Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Vegyestüzelésű kazán rostély házilag!
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
JohnnyX
őstag
478-as lapra keresek proci hűtő felfogató keretet, vagy hogy hívják.
Esetleg egy 478-as lapot._Z87-Extreme3_-_4670k_-_16Gb_-_1050Ti_
-
juliabrilke
veterán
válasz Napfénysüti #24894 üzenetére
Bezony!
Jön az év vége és mindennek szépnek és jónak kell lennie.Tessék csak szépen termelni.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz juliabrilke #24893 üzenetére
Termelést ne is mondd, most rohadtul bele kell húznunk.
Més que un club!
-
juliabrilke
veterán
válasz Napfénysüti #24892 üzenetére
Ő olvasni tud, én meg írni.
4 órás bünti volt egyébként. De ügye termelni kell.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz juliabrilke #24879 üzenetére
Mit kerestél ma GZ-vel kettesben a quit roomban?
Més que un club!
-
őstag
-
grade
csendes tag
Keresek:
462-es lapot, amin van sata vezérlő
vagy
pci-s sata vezérlő kártyát
és
19" tft monitort, ami 5ms-es és nincs leharcolva.
-
törölt tag
a 8800gts512+ac s1 és a 8800gts320-on kívül van még egy GIGABYTE 9800GTX-em is. főleg kp, de cserebere is megoldható.
-
szijartg
őstag
srácok, elszakadt az arany nyakláncom.
hol lehet megcsináltatni? szépen és olcsón? -
SzalaiG
addikt
válasz juliabrilke #24879 üzenetére
Kevés a fizu és bwin-eznek.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz deicide #24881 üzenetére
Na akkor ő azért jobb helyzetben van. Viszont egy pályakezdő... Barátnőm is idén végzett (logisztikai műszaki menedzserasszisztens) és mindenhol annyi szakmai tapasztalatot kérnek hogy lehetetlen elhelyezkedni iskola után. Most a plázában dolgozik napi 11 órában mondanom se kell hogy nem sok pénzért.
Més que un club!
-
deicide
veterán
válasz Napfénysüti #24877 üzenetére
Páromnak van munkája, Alcoa-s, talán ha elvégzi, akkor feljebb tud majd lépni a cégnél...
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
juliabrilke
veterán
Látom a srácok megint nem siették el a dolgot.
Magyar Kupa, 4. forduló: Baja-Videoton 2-4 (2-1)
-
vennék! (hoppá! figyelem!)
pofátlanul olcsó PCI-E videókártyát lehetőleg passzív hűtés, lehetőleg nvidia, lehetőleg max 5000 pénz. fotóval, nővel jelentkezők előnyben.Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
törölt tag
eladó pár vga:
8800 GTS 512 + AC S1, 810mhz-et megy a gpu, és csak rivatuner miatt nem megy jobban.
8800 GTS 320 OC, hűtésmoddolt.
mind2 vga oem, és 3 nap próbagart vállalok rá, de nálam azzal teszteled amivel akarod, és addig amíg akarod, illetve fehérváron belül házhoz viszem, és akkor saját gépben tesztelheted amíg akarod stb.
(#24867) D.Orion
köszi, majd átadom az infókat. -
juliabrilke
veterán
Cserélne valaki egy Tody féle 775-ös blokkot 478-as foglalatra illeszkedőre?
Ne csorogjon, csöpögjön, stb.
-
törölt tag
válasz madarasz92 #24869 üzenetére
úgy néz ki elfogytak, az utolsóba kellett volna dvd író. találtam is fehérvári embernél, de neki csak az a konfig felelt volna meg beszámítás vagy csere-bere esetén, és az lett a végeredmény, h holnap viszi a gépet. úgyhogy sry az érdeklődőktől.
-
f27
senior tag
valakinek van egy félkonfiga eladó?
lényeg
nagyon olcsó legyen.
intel legyen proci nem kell ram kell
jó a 478 vagy a 775 alaplap is hozzá valo ramokkal
másom elvileg van
akinek van valami szégyentelen olcsón akármilyen az dobjon püt. -
D.Orion
veterán
válasz #92888064 #24866 üzenetére
Úgy, hogy veszel egy 240V-os ventilátort és berakod azt.
Vagy veszel egy 12V-os ventit meg egy 240V/12V trafót.Szerintem mindenképpen szebb megoldás a 240V-os venti, nincs olyan házi barkács jellege a dolognak. Plusz még lehet olcsóbban is jössz ki, mintha 12V-os ventit vennél meg a trafót.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
köszönöm a rengeteg segítő választ, de a gekkók már polírozva vannak, és a vízhűtés is be van kötve, szóval csak arra volnék kíváncsi, h milyen módon lehet a legegyszerűbben egy 12es ventit rakni a terráriumra?
-
oregcsóka
őstag
válasz D.Orion #24862 üzenetére
Hát ja, ha sikerül is elindítania az ATX-es tápot, nagyobb lesz az üresjárati áramfelvétele, mint szerencsétlen venti fogyasztása.
''Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.'' /Mahatma Gandhi/
-
Tom5
addikt
válasz juliabrilke #24860 üzenetére
Én azon félek...
-
juliabrilke
veterán
Ma gondoltam, hogy félelmetes filmeket fognak nagyobb mennyiségre felölteni a torrent oldalakra.
De azért a "reszkessetek betörők" kicsit meredek.
-
törölt tag
ha már a gekkók szóba jöttek. az előbb említett haverom egy 12es ventit akar a terráriumra tenni, és az volna a kérdés, hogy melyik a legegyszerűbb megoldás erre?
ő egy pc tápra gondolt meg egy 4pines 12centis ventire. atx táppal ez nem megoldható (tudomásom szerint), így az volna a kérdésem, h van-e valakinek at-s tápja, illetve még az is kérdéses, h az én verziómban (at táp+12es venti) működne-e a mutatvány?
először egy 12voltos adapterre gondoltam, de segg sötét vagyok a témához, így valami okosabb emberke homályosítson fel ezzel kapcsolatban. -
törölt tag
válasz liquidmoon #24854 üzenetére
van egy gekkó mániás haverom, priviben elküldöm a telszámát.
-
liquidmoon
aktív tag
Igen, élő kellene, 4-5db kicsi elég lenne neki.
-
juliabrilke
veterán
válasz madarasz92 #24852 üzenetére
Azt nem írta, hogy mirelit is jó neki.
-
Tom5
addikt
válasz liquidmoon #24848 üzenetére
Először nemértettem az első mondatod...kb negyedszerre jutottam el oda: Mi van?!
-
Earl_Muttley
őstag
Sziasztok!
Sagem MYX1-2 tipusu mobilt keresek!
Akár több darabot is veszek!
Az árban megegyezünk!
Írjatok ide, vagy privátba.
Köszönöm elöre is!
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
liquidmoon
aktív tag
ASAP keresek leopárd gekkonak tücsköt ma. Ha valakinek van, vagy ismer olyat, aki ma is adna párat, megköszönném. Kicsit elszámoltam a hétvégi adagját. Előre is köszi
Más: Microsoft MS ARC bontatlan fehér laser egér eladó. 5ehuf. Érd kizárólag privi vagy tel! -
f27
senior tag
válasz madarasz92 #24839 üzenetére
Nem.Gammernek ott a notim,mindent visz.
Sajnos trüközéshez kell a VIA chipset végett. itthon csak intel meg gigabyte chipsetes notik vannak. Amúgy a kutyának sem kellene asztali gép -
shankeesham
tag
eladó komplett gép:
ház + 400w táp
MSI k9vgm-v alaplap
3400+ am2 sempron cpu
1GB/800MHz DDR2 memória
80GB WD vinyó20k
vivos voco, mortuos plango, fulgura frango
-
Ronin-
senior tag
ha már mindenki ramot keres..
én is vennék DDR2 667 -es 1gigás modult,vagy nagyobbat
-
D.Orion
veterán
Jó éjt mindenkinek! xD Sajnos a mai jégkorong meccs nem lett meg.
-
oregcsóka
őstag
2X1GB DDR1/400-as RAM-ot keresek. Ajánlatokat privátban. Köszönöm.
''Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.'' /Mahatma Gandhi/
-
San398
őstag
2db 512Mb-os PC133-as ram-ot keresek. Akinek van privátban jelezzen ármegjelöléssel.
-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
f27
senior tag
Több XBOX 360 eladó ill több Playstation 2 eladó
esetleg érdekelhet cserébe /beszámításba egy asztali fél konfig.
SATA-s alaplap ami VIA chipsetes. 775 poc menjen bele,ha kezeli az 533 az jólenne .ha nem kezeli akkor valami szutyok CPU is kellene bele.
RAM legalább 512Mb de joblenne 1Gb más nemkell. -
válasz madarasz92 #24833 üzenetére
hu1, nem speedezek. nagyon elgyepálták a szövetségünkent, mondjuk házhoz mentünk pofonért. valahogy nem számoltak vele, hogy a top támadó klánnak lesz védője, meg hogy visszatámad. vagy lövésem sincs mire készül a vezetőség, mert ahogy látom, jópár nagy játékos még hallgat.
Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
SzalaiG
addikt
válasz madarasz92 #24833 üzenetére
speed2
-
-
-
bim
veterán
válasz #92888064 #24825 üzenetére
A 8600GTS-ről tudnál egy gpu-z szenzor fülről screent készíteni úgy hogy fut egy furmark. pl. ? Az érdekelne monitorozza e a GPU terheltségét és az épp használt memória mennyiséget. PhysX-nek elgondolkodnék rajta de mindenképpen kellenének ezek az adatok hogy tudjam megy e az adott játékban a PhysX.
[ Szerkesztve ]
-
D.Orion
veterán
válasz Napfénysüti #24826 üzenetére
Csak ha adsz hozzá szezonálisan egy lékelő fejszét.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz juliabrilke #24824 üzenetére
höhö, még mindig van egy 8800gts512-es kártyám, most már ac s1 +12es ventivel. 810mhz-et megy a mag, és csak rivatuner miatt nem megy feljebb.
szerk.
ezen kívül még van még:
gtx280
8600gts
4670
illetve ment egy pü az alaplap keresőnek.[ Szerkesztve ]
-
juliabrilke
veterán
Ok, üzleteljünk!
Keresek Nvidia kártyát cserére. Én egy Gigabyte 4850-et tudok adni. Teljesítményben/fogyasztásban hasonló kellene.
-
D.Orion
veterán
válasz janos80 #24819 üzenetére
Sajna több hete nem találok fehérváron használtan három gépalkatrészt, pedig elég tág határok között mozognak a feltételek. Igaz a többi hardvert be tudtam szerezni, de ezek közül csak egy volt ami ténylegesen eladó lett. A többi tiszta mázli, hogy képbe került.
Mondjuk Veszprémben sem jobb a helyzet.
juliabrilke: Na még csak az kéne, hogy itt egyesek teljesen indokolatlanul és érthetetlen módon elkezdjenek csajozni.
[ Szerkesztve ]
-
Tom5
addikt
Ti mennyire vagytok csillámpónik?!
Nálam ezt dobta Facebook-on:Mennyire vagy csillámpóni?
1:sztem már tudod a választ tökéletes csillámpóni vagy
-
Timyyy
őstag
válasz juliabrilke #24813 üzenetére
Egyáltalán mi az, hogy kiteszed a lábad?
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
D.Orion
veterán
Én meg a topikkal nem vagyok elégedett... A név: adok-veszek-beszélgetek. Ebből itt maximum a beszélgetek teljesül 100%-osan, üzlet alig jön létre.
-
madarasz92
őstag
Ugy látszik te vagy a csapat lelke..
-
juliabrilke
veterán
A csapat mai teljesítményével nem vagyok elégedett.
Épphogy kiteszem a lábamat és meg se szólaltok. -
D.Orion
veterán
Tegnapi nap folyamán a lezajlott 4 meccsből egyedül a két jégkorong lett meg. A kézilabda oltári nagy bukó volt, ha jól emlékszem 17-34. A foci szintén bukó... A hazai farm csapatos MOL liga meccs a Steaua Rangers ellen szédületes harmadik harmados hajtással 6-4, de a többi harmad se volt semmi. Az idegenben játszó AV19 pedig 59. percben szerzett góllal nyert a Jesecine ellen 3-4 -re. Nem mellesleg Palkó nyomta be ezt a gólt...
-
shankeesham
tag
Eladósorban:
TP-Link TL-WR941ND router (1,5év garival)) --> 7,5k
vivos voco, mortuos plango, fulgura frango
-
válasz juliabrilke #24806 üzenetére
úgy mondom hogy illet volna nyerni. ha már egyszer megnéztem. legalább a kedvemért. de nem.
van felénk mondás, a ki nem használt helyzetek megbosszulják önmagukat. és sajna erre volt ma példa az egyik oldalt, az ellenkezője a másikon.[ Szerkesztve ]
Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
válasz deicide #24802 üzenetére
kanadai magyarok?? még mindig nem tudok jószívvel gondolni rájuk...
Kint voltam, nagynéném kivitt a klubházba, nekem persze más nem kellett csak munka, viszont engedélyem nem volt. kb ennyi segitséget kaptam: 0
meg hogy milyen jó hogy fiatalok is eljönnek a magyar házba.a honlapra ránézve is csak felidegelem magam:
Zöld Kártya Lottó, USA
Magyarul Beszélő Amerikai Ügyvéd Jelentkezés Itt! $25/FőEz egy ingyenes program, kb a neved címed, születési időt kell megadni és kész. egy majom ki tudná tölteni, de a jó magyar segítőkészség: kérjünk érte 25 dollárt. (amúgy ha valakit érdekel, nov 3-ig lehet jelentkezni a 2012-es programba, van magyar nyelvű kitöltési útmutató is, teljesen ingyenes: http://www.dvlottery.state.gov/. de ha valaki ide be tudott regisztrálni, akkor oda is)
na mindegy. kitomboltam magam. csak rossz lámpát küldtek a kocsihoz. A Vidi meg megérdemelné hogy a Tuzsér is elverje...
-
deicide
veterán
Nincs valaki regisztrálva canadahun-ra? Szükségem lenne onnan valamire.
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
Tizedes1
aktív tag
válasz madarasz92 #24800 üzenetére
köszi....
Nos az ár... Ha abból indulok ki, hogy 73E volt a W800i, de 5.5 évet ment.
Akkor egy nagyságrendekkel jobb mobilra, ha hosszú távra tervezek, akkor nem kidobott pénz a linkelt mobilokra költeni.... csak megy e majd 4-5 évig.
szvsz minél bonyolultabb a telo szoftvere, annál hamarabb és több baj van vele.t-mobil lesz belőle....
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest