Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AuraSync kibeszélő topic
- Asszociációs játék. :)
- Egy korszak vége
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Aktív témák
-
Timyyy
őstag
A ph nyereményjáték 7. kérdésére vki megtalálta már a választ? Mert ha a saját honlapján keresem azon az életbe nem fogok rálelni... de hogy hol máshol kéne, arra meg nincs ötletem...
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
törölt tag
1 tápcsatis nvidia vga-t keresek 8as szériától felfele, pü-ben jöhetnek az ajánlatok.
-
Rellind
senior tag
Fujitsu Siemens Eth Ctrl 1x1Gbit PCI32 PRO/1000GT Cu hálókártya eladó! link
Bontatlan, cseregari.Esetleg sata hdd csere (500gb<.... )
Ár,alku: P.m
-
Gorneck
legenda
Sztem jahh...
Napfénysüti: 1995-2003ig Egomba voltam (suli)...sokkal jobb hely, mint Tbánya... Persze nézőpont kérdése...mert ember válogatja kinek mi tetszik...vki imádja Tatát is, én pl nem nagyon, annak ellenére, hogy klasszissal jobb, mint Tbánya.
1 pláza is elég lenne...az omegának semmi értelme se volt...Gorneck#1239
-
Gorneck
legenda
-
f27
senior tag
A mai munkám gyümőlcse!
Gondolom azt nem kell mondanom ,Hogy ott is F-27 Vagyok -
bim
veterán
válasz deicide #23388 üzenetére
Engem nem zavarnak az idegenek. Úgy sem szólnak bele csak elégedetlenül csettintgetnek vagy max "na de ilyet..?!" hangzik el.
Majd hajnalban körbenézek hová érdemes elnézni. Lehet csak a központban nézelődünk kicsit. Gornira nem támadunk rá.
mtade: tatai tónál voltam már. Nem megyünk el addig de azért köszi.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
juliabrilke
veterán
válasz Napfénysüti #23379 üzenetére
Bizony, termelni kell.
más: Ma kaptam egy korrekt ajánlatot. Csere a 9600GT kártyámat HD 5450-re. Átgondolom még.
-
deicide
veterán
válasz Napfénysüti #23379 üzenetére
Áá, a válságnak már vége... Itt az ideje újra visszailleszkedni a fogyasztói társadalomba.
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
deicide
veterán
Ejj de nagy a pörgés...
SSD-t, vinyót meg nem vesz senki.
-
janos80
senior tag
LamerGyuri-nak 100piros pontot is adnék ha lehetne
-
don_peter
senior tag
Urak egy kis akció a hangfalaimra.
Wharfedale Xarus Centre 10eFt
1pár Wharfedale WH-2 Satellite 12eFt
Monaudio subwoofer 8eFt
Jelezzetek ha kell valami!----== Neo Geo és Arcade Fórum : www.neo-geo.hu ==----
-
SzalaiG
addikt
Vajon hol lehet LCD monitort javítatni Fehérváron?
-
bandiras2
senior tag
Köszönöm, de most én is azzal nyomom. Volt otthon egy 14" tartalékba. Most nagyobbra vadászok.
Valakinek csak akad eladó 17-19" CRT?A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
jakobinus
tag
-
janos80
senior tag
keresek 512 ddr1 ramot!!
-
shankeesham
tag
Eladó:
MSI K9A2 CF V2 alaplap AM2+ (support AM3+)
D-Link DSL-360R ADSL modem
[ Szerkesztve ]
vivos voco, mortuos plango, fulgura frango
-
Rellind
senior tag
Valakinek HDD?
80Gb/7200rpm/2M/Pata
SamsungSentinel: 90%,100%,
Működési idő: 41nap,15 óra
Hátralévő idő: több mint 1000 nap.
Ha kell linkelek képet is de most melóhelyen vagyok...Ár,alku: P.m
-
Tizedes1
aktív tag
Sziasztok!
Sürgős segítségre , de legalább tanácsra lenne szükségem.
Az Isten háta mögött vagyunk jelenleg és van egy telónk, ami, Nokia 6220c telefonunk, ami függetlenítenem kellene, hogy a helyi kártyákkal a kapcsolattartás megoldódjon.Minden segítséget szívesen veszek.
Köszönet előre is..
tizedes kukac c2 pont hu
-
bandiras2
senior tag
válasz janos80 #23354 üzenetére
Mindegy. Csak lesz mégvalaki akinek akad egy.
Pesten van 1000, de oda felutazni nagyon nincs időm...A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
bandiras2
senior tag
17" vagy 19" CRT monitort keresek jófélét dögledező monitorom pótlására. Valakinek elfekvőben?
A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
D.Orion
veterán
válasz juliabrilke #23349 üzenetére
Ram-ból van elég, a HDD a kevés.
Értsd: HDD-n lehet tárolni az adatokat fesz(alvás) nélkül. RAM-on hosszú távon nem tárolható adat fesz. nélkül.
Egyébiránt a memóriám bizonyos esetekben kimagaslóan jó, de pl.: arcok, nevek, dátumok, címek, telefonszámok nem maradnak meg benne. Ellenben egy 100db-os párkereső játékot vagy egy csomag kártyát bármikor tudok memorizálni.... Ilyen az élet.
-
deicide
veterán
Illetve lesz pénteken 2db Intel X25-M ssd-m is, 48.900.-/db
-
deicide
veterán
Ma esti átvétellel samsung 500gb sata HD502IJ vinyók, 8.900.-ért.
-
D.Orion
veterán
válasz Napfénysüti #23340 üzenetére
Azon kívül, hogy minden meccsük bunda és, hogy a sporik nekik fújnak. Ja meg, hogy a Loki és a Sport tv kénye kedve szerint változtatja a meccs időpontokat... Idegenbeli Vidi meccs eredetileg 17:00kor lett volna... Szerinted oda, hogyan megy el egy olyan Vidi szurkoló akinek rendes 8 órás délelőttös műszakja van... Sűrű bz Sport TV és nyilvános fórumokon való anyukázás után rakták át normális időpontba... Holott szezon elején is a 19:00 szerepelt, csak gondoltak egyet és átrakták 17:00-ra...
Ezeken kívül semmi baj a Loki-val.
[ Szerkesztve ]
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz juliabrilke #23335 üzenetére
Most még a Bodajknak mert ott játszom.
De mi a baj a Lokival?
Més que un club!
-
MODERÁTOR
válasz janos80 #23323 üzenetére
Tesóm most kint van és nem terepjáróért hanem hogy tudjanak a barátnőjével belevágni egy lakásvásárlásba és ne a szüleimtől kelljen kérni akik nem is nagyon tudnának adni.
Egyébként máshogy nem nagyon tudnának elindulni hiába dolgoznak mind a ketten tisztességesen.20 éve a Prohardveren
-
D.Orion
veterán
válasz oregcsóka #23329 üzenetére
Köszönöm már meg is jártam a várost. Befele busz, hazafele meg gyalog...
CR2032 árak a halesz környékén:
Bio-Comp: Nincs raktáron!
BIM: 180Ft Azt hittem, hogy drága így csak egyet vettem.
KIM Computer: 625FT A blokk kiállítása után közöltem az eladóval, hogy sztornó... ennyiért én nem veszek elemet, akkor inkább bedugva marad a gép és otthagytam.Szóval ha elem kell, akkor BIM Computer vagy bent a volt YBL lakótelepen az órás, mert ott meg csak 75Ft....
-
juliabrilke
veterán
válasz Napfénysüti #23334 üzenetére
Franc! Miért nem a Pápánal vagy Szatymaz FC-nek drukkolsz?
Na mindegy.
-
Napfénysüti
nagyúr
-
juliabrilke
veterán
Lenne valakinek olyan eladó videókártyája, ami maximálsian 80-100W-ot eszik és erősebb egy 9600GT-nél?
-
janos80
senior tag
válasz juliabrilke #23330 üzenetére
persze... ha elmész örömlánynak
-
oregcsóka
őstag
válasz D.Orion #23319 üzenetére
Halesz környéke: KIM Computer
''Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.'' /Mahatma Gandhi/
-
juliabrilke
veterán
válasz Napfénysüti #23325 üzenetére
Tőlem bármilyen szurkoló lehetsz... csak ne Debrecen szurkoló.
-
D.Orion
veterán
válasz janos80 #23326 üzenetére
Nem megyek ki, mert nem tudok. Nincs rá lehetőségem. Hiába akarnék elmenni hivatásos katonának, hogy ha az orvosi papírjaim alapján nem vennének be. Többszörös gyógyszerallergiám van így a kötelező védőoltásokat se kaphatom meg. A májam se úgy működik egy fertőzés óta, mint kéne és már soha nem is fog. Szóval ilyen az élet.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz juliabrilke #23317 üzenetére
Neked ott csak a fejedre eshet rá az álmennyezet.
Amúgy itt rajtam kívül mindenki Vidista?
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
D.Orion
veterán
válasz juliabrilke #23322 üzenetére
Nem meghalni megyek ki. Engem azért vonz az a fél milla/hó...
-
janos80
senior tag
Azért olyan rengeteg penzt nem keresnek ám!!
haver is kiment 6honapra,aztan amikor megjott,akkor vett egy terepjarot -
Rellind
senior tag
válasz juliabrilke #23320 üzenetére
Mostanság lassan megyek...nem akarom,hogy megint bemérjenek
Orion: Nekem is az a tervem
[ Szerkesztve ]
-
D.Orion
veterán
Valamit valamiért. Egyébiránt ha lenne rá lehetőségem én is kimennék... Na nem azért mert lövöldözni akarok és nem is azért, mert hú de hazafias cselekedet...Nem, egész egyszerűen a rengeteg pénz miatt.
MÁS: Tud valaki órás boltot a Ráchegyen vagy a Halesz környékén. Ne kelljen már bemennem a belvárosba 2032-es elemért...
-
Rellind
senior tag
De egy autó bármikor elüthet...mégis kimész az utcára... Persze tudom,hogy ez gyenge sarkítás...
-
D.Orion
veterán
válasz madarasz92 #23312 üzenetére
Sajnos erre mondják, hogy benne van a pakliban.
-
juliabrilke
veterán
Azért valljuk be, hogy mindezzel tisztában voltak, amikor kimentek oda dolgozni. Az mondjuk elég pech, hogy az utolsó napjukon támadták meg pont őket.
-
janos80
senior tag
hát ja... előfordul az ilyen elég sűrűn. mi magyarok még összetehetjük a két kezünket,hogy "csak" ennyi áldozat volt magyar részről...
haver mesélte,hogy ahol ő volt ott a lengyelek hullottak ugy mint a legyek,mert ők voltak a külső végelmi zónában... -
jakobinus
tag
Azért, hogy szép fényesre nyaljuk a NATO hátsóját, magyar katonák halnak meg. Red Army 9 éven át nem bírt velük, de majd mi megmutatjuk.
Egy mindenkiért - mindenkiért egy
-
madarasz92
őstag
-
Timyyy
őstag
válasz juliabrilke #23241 üzenetére
Bakker, neharagudj igaz nekem nehezebb dolgom volt mert még nem láttalak, de ezekszerint nem voltál elég erőszakos. Legközelebb nyugodtan kiabálj a fülünkbe vagy csapj hátba minket és akkor biztos nem fordul elő még 1x.
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
Rellind
senior tag
-
törölt tag
-
Rellind
senior tag
válasz juliabrilke #23303 üzenetére
Hát csütörtökre kaptam egy kecskeméti kiruccanást (kis túlórával) de bizakodom.
-
Rellind
senior tag
válasz juliabrilke #23292 üzenetére
Nekem nem is volt olyan vészes. Rosszabbra számítottam.
-
juliabrilke
veterán
válasz Napfénysüti #23299 üzenetére
Lehet, hogy csak a hozzászólásokat gyűjti.
Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest