- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Adi: Teszt
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Aktív témák
-
adequate_cou
senior tag
válasz
regvoltrossz #49896 üzenetére
Mátyás király téren 25 megás korlátlan net és családi IPTV csomag most 6.680,-/hó úgy, hogy az első hónap ingyenes és vehetsz mellé igénybe energia-kedvezményt is ami havi szinten akár a csomag árának felét is elérhet.
Hűség lejártakor kapsz egy levelet amit a számla mellé mellékelnek, hogy gyere be ügyfélszolgálat irodára, mert hűség lejárta után ha nem hosszabbítasz akkor a net ára emelkedik 1500-al.
Az, hogy a számla mikor jön az attól függ, hogy melyik nap szerelték a szolgáltatást anno be.
-
adequate_cou
senior tag
!!! 80%-os tejsavófehérje eladó !!!
- Tömeg: 5kg.
- Íz: Csokoládé.
- Származási hely: Anglia.
- Bontatlan.Irányár: 17 500 HUF.
Csak egy darab van, pénzügyi okok miatt sürgősen eladó.
-
adequate_cou
senior tag
-
adequate_cou
senior tag
-
adequate_cou
senior tag
Üdv
Érdeklődnék, hogy ha DVD lemezt szeretnék Szegeden vásárolni akkor kihez fordulhatok? Nem sok, 20db-ról lenne szó.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
adequate_cou
senior tag
Üdv!
Keresnék öcsémnek VGA-t 10K-ig egy hónap próbagarival E5200 mellé, a lényeg, hogy 19-es tft-n száguldjon neki a source.
-
adequate_cou
senior tag
Sziasztok
Tegnap éjjel és ma reggel más is tapasztalta, hogy a TVNetwork elérhetetlen volt makkosházán, vagy a routerem szar?
-
adequate_cou
senior tag
Sziasztok
Ha ma, vagy jövő hét hétfőn vagy kedden valaki esetleg a plázában jár és tudna nekem 7-8 üres dvd-t hozni, persze nem ingyen, azt megköszönném
-
adequate_cou
senior tag
Sziasztok
SZUE-ba mennénk párommal, és ha jól értelmezem akkor az ÚSZÓMEDENCE, TANMEDENCE ÉS STRAND (SZUE) igénybe vehető 23 éves korig 1050 ftért. A kérdésem az lenne, hogy aki esetleg már volt idén, az tud-e infot szolgaltatni arrol, hogy pontosan mely medencek vehetok ezzel igenybe, mert a honlap szerint a strand az ez.
Magyaran ez a csuszdas medence meg nem az elmenyfurdo reszhez tartozik, es ezzel a jeggyel igenybe veheto lenne?
Az infot elore is koszonom.
-
adequate_cou
senior tag
Helló
Fiókban porosodó nagyon olcsó mobiltelefont vennék amivel lehet telefonálni, sms-küldeni, van ébresztőfunkciója, töltője, és két hónap garancia hozzá.
-
adequate_cou
senior tag
Sziasztok
Ismerősöm TV-t venne 100 környékén, esetleg kicsit többért. Kérdésem az, hogy Szegeden hol és melyiket lenne érdemes venni, ahol nem basznak át, a garanciális ügyintézés is normális.
Nagyon nem vagyok otthon TV-kben, körülbelül annyit tudok, hogy ne plazmát
Válaszokat előre is köszönöm.
-
adequate_cou
senior tag
válasz
macilaci78 #36333 üzenetére
Pizzatorony Gyrososa fogalom, ami még jó az a Margaréta pizzéria margaréta pizzája ami ha jól tudom nincs 800 ft sem. Számomra az testesíti meg A PIZZÁT
-
adequate_cou
senior tag
Hello
Olcsó szobaventillátort tervezek venni, lehetőleg halkat, van aki tud ajánlani valami jót esetleg és helyet is ahol megvehetem. Nincs szívem tescosat venni.
-
adequate_cou
senior tag
válasz
ErőVarázsló #36066 üzenetére
Oké, köszi.
-
adequate_cou
senior tag
Köszönöm mindkettőtöknek
-
adequate_cou
senior tag
No Google Map adott egy érdekes választ.
Aki esetleg már járt arra, magyarosan van lehetőség átvágni azon a főúton?
-
adequate_cou
senior tag
Hello
Olyan kérdésem lenne, aki már utazott pestre vonattal úgy, hogy a ferihegy I-nál szállt, hogy ott a megállótól én lazán ott vagyok egyszerűen a reptéren vagy azért az még valamennyivel odébb van vagy gyalog is értelmes távolságban van?
válaszokat előre is köszönöm
-
adequate_cou
senior tag
Hello
Valaki esetleg birtokában van azon infónak, hogy szegeden hol tudnék mogyoróvajat venni? Lidlbe, Tescoba nem volt.
Segitseget elore is koszi.
-
adequate_cou
senior tag
válasz
Rhino666 #35970 üzenetére
CIB szolgáltatásilag nagyon jó, a fiókjaikban ugyanaz a parasztország érzés fogad mint OTP-ben, ennyi a hátrány.
Szóval vagy azt ajánlom, vagy ha komoly bankot akarsz, akkor Raiffeisen, most nyitottam ott devizaszámlát és furcsamód olyan érzésem volt, hogy ők vannak értem és még a kérdéseimre is kimerítő választ kaptam.
-
adequate_cou
senior tag
Hello
Akinek esetleg van egy felesleges webcamje a következő két hétre kölcsön egy sörért cserébe az kérem jelentkezzen privátban, köszönöm előre is
-
adequate_cou
senior tag
Sziasztok
Ha UK-ből font alapú számláról utalok forintszámlára CIB-hez akkor melyik arfolyamot kell neznem konverzional? Közép vagy vételi?
Valaszokat elore is kosz.
-
adequate_cou
senior tag
Üdv
Egy kis segítség kellene
Ha router képes Wifire azt én egy sima pár ezer forintos USB-s wifi adapterrel tudom használni sima mezei PC-be dugva és már kapom is netet? Ha netes szóbeli beszélgetésekre kell a dolog akkor nem lassul be az egész a magasabb elérési idő vagy ping vagy mi miatt?
Válaszokat előre is köszönöm
-
adequate_cou
senior tag
Off: csak nálam szaródik az msn, hogy nem jelentkezik be se ebuddyrol se masmilyen kliensbol semilyen acc-al?
-
adequate_cou
senior tag
Uraim
Lát itt valaki esélyt arra, hogy június 1-től egy v. két hónap időtávra találjak egy albi szobát ahol nem kérnek kauciót mert egyertelmuve teszem, hogy csak kis időre maradok? Vagy esetleg valaki ugyanattól az időponttól tud olcsó garzont olcsó rezsivel hosszú távra?
Válaszokat előre is köszönöm.
-
adequate_cou
senior tag
Üdv
Az lenne a kérdésem, hogy tud-e Szegeden valaki hasznos küzdősport edzést, ami után jártányi erőm sincs és még technikákat is tanultam? A legtöbb ahogy észrevettem kimerül bemelegítés-ütünk-rugunk aztán azt játszuk, hogy verekszünk dolgokban és épphogy megizzasztja az embert. Olyan kellene ahova állatok járnak és lehet fejlődni és pofánrúgnak ha a végkimerülés határán meg mersz mukkanni.
-
adequate_cou
senior tag
Átvettem szumoo fórumtárstól a rendelt pólókat, nagyon megérik az árukat
Aki még nem tette meg ne habozzon ha pólót akar venni, be is lehet menni felpróbálni őket mielőtt rendelsz.
-
adequate_cou
senior tag
Uraim, pár eladó dolog.
Oxford Advanced Learners English Dictionary 3 990 Ft
Huron's Cross Quotes1000 Angoltanulási segédkönyv 1 400 Ft
A természet ABC-je (Reader's Digest) 2 800 Ft
David Sklansky - A póker elmélete - 2 400 Ft
Dan Harrington - Hold 'emversenystratégia I. 2 990 Ft
Történelmi tények új megvilágításban 3 490 Ft
Czenky Márta - Adatmodellezés 2 500 Ft
Hogy is van ez? Readers Digest - 2 990 Ft
Mayer Marianna: Dali(Salvador) - Album és Elemzés 1 990 FtValamint továbbra is van olcsón fehérje illetve karnitin valamint zöld tea tabletta.
4.54kg tejsavófehérje izolátum-koncentrátum most 15 990 Ft többféle ízben..
-
adequate_cou
senior tag
Valakit érdekelne 80%-os tejsavó izolátum-koncentrátum keverék 14 500-ért? 4.54kg.
Most olcsóbban szerzem én is.
-
adequate_cou
senior tag
!!! Achtung !!!
4.54kg Tejsavófehérje Koncentrátum-Izolátum keverék 80%-os csoki, vanília, eper, málna, banán - 16 990 Ft ( Ha vevőt szerzel darabonként kapsz 500 Ft jutalékot
) Igen, így lehet hazudva kedvezményesen vásárolni
4.54kg Tejsavófehérje Koncentrátum 80%-os ízesítetlen - 14 990 FtA fenti cucc MO-n 22k boltban 4kg.
Továbbra is van eladó zöld tea tablettám és karnitiem diéta mellé.
-
adequate_cou
senior tag
Huhh, ennyi hőmérséklethez és nyomáshoz értő szakember, akkor segítsetek nekem is.
Hogy tudnék angliába csomagként túró rudit feladni, hogy a 3-4 napos út során nem romoljon meg?
Ötletek?
-
adequate_cou
senior tag
Eladó:
Acetil L Karnitin por 180g(kevesebb is vihető) 50 Ft/g ( bolti ár 100 ft/g)
Zöld Tea tabletta 300db(kevesebb is vihető, egy tabi = egy Scitec Tea-x) 21 Ft/tabi (bolti ár 42 Ft/db)4.54 kg ízesített tejsavófehérje izolátum+koncentrátum keverék(mint az anabolic whey): 16 490 Ft ( boltban 4kg 22 030 Ft)
4,54 kg ízesítetlen tejsavófehérje koncentrátum: 14 990 Ft -
adequate_cou
senior tag
-
adequate_cou
senior tag
Uraim
Ha azt mondom forgalmi vizsga, 5 bukás balszerencse miatt, és egy másik utat akarok keresni valakinek, akkor ki ír nekem privit egy kontakttal?
Előre is köszönöm.
Jelige: tisztesség
-
adequate_cou
senior tag
válasz
ErőVarázsló #33505 üzenetére
Ha két hónapja napi 3-4 órát alszom és tegnapelőtt volt az első alkalom, hogy sorozatot néztem akkor beférek a klubba?
Kis előny, tegnap csak másfél óra ma meg ötkor feküdtem le azt 840kor keltem
-
adequate_cou
senior tag
Akciósan 4.54 kg ízesítetlen 82%-os tejsavókoncentrátum 13 990 Ft.
Valamint továbbra is eladó 180 g Acetil L-Karnitin por és 300 db zöld tea tabletta(1 db = 1 db scitec tea-x). Lehet kisebb mennyiséget is vinni.
-
adequate_cou
senior tag
Üdv
Elsős szakközépiskolás mellé keresnék műszaki rajz-tanárt max. 1500-ért per/óra.
Ha valaki tud contactot ne kíméljen, kösz.
-
adequate_cou
senior tag
Akit érdekel, tudok hazainál kedvezőbb árakon fehérjét beszerezni, 80%-os tejsavó koncentrátum, vagy koncentrátum+izolátum keverék
Most az 5 kilós koncentrátum 18 500 Ft visszazárható vastagfalú műanyagzacskóban ajándék mérőkanállal.
Ízek: Csoki, eper, vanília, málna, banán.
Itthon kevesebb fehérjetartalmú 5 kilós 22-nél kezdődik.
4.54 kilós koncentrátum+izolátum keverék: 17 000.
2.28 kilós ugyanebből: 10 500.Ízek megegyeznek.
4.54 kilós ízesítetlen 82%-os tejsavó 15 000 Ft. (Ízesíthető kakaóval, boleróval - bármivel).
Ha valami más kiegészítőt használtok írjátok meg ha kell, megnézem van-e magyarnál jobb áron.
-
adequate_cou
senior tag
Eladó:
Acetil L Karnitin por 180g(kevesebb is vihető)
Zöld Tea tabletta 300db(kevesebb is vihető, egy tabi = egy Scitec Tea-x) -
adequate_cou
senior tag
Eladó!
~ 180g Acetil L Karnitin por
~ Csokis illetve vaníliás tejsavófehérje, bevizsgált 80%-os ( 3300/kg )
~ Zöld tea tabletta
~ 500g Kreatin MonohidrátÉrdeklődéseket privátban várom.
-
adequate_cou
senior tag
Eladó!
~ 180g Acetil L Karnitin por
~ Csokis illetve vaníliás tejsavófehérje, bevizsgált 80%-os
~ Zöld tea tabletta
~ 500g Kreatin MonohidrátÉrdeklődéseket privátban.
-
adequate_cou
senior tag
-
adequate_cou
senior tag
válasz
bekespp #32184 üzenetére
Szia
Gyenge és jellemtelen embernek érzem magam, így ezt avval kompenzálom, hogy csúnya szavakat írok sokszor a főnevek helyett. Sajnos a komplexusaim nem teszik lehetővé, hogy ezen felülemelkedjek, én már csak egy ilyen satnya ember vagyok, értéktelen, aki káromolással helyettesíti a szignfikáns mondanivalóját, hogy felfigyeljenek rá. Lelepleztél
Üdv
adequate_cou -
adequate_cou
senior tag
Nagyon köszönöm a segítséget
-
adequate_cou
senior tag
Kedves szegedi szomszedok, valaki ertelmes segitsen mar mert 20 féle verziót hallok. Ugye Egyesült Királyságba kiruccanhatok utlevel nelkul, eleg a szemelyi eu meg minden lofasz miatt?
-
adequate_cou
senior tag
Mától CIB-es vagyok, OTP sux, csatlakozzatok a kevésbé kizsákmányoló bagázshoz
-
adequate_cou
senior tag
Ha valakinek lenne esetleg egy iwiw meghívója azt nagyon megköszönném ha privit kapnék tőle
-
adequate_cou
senior tag
válasz
adequate_cou #31021 üzenetére
Ja és hétköznap of course, tesco is eszembe jutott
Sajna másról nem tudok.
-
adequate_cou
senior tag
Üdv uraim!
Tudtok Szegeden olyan helyet ahova hajnali kettőkor is be lehet ülni és meleg van?
Bocit tudom, frent mondtak meg de oda nem szivesen mennek, alkohol opcionalis. Előre is kösz az infót,
-
adequate_cou
senior tag
válasz
ErőVarázsló #30808 üzenetére
Köszi, ezt a Pulzus Cafét meglesem, a Szent István jó hely, szeretem is de nagyon komoly, fiatalosabbra gondoltam(sokkal
).
-
adequate_cou
senior tag
Üdv
Tudtok ajánlani Szegeden, lehetőleg belváros környékén nyugodt, kulturált helyet, ahova rég látott barátot nyugodt szívvel vihetek? Valami kávézó, teázó, borozó típusú helyre gondoltam.
Szempontok: Ne legyenek azért Novotel szintű árak, kényelmes ülőalkalmatosság, ne kelljen kést és pájszert vinnem, normális kiszolgálás, meg úgy az összes elvárható pozitív dolog.
Tippeket előre is köszönöm.
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ukrajnai háború
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- További aktív témák...
- Stranger Things 3: The Game (Switch, Limited Run) használt
- iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes kijelző!
- Laptop Notebook Tisztítás, Pasztázás, ThermalPad csere, RAM és HDD&SSD, akksi csere
- Asus Dual Geforce RTX4070 12GB - Garancia: 2026.07.
- BLITZWOIF BW-V7 7-HÓNAPOS KÍVÁLÓ ÁLLAPOTBAN ELADÓ !!!!!
- BANKMENTES 12 hónap Részletfizetés elérhető . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest