- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Ivqkzy-: Eddig
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- gerner1
Aktív témák
-
Pancsermeste
őstag
válasz
Napfénysüti #25930 üzenetére
Én most a Vaterával vagyok így!
Nemrég regisztráltam oda, gondoltam milyen jó, hogy ott van mindenkinek az értékelése, több száz pozitív értékelés után csak nem lehet mellé fogni!?
Aztán elkezdtem termékek iránt érdeklődni... feltettem kérdéseket specifikációkkal kapcsolatban, de nem hogy válasz nem jött, hanem már az 5. eladó tünteti el a hozzászólásomat a hirdetésből! Ilyet lehet egyáltalán? A hirdető tudja a számára kínos vagy nem tetsző kérdéseket törölni?
Aztán már csak azért is beírtam még egyszer, de megint törölte! Harmadik alkalommal megunhatta a dolgot, és udvariasan elnézést kért, és válaszolt.... de a hirdetésből megint törölte a kérdést!
Na, csak azt nem értem, hogy az ilyen tisztességtelen emberkéknek hogyan lehet 100%-os pozitív értékelése?
Ráadásul a termékleíráson belül 2 helyen különböző, ellentmondó adat szerepel, utánanézve a valós specnek pedig kiderül, hogy egyik se igaz!
Most vagy nem veszi a fáradságot, hogy utána nézzen, vagy eleve meg akarja téveszteni a vevőt! Mindkettő szomorú, kár hogy csak vásárlás után lehet értékelni, én már kiosztottam volna ott pár feketét!
Aktív témák
Hirdetés
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged