Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Aktív témák
-
Varoz
addikt
válasz lacko99 #48231 üzenetére
Mert abba nem nézhet bele a szerv, engedély nélkül.
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Mizsala
tag
válasz lacko99 #43081 üzenetére
Jaja, pasát már próbálgattam, elég sok van a városba, még az új emberek is beleakadnak
Viszont nekem annyira nem jött be, ízre okés lenne, csak kevés a hús. Lehetne valami húsimádó verzió(akár kicsit drágábban is) és akkor okés lenne
Köszi mégegyszer! Remélem mostmár tényleg hamarosan itt a hambi, az volt írva az étlapra, hogy 35 deka marhából készül -
Mizsala
tag
válasz lacko99 #43011 üzenetére
Nos, láthatóan utál engem ez a RIOS motor, de még egyszer megpróbálom beírni.
Köszi szépen a hambi tippet, be is rendeltem egy bigburgert, hamarosan hozzák. Az ára kissé durva, de ha jó és ki jön belőle 2 étkezés is, akkor néha néha megengedhető a dolog(főleg hogy hamburger őrült vagyok). 1550 az ára a linkelt étlapon, de a csaj telefonba 1950-et mondott kiszállítással. Hát nem olcsó mulatság... Majd megírom milyen volt. -
kovsol
titán
válasz lacko99 #43038 üzenetére
Hipózzák a húst persze... ekkora hülyeséget. Anyám melózott a csirkés részen és nagyon odafigyelnek az előírásokra a tescoban.
Előbb elhiszem egy kis sufni hentes boltról, hogy trükköznek mint egy nagy multinál ahol sokkal gyakoribbak az ellenörzések.[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
juliabrilke
veterán
válasz lacko99 #43038 üzenetére
Régen a kollégák gyakran rendeltek onnan, mert jó hely volt. Mi általában egy fél kilós csirkemellet feleztünk, így egész tűrhető árban jött ki.
Csak amikor jó pár termék árát megemelték, akkor mindenki azt mondta, hogy a francokat.
Tudom, hogy a boltba se olcsó a hús, de a New. J. Chicken most ezt nem találta el. -
-
Motaba78
addikt
válasz lacko99 #37399 üzenetére
mennyit szánsz a dologra ?
(giga 770t-ud3p + x3 720 2,8Ghz, lehetséges ez 3 magos alapból de teszt erejéig megnéztem x4 955 értékeit simán viszi 3,2Ghz természetesen bekapcsolt 4 maggal. )
egy htpcben pihennek kb 20 órát mentek mióta megvannak, lapra még bolti (ipon) gari lehetséges[ Szerkesztve ]
-
-
-
D.Orion
veterán
válasz lacko99 #35682 üzenetére
Ha be tudja szerezni az USA-ból, akor jó áron van. Ithon viszont 400K alját súrolja szerintem az ára... Kicsit nevetséges, hogy nálunk minden többe kerül, mint USA vagy EU és ezzel szemben tizedannyit keresünk...
Ilyenkor lenne kedvem pár embert eligazítani és elküldeni Szibériába vagy a másik irányba...
-
-
válasz lacko99 #34704 üzenetére
látom mindenkinek megvan a saját hülyesége. én majdnem beruháztam egy ékszíj hajtásba a kempingre, de letettem róla, amikor mondták hogy az ékszíjat nem lehet megbontani és átfűzni a hátsó villán, mint a láncot. vagy vagdaljam szét a vázat oldhatóra
Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
Motaba78
addikt
válasz lacko99 #34700 üzenetére
szia
nem hiszem, hogy itt bárki is ilyennel bohóckodna az utakon.
de használtba , bár inkább robogóban gondolkodnék 100e ft környékén újonnan meg nagyon drágák.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo legion 5
- Asrock Radeon RX 6800 XT Phantom Gaming D 16GB OC újszerű videókártya, 21 hó garancia, Áfá-s számla
- Ryzen5 3600 fèlkonfigot vennèk lap proci ram èrdekelne
- iPhone 15 PRO 128Gb Natural titanium 2027.01-ig garancia + Eredeti apple szilikon tok
- Eladó Fujitsu számítógép / i7-2600 / gt 1030 vga / 8gb ram
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest