Aktív témák

• Pancsermeste

őstag

válasz Napfénysüti #25930 üzenetére

Én most a Vaterával vagyok így!
    Nemrég regisztráltam oda, gondoltam milyen jó, hogy ott van mindenkinek az értékelése, több száz pozitív értékelés után csak nem lehet mellé fogni!? :F
    Aztán elkezdtem termékek iránt érdeklődni... feltettem kérdéseket specifikációkkal kapcsolatban, de nem hogy válasz nem jött, hanem már az 5. eladó tünteti el a hozzászólásomat a hirdetésből! Ilyet lehet egyáltalán? A hirdető tudja a számára kínos vagy nem tetsző kérdéseket törölni? :Y
    Aztán már csak azért is beírtam még egyszer, de megint törölte! Harmadik alkalommal megunhatta a dolgot, és udvariasan elnézést kért, és válaszolt.... de a hirdetésből megint törölte a kérdést!
    Na, csak azt nem értem, hogy az ilyen tisztességtelen emberkéknek hogyan lehet 100%-os pozitív értékelése?
    Ráadásul a termékleíráson belül 2 helyen különböző, ellentmondó adat szerepel, utánanézve a valós specnek pedig kiderül, hogy egyik se igaz!
    Most vagy nem veszi a fáradságot, hogy utána nézzen, vagy eleve meg akarja téveszteni a vevőt! Mindkettő szomorú, kár hogy csak vásárlás után lehet értékelni, én már kiosztottam volna ott pár feketét!

-= Pancsermeste® =-

Aktív témák