőt biztos nem látod.
[ Szerkesztve ]
-
-
MunezXBK
nagyúr
-
válasz Napfénysüti #45870 üzenetére
ami kell:
H-engedélyszám és műbizonylat.
itt szépen leírják hová mit lehet. (bár gyárilag színezett üvegre általában már nem raknak fóliát)
Meg itt is ugyanezt írjákSzemély szerint én nem engedném a fóliázást. volt már sajnos olyan, hogy tolattam ki parkolóból, nem láttam sehova a mellettem lévő szétsötétített autótól és persze hogy jöttek és persze hogy nem látták hogy szép lassan kisomfordálok. Nekem végighúzta a lökhárítót (30e) meg okoztam egy 200e-s kárt (2 bónusz bukta, ami valójában 3, mert nem feljebb lépnél egyet, hanem vissza kettőt)
[ Szerkesztve ]
-
MunezXBK
nagyúr
válasz D.Orion #45872 üzenetére
"B" oszlop mögött bármilyen lehet, mindegyik szélvédőn. Feltéve ha van 2db külső visszapillantód.
Ahol nem lehet, az az első szélvédő, valamint az "A" és "B" oszlop közötti rész. Első szélvédőn lehetséges csík, ami addig érhet, ameddig a napellenző ér lehajtva.
Ezt is melyik kretén találta ki?
-
-
deicide
veterán
válasz Napfénysüti #45870 üzenetére
De igen, plusz a szélvédőn csak napellenző csík lehet. A többi akár nulla fényáteresztő fóliás is lehet.
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
-conrad-
addikt
Sziasztok,
tudtok esetleg Fehérváron olyan helyet, ahol faszán és nem csillagászati áron fóliáznak autóüveget? Hátsó ablak + hátsó ajtók + a kettő közötti kis üvegeket kellene (kb. ilyenre - ford fusion). Esetleg nincs tapasztalatotok, hogy kb. mennyiért csinálnak egy ilyet?
D.Orion: Olyat akarok amit nem kell leszedni, hátsóablakra lehet, ha belátni még rajta, van egy határ.
[ Szerkesztve ]
-
deicide
veterán
válasz SzalaiG #45863 üzenetére
Köszönöm. Magamról nem csináltam De nagyon bekentem magam naptejjel így a 9 óra alatt sem égtem le, annyi volt, hogy minden bogár beleragadt így úgy néztem ki, mint akire mákot szórtak... A lábam meglepően jól bírta, semmi izomláz reggel.
-
Rellind
senior tag
Eladó cuccok:
Tonerek:
Samsung Ml-2850B Eredeti,5000oldal
Ár:24500ftEpson EPL 6200L fekete toner S050167,eredeti,3000 oldal
ár: 18000ftNapszemüveg:
Revision Sawfly USMilitary Kit Regular ,bontatlan.
Ár:9500ftÉrd: Pm
-
JohnnyX
őstag
(#45846)-ra senki?
_Z87-Extreme3_-_4670k_-_16Gb_-_1050Ti_
-
deicide
veterán
-
deicide
veterán
Ma megmártottam a lábam a Balatonban...
-
mdk01
addikt
válasz madarasz92 #45845 üzenetére
B.nőmnek van egy régi ilyen hifi tetején lévő és az hogy működik e azt nem tudni.
Ha így érdekel akkor hétvégén rámozdulok és kiderítem. -
JohnnyX
őstag
Tv-ből tudna nekem valaki felvenni egy műsort?
Holnap az m2-őről ez kellene nekem:
14:02
Bongó 41.
Kálmán Imre operettjeiből1,5 órás a port.hu szerint.
-
mdk01
addikt
-
mdk01
addikt
válasz madarasz92 #45842 üzenetére
Minőségre milyenre gondolsz és mennyit költenél rá?
[ Szerkesztve ]
-
madarasz92
őstag
Esetleg bakelit lemezlejátszója nincs valakinek eladó?
Illetve még mindig kellene AGP VGA!! -
MunezXBK
nagyúr
-
JohnnyX
őstag
Zip drive-hoz lenne valakinek lemeze próbálgatásra, kölcsönbe?
-
MunezXBK
nagyúr
válasz Napfénysüti #45837 üzenetére
Mindjárt behajigálok egy olyan képet, hogy besírtok.
-
JohnnyX
őstag
Ma én vagyok az első
-
válasz juliabrilke #45833 üzenetére
igen, úgyhogy mindenki ossza meg. köszi.
-
A@ron
tag
Hali!
Egy 15 colos, illetve egy 19es wide vagy hasonló kaliberű monitort keresek. Leginkább HP vagy Dell érdekel. Ha valakinek van ilyenje eladó, ne tartsa magában, írjon privit!
Köszönet!
-
Varoz
addikt
válasz Napfénysüti #45831 üzenetére
Touch HD.
-
Varoz
addikt
válasz Napfénysüti #45827 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
-
válasz D.Orion #45812 üzenetére
"Mivel a váltás titokban történt, a felhasználók arról sem értesülnek, ha levél érkezett ebbe a postafiókba, hiszen a legtöbbjük nem is tud a létezéséről."
cikk az indexről.
namost facebook az ide érkező leveleket beteszi az üzenetek közé. ezt hogy nem látja senki?? tejóég.Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
-
mtade
aktív tag
Kollégám samu galaxy minije microbis...
Thinking is the hardest work there is, which is probably the reason why so few engage in it. // Henry Ford
-
mtade
aktív tag
Igen, MicroUsb B van a mobilon.
A gyári szettben egy töltőfej van, és egy USB-Microusb B kábel.
Thinking is the hardest work there is, which is probably the reason why so few engage in it. // Henry Ford
-
MunezXBK
nagyúr
válasz Napfénysüti #45817 üzenetére
Mondom Én... Ebben az esetben akár töltőt is tudok adni, igaz Samus.
-
ezek nem full szabvány töltők? én Nokia micro USB-vel töltöm a Samsung telefont.
(#45812) D.Orion
Nálam ez úgy néz ki, hogy van egy fiók emailcím, a gmail, meg egy facebook email cím, ami facebook. csak a heti szülinapokról kapok emailt, azt pedig gmailre küldi.szerintem valakinek feltűnt, hogy van facebook email cím is, csak nem ért hozzá, de se baj, az ilyenek küldenek nekem 100Ft-t, hogy szabadítsuk fel Izaurát.
[ Szerkesztve ]
-
mtade
aktív tag
válasz MunezXBK #45811 üzenetére
Telefonom töltője ledobta a láncot, ahogy a fórumokon láttam, szériahiba Motoéknál.
Szóval egy Defyt szeretnék tölteni vele... Most a mamiéra vagyok kényszerülve, de nem szeretném sokáig eröltetni...
-
D.Orion
veterán
2010 novembere óta létezik a facebook-os emailcím, de az újítás nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket, legalábbis a felhasználók milliói nem kattantak rá az új postafiókra, a Facebook-on regisztráltak többsége megtartotta a saját emailcímét, amin eredetileg regisztrált.
A Facebook ezért titokban fogta magát és az összes felhasználó elérhetőségét titokban megváltoztatta a napokban a facebook-os mailcímre. Tette ezt az internetes óriás annak ellenére, hogy nem értesítette a felhasználókat és nem is kért tőlük erre engedélyt előzőleg. Az elérhetősége így mindenkinek megváltozott, a felhasználók joggal érzik úgy, a Facebook megint durván beleavatkozott a magánéletükbe, hiszen adataikat változtatta meg.
-
mtade
aktív tag
Valakinek elfekvőben nem lenne hálózati töltője USB kütyükhöz? 800mA körüli kellene...
(esetleg csere minivibrire? )
-
válasz juliabrilke #45807 üzenetére
nem olyan biztos az, lehet holnap is hétfő lesz
-
D.Orion
veterán
Vazeeeg! Legyen már vége ennek hétfőnek! 12h-s műszak! Vá, megzakkantam.
-
MacCaine
őstag
válasz madarasz92 #45803 üzenetére
Van 2 is, már írtam pm-ben tavaly decemberben.
-
madarasz92
őstag
Agp vga -t keresek akinek van írjon pm-et .
Legalább 128mb-os legyen. -
MunezXBK
nagyúr
válasz juliabrilke #45800 üzenetére
Ott majd lehet ám becsmérlően tapsolni.
Aktív témák
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Gyönyörű állapotban, üvegfóliával, tokkal FOXPOST
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Sony WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/1TB FHD HUN
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest