- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Rowon: AXAGON EE35-GTR 3.5 külső merevlemez ház bemutatás
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Aktív témák
-
SirRasor
addikt
válasz
Rhino666 #48683 üzenetére
Igazad van a szemszögedből. A szemszögemből nem. Miért? Mert a valóság relatív
Másnak nem az a valóság, ami neked az. Megint elmentél a lényeg mellett: ha valakinek hat a placebo, akkor neki az a valóság attól függetlenül, hogy te mit gondolsz, és szerinte te nem élsz valóságban, mert amit elképzelsz, az nem fedi az övét. Na szóval objektívan kell vizsgálódni.
pschio egy zseni vagy! Azt hittem már nem tudok jobban spórolni a számlákon, de a kaját még vissza lehet fogni! És akkor nem megyek a konyhába, hanem kifekszem a rétre egy kis nasira
r0by amikor nekem is volt programozásos munka, akkor szintén ez ment. Éjszaka is azon agyaltam, hogy egyes dolgokat hogy lehetne megoldani, mert akkor az érdekelt jobban, mint maga az alvás. Elvileg csak úgy lehet megoldani a dolgot, hogy ráerőszakolod az agyadra, hogy olyan helyet képzelj, ami megnyugtat, és tartsd a gondolatot, amíg csak tudod. Vagy elkalandozol, vagy elalszol, de ha elkalandozol, akkor indulhat újra elölről. Kipróbáltam, de ott bukik nálam, hogy a megnyugtató hely, amit elképzelek, már nem elég bonyás, és azon kezdek agyalni, hogy mi lehet még ott
Ja, mert elrontottam, és nem tartottam be a lépéseket. Szóval az érzékszerveket is be kell vonni, tehát pl: tengerparton vagy, akkor beleszagolsz a levegőbe, érzed, ahogy a homok éri a lábadat meg ilyesmi.
Illetve pont az alvás miatt próbálom a hipnózist, meg az autogén tréninget, de most nincs kedvem olvasni a könyveket. Ha jutok valamire, majd elmesélem, hátha segít.
rt06 én próbáltam a sportolást, ráadásul finoman, majd egyre durvábban, és NEM segített. Hiába fáradt a test, az agy kattog tovább.
bitpork ezt is próbáltam, ugyanaz
Kihagytam valamit?
EDIT: ritkán nézek vissza, mert egyre nagyobb a város és muszáj finomítgatni, mert a 270 000 lakos könnyen megőrül (Cities XL 2011)
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen NAS-t vegyek?
- Horgász topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ÚJ MSI Core I5 13400 Gamer MAX PC 10X4.0GHz 32Gb DDR4 512GB NVME SSD GTX 1660 SUPER 6GB DDR6 2ÉV GAR
- HP Z440 Workstation Munka+játék PC 6X4.0GHz 32GB DDR4 512GB SSD QUADRO M2000 4GB DDR5 WIN11 1ÉV GAR!
- GIGABYTE GeForce 3080 VISION OC 10G
- ÚJ 4K CORE I5 14600KF SSD Gamer Erőmű PC 32Gb DDR5 6000 1.0TB SSD EVGA RTX 3080 10GB DDR6 2ÉV GAR
- Félkonfig korrekt áron!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest