- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- A jövő számítógépei
- Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
Szemi82
tag
Hali.
2x1 GB DDR2 800 Geil Ultra Kit eladó.
1 hét Próbagari. -
-
WindyJoe
aktív tag
válasz totya694 #31750 üzenetére
Mikor jár le a hűségidőszakod?
Mi is 3900-at fizettünk, aztán novemberben lejárt, és mivel akciósan volt 3900 a hűség lejárta után fölemelték 5700-ra a nyomorékok. Bár most nincs hűségidőszak, akármikor le lehet mondani, de akkor is 5700-at fizetek az őskori 2Mb-es netért. Ha 5 Mb-est akarok, akkor 1 év hűségidővel lenne 5600, merthogy rick4 szerint ugyebár nem kell mellé se TV, se telefon, (valóban nem kötelező), de az a poén, hogyha kérek mellé TV-t is, akkor együtt a 2 olcsóbb lenne kb. 600 Ft-al. Röhej... Nekem akkor sem kell se TV, se telefon, mert mi a faxnak...
Még Vader nagyúr ( (: ) is próbált segíteni jobb ajánlatot találni, (Merthogy elég lenne akár 1 Mb-es net is, de semmiképp ne kerüljön 4k-nál többe...) de egyszerűen nincs... Szeged város közepén (ami elvileg inviteles terület), nincs még az invitelnek sem kábele az utcában. Ennél fogva semmilyen ADSL-t nem tudok köttetni, még csupasz ADSL-t sem. Voltam már többször TVnetwork-nél, először azért, hogy van/lesz-e kábel felénk... aztán meg azért, hogy még a honlapjukon is fönt van, hogy Szegeden van signet, azaz rádiós hálózatuk, mondom az csak van már felénk is. Erre jött a hidegzuhany, hogy signetre Szeged területén nem kötnek új előfizetést, csak a már meglévőket tartják fönt... LOL, ez ám az üzletpolitika.
Eddig egyetlen másik alternatívát találtam (http://www.netsurfclub.hu/), ami 4000 Ft 4 Mb, hűségszerződés nélkül, de itt meg meg kell venni kb 15k-ért egy 3G vevőegységet.Ha valakinek van jó ötlete azt továbbra is szívesen fogadnám...
"signetre Szeged területén nem kötnek új előfizetést" Esetleg erre valakinek valami ötlete, hogy emiatt följelenteni őket valahol? Vagy saját szívük joga eldönteni, hogy kivel és honnan kötnek szerződést?Ki korán kel, egész nap álmos és fáradt lesz! (:
-
pintyesz
senior tag
Vennék!
Mobiltelefont,függetlent vagy Pannonosat.
Minél olcsóbban!!!
Működésileg hibátlan,akksija pedig jó legyen.
Ja és ne legyen valami őskövület....Format C:...YES or CONTINUE? :))
-
Sada88
aktív tag
válasz macilaci78 #31766 üzenetére
ohhh hát mért nem ezzel kezdtétek ott dolgozik a basserosunk apukája
de érted a t-home net jön azon aminek nincs közbe a kkd kábeltvhez intézzek el ezt egymás közt ne a vevőt terheljék a zsidózással ..www.Sadaweb.hu www.flickr.com/photos/sada1988/
-
pintyesz
senior tag
Srácok,lehet megvan a ludas ......én
Kb. 1 hónapja alulfeszeltem a procit 1V-ra,valószínű ez lesz a gond.....
Holnapra kiderül.Kösz mindenkinek a segítő szándékot
Ha nem ez volt a baj,akkor szólok
Format C:...YES or CONTINUE? :))
-
Rick4
félisten
válasz pmheros #31784 üzenetére
Akkor leírom, mit mondanak az AMI bios-szal szerelt gépekre:
1 Long, 3 Short Beeps You've probably just added memory to the motherboard since this is a conventional or extended memory failure. Generally this is caused by a memory chip that is not seated properly. Reseat the memory chips.
asszem nem kell kommentálnom, hogy nem a mai gépeken csippant így meg úgy, hanem azért mert ami bios fut rajta..
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
Akkor idéznék, hogy mire is válaszoltam, ha ez a fórumból nem derült volna ki:
Amúgy a hibajelenségek a mai gépeken: ' hosszú síp után:
1 rövid: proci
2 rövid: memória, vagy fsb
3 rövid: vga, vagy alaplapi cuccok hibájaItt a mai gépekről volt szó konkrét bios típus nélkül. Szerintem ezek a hiba leírások nem igazak minden mai gépre, hanem ez bizonyos biossal rendelkezőkre. De ezeknek még mai gépeknek se kell lenniük. Vagy tévedek?
[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
pmheros
őstag
-
sss
őstag
BIOS jelzések
Az AWARD BIOS jelzései:
Nincs hangjelzés: Elromlott vagy az alaplaphoz nem megfelelően van csatlakoztatva a tápegység.
Megszakítás nélküli hangjelzés: Rossz a tápegység.
1 rövid hangjelzés: Minden rendben.
2 rövid hangjelzés: Jelentéktelen problémák adódtak. A BIOS felkínálja a CMOS Setup indítását, mely során kiigazíthatjuk az eltárolt hibás beállításokat. Ellenőrizze az adattároló és az alaplap közötti szalagkábel megfelelő csatlakozásait!
3 hosszú hangjelzés: A billentyűzet hibája. Indítsa újra a számítógépet!
1 hosszú+1 rövid hangjelzés: Probléma van a RAM-mal.
1 hosszú+2 rövid hangjelzés: Probléma van a videokártyával. Ez a leggyakrabban előforduló hiba. Ebben az esetben ajánlatos kivenni a videokártyát a csatlakozójából, majd pedig visszahelyezni. Ellenőrizzük a monitor csatlakoztatását!
1 hosszú+3 rövid hangjelzés: Hiba történt a billentyűzet inicializálása során. Ellenőrizze a megfelelő csatlakoztatást!
1 hosszú+9 rövid hangjelzés: Problémák adódtak a ROM-memóriából történő adatok olvasása során. Indítsa újra a számítógépet!
Ismétlődő hosszú hangjelzések: A RAM-memória nem megfelelően lett csatlakoztatva az alaplaphoz.
Ismétlődő rövid hangjelzések: Problémák adódtak a tápegységgel. Tisztítsuk meg azt a portól!
Az AMI BIOS jelzései:
Nincs hangjelzés: Elromlott vagy az alaplaphoz nem megfelelően van csatlakoztatva a tápegység.
1 rövid hangjelzés: Minden rendben.
2 rövid hangjelzés: Probléma van a RAM-memóriával. Indítsa újra a gépet! Ellenőrizze a memória moduljait!
3 rövid hangjelzés: Hiba van a memória első 64 KBájt-jában. A teendők ugyanazok, mint az előbbi esetben.
4 rövid hangjelzés: Rossz a rendszer-timer.
5 rövid hangjelzés: Hiba a központi processzorban.
6 rövid hangjelzés: Rossz a billentyűzet kontrollere.
7 rövid hangjelzés: Hiba az alaplapban.
8 rövid hangjelzés: Hiba a videó memóriában.
9 rövid hangjelzés: A BIOS kontrollösszegének (CRC) hibája.
10 rövid hangjelzés: Hiba a CMOS-memóriába történő beírás során.
11 rövid hangjelzés: Rossz a külső cache memória (az alaplap slot-jain található).
1 hosszú+2 rövid hangjelzés: Hiba a videókártyában.
1 hosszú+3 rövid hangjelzés: Ugyanaz, mint az előző esetben.
1 hosszú+8 rövid hangjelzés: A videokártya hibája, vagy nincs csatlakoztatva a monitor.
A Phoenix BIOS jelzései:
1-1-3: Az adatok kezelésének hibája a CMOS-ban.
1-1-4: A CRC hibája a BIOS-ban.
1-2-1: Rossz az alaplap.
1-2-2: Hiba a DMA-kontroller inicializációja során.
1-2-3: A DMA-csatorna hibája a műveletek elvégzése során.
1-3-1: A RAM regenerációjának (refresh) hibája.
1-3-3: Hiba a RAM első 64 KBájt-jának tesztelése során.
1-3-4: Ugyanaz, mint az előbbi.
1-4-1: Rossz az alaplap.
1-4-2: A RAM tesztelésének hibája.
1-4-3: A rendszer-timer hibája.
1-4-4: Hiba az I/O portnál.
3-1-1: Hiba a DMA második csatornájának inicializációja során.
3-1-2: Hiba a DMA első csatornájának inicializációja során.
3-1-4: Rossz az alaplap.
3-2-4: A billentyűzet hibája.
3-3-4: A videó memória tesztelésének hibája.
4-2-1: A timer hibája.
4-2-3: Az A20 vonal hibája.
4-2-4: Hiba a csökkentett (save) üzemmódban. Lehet, hogy hibás a központi processzor.
4-3-1: Hiba a RAM tesztelése során.
4-3-4: Hiba a PC órájában.
4-4-1: Hiba a soros port tesztelése során.
4-4-2: Hiba a párhuzamos port tesztelése során.
4-4-3: Hiba a co-processzor tesztelése során.
forrás: http://shaman.uw.hu/
[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
válasz macilaci78 #31766 üzenetére
Vagyis fizetsz valami tök alap TV-szolgáltatásért.. Akkor külön neked is leírom, nem kell fizetni a tévéért, ha nem akarod nézni.. Kb egy éve van így...
-
Rick4
félisten
válasz Tamás24 #31772 üzenetére
Amúgy a hibajelenségek a mai gépeken.. A mai gépeket mind egyféle bios-szal csinálják? Mert ugye van rögtön award, phoenix, ami bios, ahol a csippanások száma, hossza marhára nem ugyanaz...
-
Zoli1222
addikt
válasz pintyesz #31761 üzenetére
Sztem kérdezz rá itt is: asus_p5q_3_alaplapok
(#31775) pmheros:
[ Szerkesztve ]
-
Tamás24
tag
Amúgy a hibajelenségek a mai gépeken: ' hosszú síp után:
1 rövid: proci
2 rövid: memória, vagy fsb
3 rövid: vga, vagy alaplapi cuccok hibája
Ha nincs hibafütty az általában azt jelenti hogy vagy a procit rosszul raktad foglalatba, vagy szétment valami komoly pl: táp, vagy nincs rajta a másodlagos áramellátás stb.Ha valami működik ne próbáld megjavítani.
-
Tamás24
tag
válasz pintyesz #31761 üzenetére
Kapcsold ki az alaplapi hangkártyát és hálókártyát, lehet hogy valamelyik bibis.
Másik rammal próbáltad?
De hallottam már olyat is hogy a memóriafoglalat szála úgy ment szét hogy csak bemelegedés utáni hőtáguláskor indult el...[ Szerkesztve ]
Ha valami működik ne próbáld megjavítani.
-
Tamás24
tag
Megy valaki a héten pestre hogy bedobna valakinek egy csomagot?
Ha valami működik ne próbáld megjavítani.
-
mana*
csendes tag
válasz Zoli1222 #31768 üzenetére
Harapd bár le a fejemet, bameg. Aki nem csak itt olvasgat/írogat, az tudja, hogy mik a hangjelzések, de a biztonság kedvéért kivettem a VGAt egyik lapomból, és képzeld, hogy ezt a csipogást adta, ugyanúgy, ahogy szinte az össze lap, amivel találkoztam, és az nem egy volt. Láttam, hogy hármat írt, de gondoltam ez még mindig közelebb van ahoz, mint a folyamatos sípolás! Másrészrő pedig csak segíteni akartam, de így persze legközelebb nem fogok, köszönhetően neked...
-
macilaci78
nagyúr
válasz Sada88 #31741 üzenetére
Alapvetően kábelnethez kell egy visszirányúsított koaxiális kábel. Ennek "élnie" kell, hogy rá lehessen tolni a kábelnetet. Vagyis fizetsz valami tök alap TV-szolgáltatásért, de ha csak a Bartókot sugározzák rajta, az is elég.
Gondolom, a rendelkezésre állást találták ki, hogy szolgáltatás nélkül is aktív maradjon a kábel.
Ha Neked nem kell sem a net, sem a TV, sem semmi más, akkor köszönd meg szépen, nem kell a rendelkezésre állás sem, és nemes egyszerűséggel vágasd le a karóról a kábelt 0Ft havidíjért és mond fel a picsába a szolgáltatásukat.Amúgy meg a Nemzeti Hírközlési Hatóság az, amitől elvileg paráznak, Csongrádi sgt, nagy krt sarkán vannak.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
pintyesz
senior tag
-
pintyesz
senior tag
Hi all!
Segítség kellene!
A hiba jelenség:
AMI bios-1 hosszú+3 rövid sípszó=memory error
2-dik3-dik 4-dik restart után,((mikor hogy) úgy indul mintha misem történt volna.
Win alatt pedig randomra "kék halál",vagy fagyi!(10-20 percenként
Youtube videozás alatt a hang megakadva fagyi,majd kékség a sablon szöveggel és restart magától.
Konfig:
P45+E8200+HD4870+4X1Gb GeiL 800MHz(alapon)+Corasir 450W ez van már kb 1éve és atom stabil volt eddig...
Nos memtest 86 (4.0) 9H30m teszt tuán 0 error!!!!!Ja és Win7 64bit HUN van 1 hónapja és a hiba kb 2 napja van....
Tippeket szívesen fogadom
Format C:...YES or CONTINUE? :))
-
ErőVarázsló
aktív tag
van egy eladó htpc-m
enermax táp új garos 2 boba
e1200
2GB ddr2 1066
500GB samsung
fekvő matx ház
dvd
hdmi, dvi, rgb out
pci-e 16x foglalat
távirányító (egérként is működik) 18m ható táv
7,1hang + hdmiígyény esetén:
suriken hűtés extrában
e6700
bluray meghajtó
HD4350 hdmi out dvi +rgb (jelenleg alaplapi van benne)Magán orvosi ügyelet Szegeden www.szegedorvosiugyelet.hu ph-soknak kedvezmény telefonon gyorsabb: 70-kettő281171
-
arthur3d
tag
Visszolvasva a topikot, láttam, hogy páran kerestetek DL lemezt Szegeden.
Verbatim 8x DVD+R DL 10-es hengerben: 3400,- /henger, 3-9 henger 3300,- /henger, 10 henger és afölött 3250,- /henger
Ha valakit érdekel írjon privit. Van más lemez is...
...
-
Sada88
aktív tag
válasz ShadowX #31746 üzenetére
de tuti,hogy lehet ordítozáson kivül is tenni valamit ... most akkor fizessen a dorozsma ktv is ,hogy a t-homeonmeg az invitelen meg XYZ hálozatokon keresztül veszik az internetet...
Tuti van erre valami szervezet csak rákellene jönni melyik fogyvédelem most kapott e-mailt,hogy szerintük ,hogyis van ez csak van egy érzésem ,hogy lehet lehszarják és személyesen kell oda is beballagni ha normális szolgáltatást akar az ember.
www.Sadaweb.hu www.flickr.com/photos/sada1988/
-
őstag
válasz Sada88 #31745 üzenetére
""de,hogy fizetsz te 4150et a t-homenak ? az nem akciós csomag árazás?""
A szerződésben foglaltak szerint(ha jól emlékszem) 3900Ft-al kezdtem csak idő közben a pártunk s kormányunk emelt egy kis ÁFÁ-t (és így lett 4150Ft)
Akkor akciós volt amikor a szerződést kötöttemÜdv:Attila
-
ShadowX
őstag
Persze. Lenyúlásnak hívják. Kitartó ordibálással megoldható a probléma.
Hihetetlen, hogy egyes cégek mit meg nem engednek maguknak.Most komolyan ez olyan mintha tőlem meg a TvNetwork szedne ilyen díjat azért mert az is be van kötve a tömbbe, közben meg T-home-nál vagyok.
-
Sada88
aktív tag
válasz totya694 #31743 üzenetére
na ezt nyomta most nekem is de én meg mondtam,hogy kapja be
szerintem egy pár levélt ide oda megteszi a hatását azé a szelmalom kábeltévé elég pici csak azt hiszi,hogy mindenható ... még a viasat 3at se tudták anno megtartanide,hogy fizetsz te 4150et a t-homenak ? az nem akciós csomag árazás?
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Nekem a Szélmalom szolgáltatja a net-et és mivel "nem" kértem az osztályon felüli TV-s szolgáltatásukat így most havi 1500Ft kábel használati dijjat kell fizetnem és +ba természetesen 4150Ft-ot a T-Home-nak.Mivel itt van(volt) a DigiTV-nek a lavor így nem vágyódtam még egy TV-s szolgáltatóra.
Üdv:Attila
-
brian1974
tag
Valakit érdekel ez?
....mindenkinek van egy befejezetlen napja....
-
Sada88
aktív tag
Ezt figyeljétek dorozsma szélmalom ktv bementünk,hogy le akarjuk mondani erre benyögi a csaj,hogy lelehet de fizetni kell havi 1500-2000forintot rendelkezésre állási díj címszó altat mert dorozsmán lakunk és azért ... erről halott már valaki valamit?
-
Zoli1222
addikt
Ezeknek a klón telefonoknak milyen a minősége? Kinéztem magamnak egy Nokia E66 utánzatot 60$-ért.
-
azbest
félisten
-
Zoli1222
addikt
válasz pmheros #31730 üzenetére
Én is letettem arról, h lecserélem a gtx-emet. Amennyi nyűg van az új ati-kkal. Jó lesz még sokáig ez nekem. Nem hagyott még cserben.
Jut eszembe itt is megkérdezni. Járt vki mostanában Springfield üzletben? Ha igen, akkor látott FamilyGuy-os pólókat? És ha ismét csak igen, akkor milyen árban voltak? Pl 1 ilyen:
Továbbá láttatok már vhol olyan pólókat, amilyenek Roy-on is szoktak lenni a Kockafejekben?[ Szerkesztve ]
-
Zoli1222
addikt
válasz finest #31726 üzenetére
Nem lebészélni akarlak róla, csak nem látom értelmét. Veszel 1 quadot 3,6-ig felhúzod és kész. Az én 3,2-ig húzott Q6600-om is bőven elég mindenre, és idáig egyik játéknál se kellett az 1920x1200-as felbontást visszavenni. Ha meg nem játékra kell, akkor még annyira se kell húzni. A 4 mag meg alapból megcsinál mindent.
[ Szerkesztve ]
-
Zoli1222
addikt
Vkinek megvan a Mentalista első évada angolul?
(#31724) finest Veszel 1 Q9300/9400-et és kitart még 1-2 évet. Kicsit többe lenne egy egész platform váltás. Mire használod a gépet? 7-8k-ból megúsznád.
[ Szerkesztve ]
-
finest
addikt
-
finest
addikt
Hát, remélem, h akar!
Srácok, izgatnak ilyen motyók valakit:
Intel E8500 CPU 3 hó gar pesti kiskerbe: 25k
Giga EP45-UD3P 4 hó gar pesti kiskerbe: 18k
2x1GB 1200Mhz OCZ Reaper DDR3 Ram: 12k (1 hét próbagar + életartam gar)
2x1GB 1150Mhz OCZ Reaper DDR3 Ram: 12k (1 hét próbagar + életartam gar)
Sapphire 4890 Toxic 1GB: 40k (fél év gar gabeszhoz)Szegedre akkor akarom átvinni, ha mindenre találnék vevőt, egy-egy motyóval nem megyek át Szentesről.
[ Szerkesztve ]
“Don’t shoot, I’m Globish.”
-
pschio
őstag
Van nekem egy ASUS P4P800 lapom. Van rajta SATA1 port 2db. Az egyik portra rá akarok dugni egy SATA2-es vinyót. Menni fog ez? Tudom hogy vannak olyan HDD-k amiket lehet jumperelni. Na és ha nincs jumper a leendő HDD-n? Van rá esély, hogy esetleg nem fog működni?
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
-
Szemi82
tag
Üdv.
Szeretnék Corsair dd2 ramokat garanciáztatni de már csak az élettartam garancia él.
Van e esetleg valakinek tapasztalata ez ügyben?
Igazából azt sem tudom merre kezdjem! -
SirRasor
addikt
Valakinek HD4670? Csere bénábbra is játszik értékegyeztetéssel!
Make Love not war!
Aktív témák
- 10 TB-os HDD, több darab (WD DC HC510 HGST Ultrastar HUH721010ALE600)
- Reloop RMX-40-USB 4 csatornás DJ keverő
- Dell Vostro 470 - i5-3450, 8GB RAM, HD5450 1GB VGA, 250GB HDD -
- 2db Lenovo Lt1952p 19" Monitor (10.000 Ft/db) - elsősorban EGYBEN eladó! Pixelhibamentes!
- Kenwood KD-492F full automata lemezjátszó eladó. Audiotechnika hangszedő. Hibátlan működés!