- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Mizsala
tag
válasz
lacko99 #43081 üzenetére
Jaja, pasát már próbálgattam, elég sok van a városba, még az új emberek is beleakadnak
Viszont nekem annyira nem jött be, ízre okés lenne, csak kevés a hús. Lehetne valami húsimádó verzió(akár kicsit drágábban is) és akkor okés lenne
Köszi mégegyszer! Remélem mostmár tényleg hamarosan itt a hambi, az volt írva az étlapra, hogy 35 deka marhából készül -
Mizsala
tag
válasz
lacko99 #43011 üzenetére
Nos, láthatóan utál engem ez a RIOS motor, de még egyszer megpróbálom beírni.
Köszi szépen a hambi tippet, be is rendeltem egy bigburgert, hamarosan hozzák. Az ára kissé durva, de ha jó és ki jön belőle 2 étkezés is, akkor néha néha megengedhető a dolog(főleg hogy hamburger őrült vagyok). 1550 az ára a linkelt étlapon, de a csaj telefonba 1950-et mondott kiszállítással. Hát nem olcsó mulatság... Majd megírom milyen volt. -
-
juliabrilke
veterán
válasz
lacko99 #43038 üzenetére
Régen a kollégák gyakran rendeltek onnan, mert jó hely volt. Mi általában egy fél kilós csirkemellet feleztünk, így egész tűrhető árban jött ki.
Csak amikor jó pár termék árát megemelték, akkor mindenki azt mondta, hogy a francokat.
Tudom, hogy a boltba se olcsó a hús, de a New. J. Chicken most ezt nem találta el. -
Motaba78
addikt
válasz
lacko99 #37399 üzenetére
mennyit szánsz a dologra ?
(giga 770t-ud3p + x3 720 2,8Ghz, lehetséges ez 3 magos alapból de teszt erejéig megnéztem x4 955 értékeit simán viszi 3,2Ghz természetesen bekapcsolt 4 maggal.
)
egy htpcben pihennek kb 20 órát mentek mióta megvannak, lapra még bolti (ipon) gari lehetséges -
D.Orion
veterán
válasz
lacko99 #35682 üzenetére
Ha be tudja szerezni az USA-ból, akor jó áron van. Ithon viszont 400K alját súrolja szerintem az ára... Kicsit nevetséges, hogy nálunk minden többe kerül, mint USA vagy EU és ezzel szemben tizedannyit keresünk...
Ilyenkor lenne kedvem pár embert eligazítani és elküldeni Szibériába vagy a másik irányba...
-
-
Motaba78
addikt
válasz
lacko99 #34700 üzenetére
szia
nem hiszem, hogy itt bárki is ilyennel bohóckodna az utakon.
de használtba , bár inkább robogóban gondolkodnék 100e ft környékén újonnan meg nagyon drágák.
Aktív témák
Hirdetés
- Friss előzetesen a DOOM: The Dark Ages
- Nintendo Switch 2
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Galaxy M56 is szépen lefogyott
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- További aktív témák...
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12T Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- HP Elitebook 830 G7, 13.3" FHD IPS, i5-10210U 8GB DDR4 256GB Magyarított billentyűzettel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG Z390 TOMAHAWK alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest