- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- A jövő számítógépei
- Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
tucsok.
senior tag
Eladó Nokia N73 dobozában minden gyári tartozékával
+ 1gb memóriakártya jár hozzá [link]Érd. Privi
"So say we all"
-
zeg
őstag
Eladó egy HP6710s bizniszkategóriás noti
15.4" 1280x800 !!MATT!! kijelző (külön rendelnem kellett)
Intel Centrino Duo (két mag) T7100 proci (virtualizációt támogatja) 1.8GHz L2 2MB
Akksi ~2.5 óra (új gyári értéket viszi)
HDD 80GB sata
2GB RAM
Windows Vista Home Basic (előre telepített)
Panasonic DVD-RW
2008 augusztusi, dobozában,mindenével, karcmentesen, első tulajtól eladó, ajándék hozzá egy HP-s XP cédé, 2011-ig frissíthetőÁr: 75K FIX.
Kép: [link]3dfx cuccokat keresek megvételre
-
finest
addikt
-
pmheros
őstag
válasz Rhino666 #30688 üzenetére
(Te én nem beszéltem arról ki mennyit keres ! Hogy hozod össze a szakmai felkészültséget az anyagi megbecsültséggel ? Magyarországon vagy! Itt a hazugnak, a pofátlannak jár csak pénz.)
amint írtam: 10 év gyakorlat. Nem írtam diplomásról sem, azok sajnos a magyar képzési rendszer miatt leginkább(kivétel van) elméleti szakemberek, így azokat ez miatt ki is zártam. Az is hülye aki diplomával akar ilyen helyre elhelyezkedni.
Én úgy látom hogy igenis lenne/van igényük, és keresik is a megfelelő képességű szakembereket(pl egykor technikumban végzettek). Ja hogy éhbérért? természetesen.
De ha egy mentős is a fizetése függvényében sietne ki a helyszínre akkor sosem érne oda.nem vagyok tökéletes
-
Rhino666
addikt
válasz ErőVarázsló #30682 üzenetére
Ja, múltkor költözködéskor néztük a mosógépet hogy mitől olyan kurva nehéz, hát maga a hajszálvékony fémváz meg az érdembeli alkatrészek ránézésre max. 5 kilót nyomnak, aztán bepakolnak mellé egy 50 kilós gipszdarabot hogy ne tudjon kirepülni a fürdőszobaablakon.
2025 - a szólásszabadság halála
-
szumoo
senior tag
-
Rhino666
addikt
válasz pmheros #30687 üzenetére
És szerinted ha a kereskedelem virágzik, akkor a bolti eladók egy vagyont keresnek? Pont, hogy azokat fogják felvenni bolti eladónak, akinek se végzettségük, se diplomájuk, fiatalot, mert azoknak keveset kell fizetni és a cégek ezen spórolnak, hogy versenyképesek maradjanak. Aztán ha valamit elb@sz az illető, akkor kirugják és másnap valaki mást felvesznek helyette. Mert ugye rengeteg ilyen van, aki uzsipénzért elvállalja a melót. Meg ugye válság van, de a kereskedelem virágzik szóval mindenki ilyen munkára vágyik... Szóval a diplomával és 10 év tapasztalattal rendelkező szakikat rövidúton elhajtják a büdös picsába...
[ Szerkesztve ]
-
Rhino666
addikt
-
tisn
addikt
válasz ErőVarázsló #30680 üzenetére
Amennyire én emlékszem így jó pár év után, az egyik albiban volt egy ilyen, állandóan kiugrált a fürdőszobából, vagy pedig elöntötte. Egy jó mostani mosógépet nem cserélnék el rá...
Szerk:
És nem túl kényelmes külön centrifugázni.[ Szerkesztve ]
-
szumoo
senior tag
válasz ErőVarázsló #30680 üzenetére
És milyen rohadt nehezek. Vmelyik héten a harmadikról cipeltem le másodmagammal.
Igaz, lehet azért tűnt mocsok nehéznek, mert előtte egy felültöltőset vittünk fel a helyére.A nyúlon túl?
-
ErőVarázsló
aktív tag
nem a régire
azt 30évre tervezték a szervizelését, akkor max két hibája volt a lábgörgői és a a szivattyú és a csövek koszolódása utána újabb 15 évet nyertél ha nem tetszett a rozsda rágta külső apuval át is fújtuk,meg a program kapcsoló lekopott feliratai lecseréltük újra
erre
vagy régebbiekre
[ Szerkesztve ]
Magán orvosi ügyelet Szegeden www.szegedorvosiugyelet.hu ph-soknak kedvezmény telefonon gyorsabb: 70-kettő281171
-
tisn
addikt
válasz ErőVarázsló #30674 üzenetére
"sak az "A" kategóriát szajkózzák pedig logikus módon egy 1200W-os centrifúga motor 'A' kategóriában is 1200W kell fogyasszon minimális effektivitás eltéréssel a tekercselést elnézve az energomat a nyerő a mai csodákkal szemben"
Szvsz a fűtés viszi az áramfogyasztás nagyobbik "szeletét", és mivel kevesebb vizet is használnak az újak, valószínűleg ez is kevesebb...
Vagy esetleg ilyen energomatra gondolsz?
-
-
ErőVarázsló
aktív tag
válasz pmheros #30673 üzenetére
hát én úgy vagyok vele hogy sehol nincs ilyen
apu mosógépeket szerel 14 éves kora óta mivel most lesz 64 így mondhatom hogy 50éveés mivel jól is csinálja ügyfelei visszatéréséből adódóan csak annyit tudok mondani hogy amikor elmegyünk ismerőssel gépet választani az eladó csak az "A" kategóriát szajkózzák pedig logikus módon egy 1200W-os centrifúga motor 'A' kategóriában is 1200W kell fogyasszon minimális effektivitás eltéréssel a tekercselést elnézve az energomat a nyerő a mai csodákkal szemben
én azért mondtam mert elmentem venni 8900Ft.- egy 4db eloszót adtak volna 20A biztivel
mondtam majd visszamegyek 24A 10db elosztó garanciával termékbiztosítással kevesebb mint 3000ért inkább ez és made in germany (by turkish) de végülis mind1 lassan már minden kínai érhető okból
a dobozát nézd meg utána kell dönteni én ezzel 100% elégedettséget mondhatok eddigvisszatérve a másik kedvencem a calgon
az 1200 forintos fűtőtesttel való kalapálgatás
"Ha végre megjön az eszed Calgon helyett az ecetet veszed." (Saját)
Magán orvosi ügyelet Szegeden www.szegedorvosiugyelet.hu ph-soknak kedvezmény telefonon gyorsabb: 70-kettő281171
-
pmheros
őstag
válasz ErőVarázsló #30671 üzenetére
hoppácska, nem szeretek zöldségek közt válogatni
Nekem olyan üzlet kell, ahol van elektromosan képzett eladó, aki fejből vágja melyik termék milyen minőségi követelményeknek, szabványoknak felel meg. Ezért esik ki pl a Med*a ma*k -t is.
A boltok többségében pedig a olcsó kínait adják drágán. Ha pedig drágán kell vásároljak akkor az legyen normális.Lehet elmegyek a Huszár utcára a kábel boltba
nem vagyok tökéletes
-
Rhino666
addikt
válasz adequate_cou #30670 üzenetére
Tenyleg, 129 kcal van rairva nagy betukkel, de ott van mellette kicsiben hogy 25g termekben.
-
Rhino666
addikt
-
Rhino666
addikt
válasz adequate_cou #30663 üzenetére
Barcsak annyi lenne. Olyan 100-120 korul van max.
-
pmheros
őstag
Vennék túlfesz.védős elosztót, magyar gyártmányt, nem kínait. Hova menjek?
nem vagyok tökéletes
-
-
zeg
őstag
A lap+proc kombót lefoglalta egy fórumtárs szerdáig.
3dfx cuccokat keresek megvételre
-
brian1974
tag
nem tud valaki új, bontatlan, esetleg garis, 4, vagy 8 Gigás Pendrive-ot eladót? Ha igen, az árral jelezzétek priviben, már holnapra nagyon kellene.
....mindenkinek van egy befejezetlen napja....
-
zeg
őstag
Eladó egy Asrock 775dual-880pro alaplap + egy 820D kétmagos L2 2MB 2.8GHz-es proci. A lapon van AGP és PCI-E, DDR1 és DDR2 foglalatok, támogatja az összes 775-ös procit beleértve a legújabb többmagosakat is, további részletek a linken.
Ár(proc+lap): 10K, az ár fix
Privát előnyben.
Ajándékba adok hozzá 2db 256-os 400-as ddr2 ramot.
[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
Láttátok már? [link]
A húgom is ott nyomja benne..49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
LÁZ
addikt
Hozzáértők segítségét kérem....adott 1 Philips 220E1SB/00 full hd monitor, és bekapcsolás után, filmnél, és 3d-s dolgoknál fehéren villódzó sávok vannak, nem erősek, de zavaróak.
Természetesen sötét háttérnél kiváltképp látható a jelenség. Kérdés, hogy panelhiba e, volt próbálva másik kábellel,átalakítóval,driverrel . Muszáj lesz 1nap használat után visszaküldenem, ha nem jövök rá a hiba okára
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
kovari
tag
socket 370 es működő lapot keresek.Privi !
-
brian1974
tag
Van eladó mosópor, mosószer-folyadék, SzegediPiros Paprika, Milka csoki több ízben, Vegeta a bolti árnál jóval olcsóbban... Ha valakit érdekel, csak priviben!!!!!
[ Szerkesztve ]
....mindenkinek van egy befejezetlen napja....
-
littlelion21
addikt
Sziasztok!
Vegyetek telefont!
-
ErőVarázsló
aktív tag
eladó dolgaim:
cooler
sok 775 cooler 1k/db
3-4db AM2+ cooler 1k/db
gyári ati hd3650 hütő 2k
memó sünik párban csoki / párvga
asus 7600Gt silent pci-e6k
gigabyte 8400GT pci-e 4k
asus 8600GT passzív gyárilag 9k
pci-e Clu3D 4650 passziví dual div +tv passzív (S2) 1év gar birdbe
AGP ati radeon 1650pro agp floppy táp kábel kell hozzá 8kram
DDR-500 512mb hütő bordával élettartam garancia 8k
2*2GB ddr3 eplida dualk kit ua. sorozatszám 15k/párrouter
Philips router SNB5600 Extended range (2emeletet még átvisz) 5k
Dlink 300n draftN 635 + 3g támogátás 16 (ha függetelen 7,,2 3g modem is kell akkor 24) 10év garmobo+cpu
Asrock AM2+ agp-s mobo + 3,1Ghz-s septrontáp
passzív FSP ZEN FANLESS táp 2db 10/db
Codegen táp 2k/db
coolink 500W low noise táp aktív venti vezérlés alaplapról 7k
coolink 550w low noise passzív fan controll 500-1200RPM 8k + ajándék spéci átalakító kit hozzáház
1db ház egy fekete előlap hiányosan jó nagy 3k és szép
valahol még akad 1TB-s HDD is taláncsere érdekelhet
4870/90 vga
passzív 478ra jó hűtés
3,5" külső ház
TP-LINK router[ Szerkesztve ]
-
bolcsodal
addikt
-
pschio
őstag
nálam ez a nyerő ha dance
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
-
zeg
őstag
A HP6710s noti árába 40e Ft-ig beszámítok DVI-os min. 22"-os monitort.
-
Rhino666
addikt
Egy kis részlet a P45-ös chipsettel szerelt alaplapok fogyasztásáról szóló cikkből:
Asus fails to reduce system power consumption at peak power. Total system power consumption actually increases by 0.8 percent (P5Q Deluxe) or 1.6 percent (P5Q-E) when the EPU-6 power saver is set to Auto.
Többet fogyaszt takarékos üzemmódban. EPIC FAIL, ahogy az ASUS-tól megszokhattuk.
[ Szerkesztve ]
-
bolcsodal
addikt
Kell valakinek mostanában AC S1 rev2 hűtő Turbo modullal?
They drew first blood....
-
Rhino666
addikt
válasz ErőVarázsló #30633 üzenetére
És ez robogóból tisztességes motort csinál?
-
Rick4
félisten
válasz ErőVarázsló #30633 üzenetére
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
zeg
őstag
Eladó egy HP6710s bizniszkategóriás noti
15.4" 1280x800 !!MATT!! kijelző (külön rendelnem kellett mattot)
Intel Centrino Duo (két mag) T7100 proci (virtualizációt támogatja) 1.8GHz L2 2MB
Akksi ~2.5 óra (új gyári értéket viszi)
HDD 80GB sata
2GB RAM
Windows Vista Home Basic (előre telepített)
Panasonic DVD-RW
2008 augusztusi, dobozában,mindenével, karcmentesen, első tulajtól eladóÁr: 75K FIX.
Kép:[link]
-
MaciG
addikt
Valaki tud valami jó kis netes rádiót? Főleg "dance" stílusban.
BANZAII
-
Gergello
addikt
Eladó a Piaggio Zip robogóm. Link
-
szumoo
senior tag
válasz PowerBuldog #30621 üzenetére
A Pagodának találtam honlapot, de házhoz szállítást nem említi, meg az árak sem biztosak rajta (frissítés dátumából kiindulva).
Több infóm nincs sajna.A nyúlon túl?
-
szumoo
senior tag
válasz PowerBuldog #30618 üzenetére
Kínai Nagy Fal esetleg? Mióta a Kíváncsi bezárt, én nem tudom honnan lehet rendelni, pedig nagyon jó lenne.
[ Szerkesztve ]
A nyúlon túl?
-
medve66
csendes tag
Hallod ez nem semmi kálvária !
Én is jártam párszor hasonló képpen !
Volt h a lapi nem látta a dvd meg hajtót és kise nyílt az ajtaja szanaszéjjel szedtem a lapi dvd-meghajtóját mert azt hittem vmi komolyabb baja van és szana széjjel szedtem mint hülye gyerek a svájci zsebórát de természetesen semmit nem találtam már azt hittem teljesen meg döglött a cucc
aztán 1x véletlenül bootoláskor is meg nyomtam a dvd ajtaját és hoppá kinyílt !
aztán mikor betöltött az oprendszer többet megint nem akart kinyílni újjra meg próbálltam ugyan eza szitu
ekkor jöttem rá h vmi vírus lehet a ludasDe pl volt olyan is h 1x csak az asztali gépben az összes sata-s winyót lecsatlakoztatta vmi
és az istennek se akarta újjra felismerni a rendszer szerencsére a rendszer 1 IDE-s winyón volt és az még ettől függetlenül betöltött és letudtam írani a vírust az h az hogyan kerülhetett a gépre arról pasz XD
de a lényeg h azt is sikerült megoldani végül azoknak akik ilyen vírusokat írogatnak otthon egy klavíatúrával kéne elcsakkodni a kezüket vmi jó rég masszív és strapabíró fajtával amíg a klaviatúra elnem törik h meg tanulják h ilyesmit nem szabad csinállni
100 szónak is 1 a vége
Hát ezt kell csinállni-e???modding is cool
-
PowerBuldog
veterán
Kínai kaját lehet valahol szegeden házhoz rendelni?
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
őstag
Keresnék!!!
DELL Inspiron 9400 akkut kölcsönbe mert bobánál van egy "fél noti" amin BIOS frissítést szerettünk volna csinálni de kiírta a noti,hogy akku nélkül nem hajlandó megcsinálni a BIOS frissítést.Hálás lennék ha valaki betudná vinni boba boltjába kb 10 perc erejéig az aksiját.(szerintem még néhány perces aksi is megtenné,az lehet meg is venném)
Köszönöm előre is
(Akku Dell Inspiron 6000 9200 9300 9400 sorozat)Állítólag ezek kompatibilisek[ Szerkesztve ]
Üdv:Attila
-
gabesz82
őstag
Még mindig eladó a konfigom!
Intel Core 2 Duo E 7400 (2.8GHz): 18000 Ft (+ajándék TT TR2-M13 hűtő)
ASRock G31M-S: 6500 Ft
Corsair DDR2 Twin2X 2*1GB PC6400 CL4: 9500 Ft
Palit Geforce 9500GT Super 512MB (passzív): 8500 Ft
2db Western Digital 1TB Black (WD1001FALS): 16500 Ft/db
Pioneer BDC-202 fekete Blu-Ray olvasó DVD-író combo: 25000 Ft
Creative X-FI Platinum Fatality Series: 31000 Ft
Chieftec CT460A 460W tápegység: 5000 Ft
Coolermaster CM690 ház (karcmentes): 14500 Ft
Samsung 245B+ (garantáltan pixelhibamentes): 44000 FtEgyben 175000 Ft (egyébként a fenti árak érvényesek, amikből lehet alkudni)
Ha egyben megveszed, ajándékba adok hozzá egy D-Link DWA-140 USB-s N-es WiFi adaptert.
Egyéb cuccok:
Sandisk Memory Stick Pro-HG Duo 4GB Ultra II Mark2: 4300 Ft
Corsair DDR2/667MHz 1GB RAM: 3000 Ft (élettatam gari)
Kingston DDR2/667MHz 2*512MB RAM: 2500 Ft (élettartam gari)
10db PC100 SDRAM 32MB: 2000 Ft egyben az egész (nagyrészt NEC chipesek)
Zalman ZM-MFC2 ventilátorvezérlő (csak kibontva volt, használva nem): 9000 Ft
Intel Celeron 430 S775 1.8GHz FSB800 512K cache (kibontva van, használva nem volt, dobozos, ventivel): 6000 FtPSN: Morfologus82
-
Zoli1222
addikt
válasz macilaci78 #30609 üzenetére
Oké. Leesett!
-
Rhino666
addikt
Igen, és ha jól látom akkor Pilóta is.
-
Zoli1222
addikt
Mi történt?
Egyszer biztos ide találok, sőt most is, csak weboldalt kell csinálnom vasárnapig. De van 1 csomó dolog, amit nem tudok és nem segít senki. Így nagyon nem haladok.[ Szerkesztve ]
-
Zoli1222
addikt
CSS/JS-ben jártas ember segítségét várom! Köszönöm!
-
Old fox
tag
ez tök jó
Csörögj rám, mielőtt személyesen keresnél, vagy ha valami gondod van.
Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Notebook hibák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Microsoft Excel topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- További aktív témák...