Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- MárkaLánc
- Kompakt vízhűtés vége 3 év használat után, vagy mégsem?
- Asszociációs játék. :)
- GPS teszt POCO X6 PRO 5G vs Samsung Galaxy A54 5G között
- Newton harmadik törvénye
- Nagy chili topic. :)
- Nillkin CamShield cover case for Xiaomi Redmi K70E, Xiaomi Poco X6 Pro 5G
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
Aktív témák
-
Motaba78
addikt
én azt tudnám javasolni, hogy hagyjuk ezt a lézerrel bohóckodunk a lemez másik felén dolgot, én rendes nyomtatóval színes képet rakok egy nyomtatható dvdre (4,7 avagy 8,5GB), ez szerintem jobb megoldás lenne, de a képet meg kellene szerkeszteni, mert a lemez hengeres felületű a kép meg gondolom sima szögletes.
ha ez így ok délután lehet pontosítani a dolgot.
-
mtade
aktív tag
válasz Motaba78 #35052 üzenetére
Az Q jó lenne.
A szerkesztést hogy gondolod? Van progi, amivel meg tudom csinálni? Mert akkor megcsinálom előre.
Ha tudnál dobni egy számot, felhívnálak fél7 felé egyezkedni.
Thinking is the hardest work there is, which is probably the reason why so few engage in it. // Henry Ford
-
juliabrilke
veterán
Eladó/cserélhető egy Intel 630-as processzor.
(775, 3Ghz, HT, 2MB L2) -
liquidmoon
aktív tag
Nemröhögni! Írógépre lenne szükségem, ami tökéletesen működőképes, nincs időm alkatrész, festékszalag után járkálni. (A4-es számlát(3példányos) szeretnék vele kitölteni, kézzel írottat nem fogadják el, programot nem szeretnék venni.) Ha van ilyened, ami ennek a célnak megfelel(átviszi minden karaktere a 3 példányt), akkor keress meg priviben, vagy küldj egy sms-t, visszahívlak amit tudlak!
Előre is köszi! -
D.Orion
veterán
Eladó:
Antec P183
Ár.: 22K Bolti ára: 38-45K
Ház módosításai:
Belül feketére van festve(előző tulaj által).
Az alsó tápot a felső résztől elválasztó műanyag(csapóajtó) nincs meg, én is anélkül vettem. Jelentősége igazából nincs, csak légterelő lenne, de megléte esetén az alul előröl bejutó levegő nem is tud nagyon hova távozni.
Táp helyén igényesen, szépen kivágva 12cm-es ventilátorral rendelkező nagyobb méretű tápok is rendesen tudnak így szellőzni.
Összes porszűrője megvan, gyári két venti csak low fordulaton ment eddig(háromállású kapcsoló van mindkettőn. Plusz két másik halk ventilátort adok. Gyáriak hátul és fent vannak, a plusz kettő pedig a winyó(lent elől) illetve a vga(középen elől) magasságában. Eleje, oldala, teteje karcmentes. Hátul egy karc van rajta, de az a rész normális esetben a fal felé van. 2db 5.25ös takaró hiányzik, egyik nem probléma, mert ugye megy bele odd meghajtó, másik viszont lyukas marad. Doboza megvan.Több db 12cm-es ventilátor. Fekete, áttetsző, kék ledes. Ha valakit érdekel, akkor megkergetem 12V-al, ami nem csapágyas az eladó.
IDE ODD DVD+/-RW
AGP NV6200+ NorthQ cooler(csak a hűtő)Keresek:
NEC/Sony Optiarc fekete AD-7260S vagy 7280S Sata-s ODD-t
AC L2 Pro/Plus vga hűtőt. HD 5770-re lesz!
Hangfal kábelt 7 métert, jó a legolcsóbb is.Csere vagy eladó: Cserélném értékegyeztetéssel (vagy eladnám) Gigabyte GA-880GM-UD2H mATX lapomat hasonló képességekkel(hátsó csatlakozók, leszámítva az int. vga-t) rendelkező ATX lapra. Lap bolti ára: 19-20K Szívesen ráfizetnék ASROCK 970 Extreme4-re
Keresek munkatársnak olcsó egyben lévő ATX méretet befogadó számítógép házat!
[ Szerkesztve ]
-
San398
őstag
Pár eladó cucc:
Új USB-s mikro WIFI, 1db van 2200FtÚj SD kártya olvasó, 1db kék és 1db fekete 500Ft/db
SMD 1210-es méretű fehér LED (meleg fehér) 25Ft/db
ÚJ SuperSIM, egy sim kártyára több sim kártyát lehet rámásolni (olvasó + SuperSIM)
3mm-es fehér LED (meleg fehér) 15Ft/db
3mm-es fehér LED (hideg fehér) 15Ft/db
noname 2GB-os microSD kártya, csak kipróbálva volt (kinek mit ér meg)Egyéb az apróban hirdetett: [link]
Privátban keressen ha valakit érdekel.[ Szerkesztve ]
-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
kisza25
félisten
válasz Kloden #35059 üzenetére
jó az aláírásod
én is tudok párat:
Chuck Norris igazából már tíz éve meghalt, csak a Kaszás még nem mert Neki szólni...
Chuck Norris elszamolt vegtelenig........ketszer is
Chuck Norris egyszer rúgott mellé azóta kék az ég!!!
Chuck Norrisra nem hat a gravitáció, hanem Chuck Norris hat a gravitációra.
Isten saját arcképére teremtette az embert. Chuck Norris a saját arcképére teremtette Istent!
Chuck Norris tud egy kézzel tapsolni!!
Isten 7 nap alatt teremtette a világot, Chuck Norris egy körbepörgőrúgással lerombolhatná!
ha chuck norris bemegy a vízbe,nem chuck norris lesz vizes, hanem a víz lesz chuck norris -osEladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
törölt tag
gainward gts 250 512mb érdekelne valakit? dobozos, stb.
7 végén vettem rage miatt, de már 2x végigvittem. nálam ati kártyával problémás volt, igaz még patch előtt próbáltam. ezzel frankón ment fullhd felbontáson (patch után, és legújabb nv béta driver) -
nagyúr
-
juliabrilke
veterán
válasz Napfénysüti #35067 üzenetére
Nagy bölcs vezérünket még Chuck Norris se győzheti le.
Kivéve ha ellenzéki pártot alakít. -
lacko99
tag
Tudna valaki kölcsön adni fogyasztás mérőt a hétvégére?
-
juliabrilke
veterán
Keresek!
- 1db 1 vagy 2GB-os DDR2 800Mhz memória
- Infra tollEladok!
- Intel 630 processzor
- Több darab 4magos Opteron 8356 processzor
- FSP Zen 300W
- Gainward 8800GT GS 512MB
- NEC VT560 projektor + kábelEsetleg csere is érdekelhet.
-
-
juliabrilke
veterán
-
kisza25
félisten
válasz Kloden #35072 üzenetére
- Miért dobta le Truman elnök az atombombát? - ??? - Mert azt gondolta, hogy ez sokkal humánusabb, mint Chuck Norrist bevetni.
-Amikor Chuck Norrist műtik, az orvosokat kell érzésteleníteni.
-A Halálnak egyszer Chuck-Norris-közeli élménye volt.Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
lacko99
tag
válasz juliabrilke #35074 üzenetére
És jól mér?Pontos viszonylag?
-
lacko99
tag
válasz juliabrilke #35077 üzenetére
Na akkor leszaladok aztán veszek egyet.
Még jó hogy itt van közel a Lidl mert a Cserepes közben lakom -
lacko99
tag
válasz juliabrilke #35079 üzenetére
Már meg is vettem már lemértem pár dolgot, a gépem egy 22colos LCD monitorral és egy hangfalpárral mérve most netezés közben 106-107 watt körül mozog.( Proci húzva és alulfeszelve)
A legdurvább eddig a vízforraló volt ami 2200watt volt.
Most még 2495 forint az ára. Meglepően nagy kijelzője van. És sok dolgot tud viszonylag.
Nem bántam meg hogy megvettem.[ Szerkesztve ]
-
Bencexp
tag
Mennyiért lehet mostanában itt Fehérváron B, C jogsit csinálni? (úgy egyben tokkal vonóval)
Jako vážně?
-
kisza25
félisten
válasz juliabrilke #35077 üzenetére
pedig adatlapodon lévő géppel az nem olyan jó
nekem i7-870+HD5830+4GB+30GB+1TB+4venti idle60W load 200W,
majd i3-mal is lemérem, csak most sehol nem találom a mérőtEladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
nagyúr
válasz Napfénysüti #34861 üzenetére
kisza25: ezt a múltkori kommentemhez találtam:
"Volt egy fabuiám amit újonnan vettem a skoda palotában. 5 évig csak én használtam, óvtam szerettem , márkaszervízbe hordtam. Csak egyedül ültem benne mert egy másik volt a családi batár. Eladáskor 4 (négy) kereskedő nézte meg festék mérővel és mind azt mondta, hogy körbe lett fújva. Egy ismerőssel is megnéztük és tényleg. Valószínűleg szállításkor sérült és az importőr meg átfényeztette vagy a kereskedő. A hülye (én) meg megvettem. Azóta 2 új autót vettem de körbemértem őket, néztek is a kereskedésben átvételkor."Sajnos ilyet már régebben is hallottam, most meg nem mondom melyik cég javítgatja ezeket de szomorú hogy egy vagyonba kerülő "zsír új" autónál se lehet már biztos a tulaj.
Més que un club!
-
nagyúr
válasz Napfénysüti #35084 üzenetére
Egy másik komment pont az előzőben idézettre (ígérem az utolsó ):
"Ezt megszívtuk mi is: Daewoo Kalos, szalonból, újonnan. Rétegmérőt nem vittem az átvételhez, de legközelebb fogok. Anyu a 2 éves, alig 20 ezret futott autóval ráfordult egy Demszky-karóra, meghúzta az oldalát. Casco, kárfelvétel: fényezés avultatva, mert a komplett jobb oldala át volt fújva a kocsinak még az átvétel előtt. Egy fillér árengedményt nem kaptunk miatta ... ("
Més que un club!
-
kisza25
félisten
válasz juliabrilke #35085 üzenetére
ja igen, na azzal már jobb
elég jók ezek a fogyimérők, persze csalnak +/-5-10%-ot, de én méregettem, sokat mennyit jelent 1-1 HDD, tuning... és nekem reálisnak tűnik.
Napfénysüti: biztos ilyen is van, de ez elég szomorú, de gondolom ez 1-2% esély míg használtnál 90% lutri[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
nagyúr
válasz kisza25 #35087 üzenetére
Mondjuk a kisebb kasztni hibák a legkevesebbek attól még nem elsz rosszabb egy autó. Inkább mechanikailag legyen rendben az sokkal fontosabb. Nekem is réfárne egy fényezés az első-hátsó lökösre meg a motorháztetőre de én inkább a lényeges dolgokat tettem rendbe minőségi alkatrészekkel. Majd talán egyszer a fényezés is meg lesz csinálva.
Egyébként érdemes a TC-n elolvasni azt a használtautós cikket. Sok igazság van benne pedig nem komálom a neppereket meg el is ítélem ezt az óratekergetős dolgot. De itthon ugye ami 200k km-t ment az szar lehet csak.Erről jut eszembe: ha minden jól megy holnap lépi át óra szerint ezt a bűvös 200k km-t a békám. És köszöni szépen jól van. Amúgy azért több van benne ha jól tudom de múltkor a szerelők akiknél jártam azt mondták eszembe ne jusson megbontatni a motort mert olyan szépen jár.
Més que un club!
-
Rellind
senior tag
válasz Napfénysüti #35088 üzenetére
Olvastam. Nagyon nagy. Sajna bent a cégnél le van tiltva az indavideo és nem tudom megnézni a Totalcar vasárnapi adását.
Szerk: Tv2.hu nincs letiltva
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
Xirtam
veterán
De rég jártam felétek. Mi újság? Dolgozgattok?
-
nagyúr
-
kisza25
félisten
válasz Napfénysüti #35088 üzenetére
ja olvastam, szerintem nagyon igaz, reagáltam is a cikkre a milyen autót vegyek topikban
minden benne van a cikkben ami miatt én inkább az új autó mellett döntöttemEladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Rellind
senior tag
válasz Napfénysüti #35090 üzenetére
Minden ok. Megyeget. Hétvégén csináltam egy fogyi csúcsot, 6.5 lityi volt 100km-en. Már 2000-nél elváltottam,semmi előzés De a benzinárak miatt inkább csak biciklizgetek
-
Pópa
senior tag
Kész a kocsi. Hátul új FK lexus kristálylámpák, elöl új merevítők, minden gyári patent állapotban. Mehet műszakira. Túl sokba se került.
[ Szerkesztve ]
Trust is good, control is better!
-
nagyúr
-
törölt tag
válasz Napfénysüti #35086 üzenetére
Rejtett hiba simán lehet pereskedni.DAS erre is jó.Haver a Toyota Strasszer bácsiról igy huzott le 220,000ft-ot még.
-
-conrad-
addikt
Tudtok valahol esetleg Fehérváron textil óraszíjat? domussal szemben vettem egyet, a fő utcán az udvarban nincsen. Jó az amit most vettem de kiváncsi lennék milyen van még.
Aktív témák
- Macbook Air 13 Early 2015 4/128
- Apple Airpods Pro 2 (2023) USB-C - Újszerű, garanciával, akár beszámítással
- PC-házak olcsón: Deepcool Tesseract, RaidMax ZETA, Gamdias Talos M1, Zalman i3, Zalman S4 Plus
- HP Elitebook 850 G7 I5-10gen 32GB Ram 256GB SSD
- HP EliteDesk 800 35W G2 USDT i5-6500T/8GB/256GB/Win11Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest