Hirdetés
- Egy korszak vége
- Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Vegyestüzelésű kazán rostély házilag!
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
Aktív témák
-
SzalaiG
addikt
válasz Pancsermeste #25989 üzenetére
És ha nem járatja az újságot és tönkrement a tv-je, akkor honnan tudja, h 7-re nem mehet dolgozni a fekete matricás kocsijával?
-
janos80
senior tag
válasz Napfénysüti #25995 üzenetére
mert nekem van kerek meg 6szogu is... gondolom egyik a muszaki,masik a zoldkartya...
-
janos80
senior tag
egyáltalán melyik matrica a zoldkartyaé?
-
D.Orion
veterán
a törvény nem tudása nem mentesít alapon.
A két dolog erősen nem egy kategória. A törvény és a város szintű rendelet között van egy igen jelentős ugrás. Egy rendelet bevezetése után van türelmi időszak ami törvényileg előírt! Ha eme türelmi időszakot át akarják lépni, akkor más szintű tájékoztatási léptékkel kell élni.
Ne menjünk bele a jogi részletekbe. Maradjunk annyiban, hogy ha hozzám odajött volna reggel a rendőr, hogy szabálysértési eljárást indít ellenem eme szmogriadós rendeletre hivatkozva, akkor nyugodtan megmondhattam volna neki, hogy majd ha lejárt a türelmi időszak! Ezek után ha mégis megbüntet, akkor fel lehet jelenteni hatáskör túllépés miatt, ennyi...
Ui.: Szmogriadónál asszem 24óránál kevesebb a türelmi idő. De ha előző nap 18:30kor jelentették be és téged másnap 6kor állít le, akkor az még tuti türelmi időszak, mert 12 óránál kevesebb nincs.
-
válasz D.Orion #25991 üzenetére
a törvény nem tudása nem mentesít alapon.
ahogy reggel fogat mosok, ugyanolyan rutinnal tájékozodók az összes új törvényről és eseményről. az új szabályozásról is most hallottam először...Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
D.Orion
veterán
válasz Pancsermeste #25989 üzenetére
Kérdem én, hogy elégtelen tájékoztatás esetén mégis mi alapján mernek büntetni?
-
az egészben csak az a bökkenő, hogy a pakett besorolás nem az autó műszaki állapotán alapul, hanem a gyártási adatokon.
haverom 20 éves, új katalizátoros autója piros lett. mindegy hogy az új katalizátor miatt megkaphatná a hupizöldet is, mert teljesíti azt, kora miatt nem lehetett.
a múltkor kikanyaradott (bevágott) elém egy ford focus, dízel. nagy gázzal, hidegben, át a zebrán a gyalogosok között hogy kihasználja a gyalogosok miatt megállt kocsisort. a nagy gázból csak nagy füst lett szerencsére, de akkora, hogy a gyalogosok nem mertek átmenni rajta. Zöld paket.
Ha nagyon tuningmániás lennék, simán megcsinálnám, hogy csak műszakira tenném fel a katalizátort. jobban menne, kevesebbet fogyasztan, max több lenne a döglött veréb. gyerekem meg úgysincs.
Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
Pancsermeste
őstag
válasz juliabrilke #25988 üzenetére
Valaki betelefonált a Fehérvár rádióba, hogy megbüntették 75K-ra, mert feketével közlekedett.... amúgy pedig zsemlét ment venni...
-= Pancsermeste® =-
-
juliabrilke
veterán
Akkor "Itt a piros, hol a piros?", illetve "fekete Pétert" fog játszani pár emberke.
-
oregcsóka
őstag
"Székesfehérvár Megyei Jogú Város polgármestere, dr. Cser-Palkovics András ma reggel 6 órakor szmogriadót rendelt el, és Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlése 50/2010. (XII.14.) rendelete alapján Székesfehérvár város közigazgatási területén megtiltotta azon gépjárművek közlekedését, melyek rendszámtábláján fekete és piros környezetvédelmi plakett van – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség.
A rendelet betartását a Székesfehérvári Rendőrkapitányság járőrei ellenőrzik. Amennyiben olyan gépjárművet látnak, aminek rendszámtábláján fekete vagy piros környezetvédelmi plakett van, annak vezetőjével szemben a szabálysértés elkövetése miatt intézkedni fognak."
''Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.'' /Mahatma Gandhi/
-
oregcsóka
őstag
Eladó kettő darab Kingmax 1GB-os 800Mhz-es RAM modul, az egyik hibás.
1GB-os modulok: KLDD48F-A8KI5 (kétoldalas RAM)
Időzítésük : 5.0-5-5-18-23 (1.8V)Ár: 4.000 Ft
''Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.'' /Mahatma Gandhi/
-
Napfénysüti
nagyúr
-
bim
veterán
válasz Pancsermeste #25972 üzenetére
A kis táltosom a gyilkos fekete kategóriában van.
Akkor most nem mehetek be vele Fehérvárra?Julcsi: hajrá! Utána nagy bejglizabálás és gépezés?
[ Szerkesztve ]
-
juliabrilke
veterán
2 nap van hátra és utána jön a hosszú megérdemelt szabadság!
-
oregcsóka
őstag
Urak, olyan átalakítót keresek, ami molexból csinál P4 csatit.
-
D.Orion
veterán
válasz Pancsermeste #25974 üzenetére
Hogyan történik a gépjárművek környezetvédelmi osztályba sorolása?
A környezetvédelmi osztályjelzése plakettek színe alapján (kód):
0-1-3: fekete plakett
2: piros vagy kék plakett (motorelektronikától függ)
4-6-7-8: kék plakett
5: piros vagy zöld plakett (hibrid autók bennzin motorjának besorolásától függ)
9-10-11-12-13-14-15: zöld plakettSzóval valami ilyesmi.
-
Pancsermeste
őstag
válasz Napfénysüti #25975 üzenetére
Octavia.
Akkor most azért van smog, mert 2 napig nem termeltem vele a zoxigént?-= Pancsermeste® =-
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz Pancsermeste #25974 üzenetére
Milyen géped van?
De amúgy ha jól tudom a zöld a legjobb besorolás. A tied szinte termeli a zoxigént.Més que un club!
-
Pancsermeste
őstag
válasz Napfénysüti #25973 üzenetére
Én azt se tudom, hogy melyik szín mit jelent!
Az enyémen zöld matrica van, az remélem, valami jót jelent!-= Pancsermeste® =-
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz Pancsermeste #25972 üzenetére
Hát egy olyan régi Orion tuti a legalsó környezetvédelmi besorolásba tartozik.
Ugye ma már olcsóbb lett a benzin?
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
Pancsermeste
őstag
Lehet, hogy nem jól hallottam, de nekem úgy rémlik, hogy a piros és talán a sárga plakettes autókkal nem lehet közlekedni!
Az Orionnak milyen besorolása van? Azért az se mai gép már...Szerk: "A közgyűlés decemberben tárgyalta és fogadta el a város szmogriadó-tervét. A rendeletben foglaltaknak eleget téve a lakosság tájékoztatása mellett Székesfehérvár polgármestere elrendeli a fekete és piros környezetvédelmi plakettel ellátott járművek közlekedésének tilalmát Székesfehérvár közigazgatási területén."
[ Szerkesztve ]
-= Pancsermeste® =-
-
-
bim
veterán
A híradóban azt mondták holnap hajnaltól szmogriadó lesz Fehérváron is. Valaki tud róla mi lesz ennek a következménye? Pl. egyik nap páros végű rendszámosok közlekedhetnek stb...
-
D.Orion
veterán
Üdv srácok!
Döglődik az öreg, közel 10 éves routerem. Kéne vennem egy újat. Segítséget szeretnék kérni tőletek, hogy milyet vegyek.
UPC 120-as netem van. Minimum 4 lan port kéne rá + 1 port a netnek. Wifi jelenleg nem kell, de ha van nem probléma.
-
Dreft
csendes tag
Jó reggelt!
17-19" CRT monitort keresnék, lehetőleg síkképernyőst!
Üdv: Alfi
-
törölt tag
500as chieftec eladó, 300-350es márkás tápot beszámolok.
illetve 2db 300gr-os milkáért vihető az sb live 5.1es hangkártya.keresek:
olcsó dvd írót
300-350es igényesebb tápot
2x1 giga 800 körüli ramot
akár kisebb vga is jöhet 5000-11000 között -
Pancsermeste
őstag
válasz Pancsermeste #25951 üzenetére
121cm, vagy 160cm (de lábak is kellenének....)
D.Orion: Nem faragunk! Akkor inkább marad a régi hűtő! Teljesen jó az is, csak 15cm-el lehetne magasabb....
-= Pancsermeste® =-
-
D.Orion
veterán
válasz szijartg #25945 üzenetére
Igen ilyenem van, de van a fentebb linkelt dupla PS/2 >usb is. De sajna azt nem adhatom oda mivel nekem 2 évembe került mire találtam egy ilyet. Jobban jársz ha veszel egy 1500Ft-os usb-s bill-t. Vagy még az is kivitelezhető, hogy keresel egy hozzáértőt és átforrasztatod vele a ps/2 csatidat usb-sre.
-
D.Orion
veterán
válasz Pancsermeste #25951 üzenetére
Olyan nincs, hogy nem fér be. Ha gondolod nagybátyám átszabja a konyhabútort szívesen.
Viccen kívül, asztalos a szakmája.
-
-
bim
veterán
Én már csak megbízható tagokkal üzletelek itt a PH.-n Nagyon felhígult a társaság és sok a csaló.
-
ArmanD.
őstag
Öreg vagyok már bohócnak!
-
ArmanD.
őstag
-
ArmanD.
őstag
válasz Pancsermeste #25949 üzenetére
126cm magas a lábakkal együtt amiket ha tekersz 1 centit tudsz játszani ha teljesen kitekered akkor kb 5 centit még nyerhetsz.
Öreg vagyok már bohócnak!
-
ArmanD.
őstag
Eladó a hűtőm
Egy italautomatás Inox-os Samsung hűtőről van szó. A típusa[Samsung ra20vhss
] 201L-es ebből a fagyasztó 28 literes. Automata leolvasztás, külső italautómata funkció, egy nagy alsó rekesz, kihúzható palacktartó, 3 polcos mely variállható, tojástartó és oldalsó rekeszek. Lábak magassága állítható mind a 4nek külön szóval huplis helyre is szépen betehető
Jelenleg 4 éves és hibátlanul működik, az állapotával sincs különösebb probléma csak másikat vagyunk kénytelenek venni mert a mama fél disznókat akar tárolni
Veszprémben megtekinthető és elvihető holnaptól. Ára 35kÖreg vagyok már bohócnak!
-
gyenge47
aktív tag
-
JohnnyX
őstag
Amolyan névjegykártya méretű írható cd-t hol tudnék kapni?
Ha jól emlékszem kb. 50Mb adat fér rá._Z87-Extreme3_-_4670k_-_16Gb_-_1050Ti_
-
szijartg
őstag
-
JohnnyX
őstag
_Z87-Extreme3_-_4670k_-_16Gb_-_1050Ti_
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz Pancsermeste #25933 üzenetére
Vatera nálam kilőve pont a sok negatív visszhang miatt.
Més que un club!
-
D.Orion
veterán
válasz Clubforum2 #25904 üzenetére
Ne is mond, tele vannak az utak ilyen gyökerekkel akik miatt a balesetek vannak.
-
Timyyy
őstag
válasz juliabrilke #25929 üzenetére
Én a vevőkkel vagyok ugyanígy... kell a PDA-m már nemtudom hányadszorra valakinek és megkérdez róla mindent.. azt is hogy hol találkozhatnánk... és mikor már csak az időpont lenne vissza eltűnik a semmibe....
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
Pancsermeste
őstag
válasz Napfénysüti #25930 üzenetére
Én most a Vaterával vagyok így!
Nemrég regisztráltam oda, gondoltam milyen jó, hogy ott van mindenkinek az értékelése, több száz pozitív értékelés után csak nem lehet mellé fogni!?
Aztán elkezdtem termékek iránt érdeklődni... feltettem kérdéseket specifikációkkal kapcsolatban, de nem hogy válasz nem jött, hanem már az 5. eladó tünteti el a hozzászólásomat a hirdetésből! Ilyet lehet egyáltalán? A hirdető tudja a számára kínos vagy nem tetsző kérdéseket törölni?
Aztán már csak azért is beírtam még egyszer, de megint törölte! Harmadik alkalommal megunhatta a dolgot, és udvariasan elnézést kért, és válaszolt.... de a hirdetésből megint törölte a kérdést!
Na, csak azt nem értem, hogy az ilyen tisztességtelen emberkéknek hogyan lehet 100%-os pozitív értékelése?
Ráadásul a termékleíráson belül 2 helyen különböző, ellentmondó adat szerepel, utánanézve a valós specnek pedig kiderül, hogy egyik se igaz!
Most vagy nem veszi a fáradságot, hogy utána nézzen, vagy eleve meg akarja téveszteni a vevőt! Mindkettő szomorú, kár hogy csak vásárlás után lehet értékelni, én már kiosztottam volna ott pár feketét!-= Pancsermeste® =-
-
válasz Clubforum2 #25904 üzenetére
pont az ilyenek miatt akarok RS6-t. meg akarom előzni és rámgyorsit? hát ne vicceljünk
[ Szerkesztve ]
Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
juliabrilke
veterán
válasz Napfénysüti #25930 üzenetére
A legtöbb eladó 0/0-ás megbízható tag volt. Kivéve az egyik eladó, akit Ad-m ajánlott. Ő mondjuk mondta előre, hogy a kártyát lefoglalták, csak kicsit feledékeny volt visszajelezni.
Persze lenne még sok eladó, de legtöbbjük személyes átadást akar Újpesten és hasonló helyeken. Így megtartom a kártyát, nem szórakozok vele többet.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz juliabrilke #25927 üzenetére
F*sza.
Lassan már alig mer az ember bizniszelni. Még jó hogy nem ért utólagos anyagi kár.PHMegbízhatóságon utánanéztél az eladónak? Meg a releváns topikokban (csalók, stb.)?
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
juliabrilke
veterán
válasz deicide #25928 üzenetére
Mondtam neki 3 programot, hogy mit tegyen egy képernyőre és utána küldje el.
Beszéltünk, hogy akkro hol lehetne találkozni, de csak akkor, ha küldi a képet.15 percre rá jött egy előnyösebb ajánlat a kártyára. Ami nem is gond, csak ez már kb. az 5. ilyen alkalom, hogy nem akarja bizonyítani, hogy működik vagy utána csak egyszerűen nem válaszol.
-
deicide
veterán
válasz juliabrilke #25927 üzenetére
A semmit biztosan nehéz printscreenelni...
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
juliabrilke
veterán
Még egy ember visszamondta a kártya eladását. Érdekes módon utána, hogy tesztet kértem tőle. (pontosabban eladta másnak, mert neki nem kell teszt)
Érdekes arcok vannak itt a PH-n.
-
Tizedes1
aktív tag
válasz gyenge47 #25925 üzenetére
Nem csak HP-t necces, de ha van pl 4 csík cigi mert leszokott egy embörke, vagy 10csík, mert a haverok,akik legálisan hoztak be külhonból fejenként 2-2-2-2-2 csíkot, egy tagnak,(de ugye leszokott) akkor mit tévő legyen?
Arról nem is beszélve, ha egy IMHO nem kapható TASER cucca van patronostól...
1 hónapja találkoztam haverral, kérdezte, el tudom e passzolni valakinek
Mondom kinek? rákerestem azért a jútyúbon. Nem gyenge cucc.....
De kinek adja el? Kimegy Karácsony előtt a piacra és átvált "párfüm" helyett sokkoló dílerbe?[ Szerkesztve ]
-
JohnnyX
őstag
Házi, 50,5% tiszta besztercei szilva "asszonyledöntő" 3k/l van eladó.
_Z87-Extreme3_-_4670k_-_16Gb_-_1050Ti_
-
f27
senior tag
válasz Pancsermeste #25922 üzenetére
Madaras tescoba vettem.
egy ideig a fiokomba pihent várva a 100%átálásra.
aztán nemrég kezembe akadt és gondoltam akkor megnézem de rohatúl nemtudtam beálítani...Vettem egyet vaterán is de azt eladtam
[ Szerkesztve ]
-
f27
senior tag
válasz San398 #25920 üzenetére
Pontosan ez van nekem
ha nem jó magyarba akkor mi a fa.... nak árulják magyarországon?Bár ír valami rs232 softvare frisítési lehetőséget.
kérdés hol és hogyan
vagy lehet ezen már megvolt és úgy árulják? -
f27
senior tag
Valakinek nem fáj a foga egy ilyenre?
vadi új megvettem de rohadtul nem értem hogyan kell használni
bedugtam a TV-be keresek ki írja a csatornákat rádiokat de ki ír valamit hogy csináljak vele hogy jólegyen.
Én csináltam kihúztam és fiokba dobtam!
tehát kb 20 percet volt bedugva a TV-be!
ha valakit érdekel dobjon püt és hogy mit adnak érte
60-120-250Gb notebook HDD érdekelne -
Clubforum2
tag
[ Szerkesztve ]
Magyarosítás kell? szórd le pirospaprikával, kösd át nemzetiszín szalaggal, dobd be gulyáslevesbe és már kész is...
-
gyenge47
aktív tag
Foglalkozik valaki Szfváron keresőoptimalizálással?
-
törölt tag
válasz juliabrilke #25911 üzenetére
amikor linkeltem még élt a hirdetés, no mind1.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz Clubforum2 #25903 üzenetére
Itt nem tudom kiről van szó.
Nem azért vettem ezt a gépet mert erős hanem mert ez a legfelszereltebb változatat és csak ezzel a motorral gyártották anno (a típusjelölés nem a motorra utal ahogy sokan tévesen hiszik hanem a felszereltségre - VTI). Amúgy meg mert szimplán jó érzés vezetni és néha intenzívebben fel szoktam vele gyorsítani. Na meg ha előzök nem kell olyan nagy táv mire felgyorsulok. Csak ennyiért. Egyetlen egyszer próbáltam ki kicsit jobban mert hülye voltam és nem is akarok többet ilyet.
Ha valakinek Ferrarija van akkor annak 200-al kell mindenhol mennie?
Amúgy nem azt mondom hogy én mindig betartom a megengedett határt. Ezt főleg pár hülye 30-as helyen nehéz (Fehérváron sok ilyen van ) de azért a +10%-on belül igyekszem maradni.Més que un club!
-
törölt tag
válasz juliabrilke #25908 üzenetére
akkor ez kell neked.
-
sedo
tag
Hali!
Nincs véletlenül valakinek eladó 1GB 533MHz notebook memóriája?
Ha van, akkor priviben jöhet az ajánlat. Köszi előre is! -
f27
senior tag
válasz gyenge47 #25906 üzenetére
nagyon egyszerű!
ha simán csak keresek az első 200ezres zseb eröművet megvetetnék velem!
Sima kis programok futatásához kell DOS-modba.
Ha csak a notit emeled ki semmi értelme!a BRUTÁLIS és a NOTEBOOK fogalmát gondolom érted! a kettő együtt is tökéletes
[ Szerkesztve ]
-
Clubforum2
tag
SATA-s dvd írója esetleg valakinek? Ami nekem van az egy NEC ide-s dvd író,meg egy dvd/cdrw LG.
Magyarosítás kell? szórd le pirospaprikával, kösd át nemzetiszín szalaggal, dobd be gulyáslevesbe és már kész is...
-
Clubforum2
tag
válasz Napfénysüti #25897 üzenetére
Nekem a munkám része a vezetés.Egy húzós nap után saját kocsival hazafelé tartottam.A 7-sen az elkerülőről kikanyarodik egy Punto elém,úgy hogy fékeznem kellett.Mondom magamban nem baj,nagy a forgalom.Aztán megragadt 70-nél (Pokol pince környéke)Mondom megelőzöm és a záró előtt visszatérek,Hát kb 110-nél értem mellé,és megelőztem.Már itt elborult az agyam,hát még akkor mikor lekellett rántanom a kocsit a padkára,hogy ne jöjjön belém lendületből.Szabadbattyánban kiszálltam a kocsiból,mondom neki,mi a fasz bajod van?Kinéz az ablakon a 40-es fórsze,azt mondja kinek nekem?Mondom igen.Mondom neki mi fáj,hogy megelőztelek?Erre teljesen idióta kérdés tőle.Igen?Mondom igen,te faszkalap,aztán vissszaszálltam.Sosem szállok ki a kocsiból,de az ilyeneket lefújnám legszívesebben egy gázsprayvel.
-
Clubforum2
tag
válasz Napfénysüti #25887 üzenetére
Nyugodtan lőjjed le,mondjuk más kérdés,hogy úgy néz ki,hogy a vérnyomása miatt lett rosszul(máskor is volt már vele baja) és a baleset előtt elsötétedett előtte minden.Nem emlékszik,hogy a gázra,vagy a fékre lépett.Szóval nyugodtan lődd le,de egyet azért megkérdeznék.Neked minek van erős géped,ha mindig pontosan betartod a sebességhatárokat?Azért,hogy aki 80-nal megy azt erőből megtudd előzni?Vagy mégis minek?
-
f27
senior tag
-
ocsi19
senior tag
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest