Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Bambanő háza tája
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
adequate_cou
senior tag
válasz PowerBuldog #30434 üzenetére
256-os DDR-t mennyiért tartod?
-
adequate_cou
senior tag
http://x86.pcwebshop.hu/product_info.php?cPath=30&products_id=30551&osCsid=84c32a1e003dc973a0837a18b168ff74
Erről tud valaki bármit is?
Túl szépnek tűnik, hogy igaz legyen.
-
adequate_cou
senior tag
Üdv uraim
Szükségem lenne majd a napokban 10-15 db üres dvd-re, tokkal vonóval mindennel. Ha valaki tud rajtam segíteni, és nem szokásos artisjusos kiskeráron adja akkor kérem írjon pmet.
-
adequate_cou
senior tag
Továbbra is keresek 15 db írható dvd-t, most már akár papírtokkal is. Nem igaz, hogy Szegeden senki nem kereskedik ezzel
[ Szerkesztve ]
-
adequate_cou
senior tag
Üdv
Tudtok ajánlani Szegeden, lehetőleg belváros környékén nyugodt, kulturált helyet, ahova rég látott barátot nyugodt szívvel vihetek? Valami kávézó, teázó, borozó típusú helyre gondoltam.
Szempontok: Ne legyenek azért Novotel szintű árak, kényelmes ülőalkalmatosság, ne kelljen kést és pájszert vinnem, normális kiszolgálás, meg úgy az összes elvárható pozitív dolog.
Tippeket előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
adequate_cou
senior tag
válasz ErőVarázsló #30808 üzenetére
Köszi, ezt a Pulzus Cafét meglesem, a Szent István jó hely, szeretem is de nagyon komoly, fiatalosabbra gondoltam(sokkal ).
-
adequate_cou
senior tag
Üdv uraim!
Tudtok Szegeden olyan helyet ahova hajnali kettőkor is be lehet ülni és meleg van?
Bocit tudom, frent mondtak meg de oda nem szivesen mennek, alkohol opcionalis. Előre is kösz az infót,
-
adequate_cou
senior tag
válasz adequate_cou #31021 üzenetére
Ja és hétköznap of course, tesco is eszembe jutott Sajna másról nem tudok.
[ Szerkesztve ]
-
adequate_cou
senior tag
Ha valakinek lenne esetleg egy iwiw meghívója azt nagyon megköszönném ha privit kapnék tőle
-
adequate_cou
senior tag
Mától CIB-es vagyok, OTP sux, csatlakozzatok a kevésbé kizsákmányoló bagázshoz
-
adequate_cou
senior tag
Kedves szegedi szomszedok, valaki ertelmes segitsen mar mert 20 féle verziót hallok. Ugye Egyesült Királyságba kiruccanhatok utlevel nelkul, eleg a szemelyi eu meg minden lofasz miatt?
-
adequate_cou
senior tag
Nagyon köszönöm a segítséget
-
adequate_cou
senior tag
válasz bekespp #32184 üzenetére
Szia
Gyenge és jellemtelen embernek érzem magam, így ezt avval kompenzálom, hogy csúnya szavakat írok sokszor a főnevek helyett. Sajnos a komplexusaim nem teszik lehetővé, hogy ezen felülemelkedjek, én már csak egy ilyen satnya ember vagyok, értéktelen, aki káromolással helyettesíti a szignfikáns mondanivalóját, hogy felfigyeljenek rá. Lelepleztél
Üdv
adequate_cou -
adequate_cou
senior tag
-
adequate_cou
senior tag
Eladó!
~ 180g Acetil L Karnitin por
~ Csokis illetve vaníliás tejsavófehérje, bevizsgált 80%-os
~ Zöld tea tabletta
~ 500g Kreatin MonohidrátÉrdeklődéseket privátban.
-
adequate_cou
senior tag
Eladó!
~ 180g Acetil L Karnitin por
~ Csokis illetve vaníliás tejsavófehérje, bevizsgált 80%-os ( 3300/kg )
~ Zöld tea tabletta
~ 500g Kreatin MonohidrátÉrdeklődéseket privátban várom.
-
adequate_cou
senior tag
Eladó:
Acetil L Karnitin por 180g(kevesebb is vihető)
Zöld Tea tabletta 300db(kevesebb is vihető, egy tabi = egy Scitec Tea-x)[ Szerkesztve ]
-
adequate_cou
senior tag
Akit érdekel, tudok hazainál kedvezőbb árakon fehérjét beszerezni, 80%-os tejsavó koncentrátum, vagy koncentrátum+izolátum keverék
Most az 5 kilós koncentrátum 18 500 Ft visszazárható vastagfalú műanyagzacskóban ajándék mérőkanállal.
Ízek: Csoki, eper, vanília, málna, banán.
Itthon kevesebb fehérjetartalmú 5 kilós 22-nél kezdődik.
4.54 kilós koncentrátum+izolátum keverék: 17 000.
2.28 kilós ugyanebből: 10 500.Ízek megegyeznek.
4.54 kilós ízesítetlen 82%-os tejsavó 15 000 Ft. (Ízesíthető kakaóval, boleróval - bármivel).
Ha valami más kiegészítőt használtok írjátok meg ha kell, megnézem van-e magyarnál jobb áron.
[ Szerkesztve ]
-
adequate_cou
senior tag
Üdv
Elsős szakközépiskolás mellé keresnék műszaki rajz-tanárt max. 1500-ért per/óra.
Ha valaki tud contactot ne kíméljen, kösz.
-
adequate_cou
senior tag
Akciósan 4.54 kg ízesítetlen 82%-os tejsavókoncentrátum 13 990 Ft.
Valamint továbbra is eladó 180 g Acetil L-Karnitin por és 300 db zöld tea tabletta(1 db = 1 db scitec tea-x). Lehet kisebb mennyiséget is vinni.
[ Szerkesztve ]
-
adequate_cou
senior tag
válasz ErőVarázsló #33505 üzenetére
Ha két hónapja napi 3-4 órát alszom és tegnapelőtt volt az első alkalom, hogy sorozatot néztem akkor beférek a klubba?
Kis előny, tegnap csak másfél óra ma meg ötkor feküdtem le azt 840kor keltem
-
adequate_cou
senior tag
Uraim
Ha azt mondom forgalmi vizsga, 5 bukás balszerencse miatt, és egy másik utat akarok keresni valakinek, akkor ki ír nekem privit egy kontakttal?
Előre is köszönöm.
Jelige: tisztesség
[ Szerkesztve ]
-
adequate_cou
senior tag
válasz Rhino666 #33556 üzenetére
'A' verzió ment is volna egy oktatóváltással egybekötve ha már akkor hallok az esetről, pereltünk mi már be iskolaigazgatót is mikor elvette a kártyánkat, nincs az öntudattal probléma, de ez az ember nem olyan mint mi, van ilyen is, azért nem kell lelőni
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest