Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
Pancsermeste
őstag
válasz
Napfénysüti #25930 üzenetére
Én most a Vaterával vagyok így!
Nemrég regisztráltam oda, gondoltam milyen jó, hogy ott van mindenkinek az értékelése, több száz pozitív értékelés után csak nem lehet mellé fogni!?
Aztán elkezdtem termékek iránt érdeklődni... feltettem kérdéseket specifikációkkal kapcsolatban, de nem hogy válasz nem jött, hanem már az 5. eladó tünteti el a hozzászólásomat a hirdetésből! Ilyet lehet egyáltalán? A hirdető tudja a számára kínos vagy nem tetsző kérdéseket törölni?
Aztán már csak azért is beírtam még egyszer, de megint törölte! Harmadik alkalommal megunhatta a dolgot, és udvariasan elnézést kért, és válaszolt.... de a hirdetésből megint törölte a kérdést!
Na, csak azt nem értem, hogy az ilyen tisztességtelen emberkéknek hogyan lehet 100%-os pozitív értékelése?
Ráadásul a termékleíráson belül 2 helyen különböző, ellentmondó adat szerepel, utánanézve a valós specnek pedig kiderül, hogy egyik se igaz!
Most vagy nem veszi a fáradságot, hogy utána nézzen, vagy eleve meg akarja téveszteni a vevőt! Mindkettő szomorú, kár hogy csak vásárlás után lehet értékelni, én már kiosztottam volna ott pár feketét!
Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Van még bőr a Realme 14 képén
- Politika
- Fűnyíró topik
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Hálózati / IP kamera
- Revolut
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...