- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- New Game Blitz - 2025
- Digitális Állampolgárság Program
- Notepad++
- Android másképp: Lineage OS és társai
Aktív témák
-
Pancsermeste
őstag
válasz Napfénysüti #25930 üzenetére
Én most a Vaterával vagyok így!
Nemrég regisztráltam oda, gondoltam milyen jó, hogy ott van mindenkinek az értékelése, több száz pozitív értékelés után csak nem lehet mellé fogni!?
Aztán elkezdtem termékek iránt érdeklődni... feltettem kérdéseket specifikációkkal kapcsolatban, de nem hogy válasz nem jött, hanem már az 5. eladó tünteti el a hozzászólásomat a hirdetésből! Ilyet lehet egyáltalán? A hirdető tudja a számára kínos vagy nem tetsző kérdéseket törölni?
Aztán már csak azért is beírtam még egyszer, de megint törölte! Harmadik alkalommal megunhatta a dolgot, és udvariasan elnézést kért, és válaszolt.... de a hirdetésből megint törölte a kérdést!
Na, csak azt nem értem, hogy az ilyen tisztességtelen emberkéknek hogyan lehet 100%-os pozitív értékelése?
Ráadásul a termékleíráson belül 2 helyen különböző, ellentmondó adat szerepel, utánanézve a valós specnek pedig kiderül, hogy egyik se igaz!
Most vagy nem veszi a fáradságot, hogy utána nézzen, vagy eleve meg akarja téveszteni a vevőt! Mindkettő szomorú, kár hogy csak vásárlás után lehet értékelni, én már kiosztottam volna ott pár feketét!-= Pancsermeste® =-
Aktív témák
- Precision 3560 15.6" FHD IPS i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Canon EOS RP kit váz + RF 24-105mm F4-7,1 IS STM
- Csere-Beszámítás! Omen Számítógép játékra! I7 10700 / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD!
- Apple iPad Air 4 - Cellular (AJÁNDÉK Pencil 2) 64 GB
- Gainward RTX 4070 Ghost 12 GB szinte új videókártya - 34 hónap Alza garancia