Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
.::Szandi::.
csendes tag
A szobámat természetesen ma sem rendeztem át de a gépemet megcsináltam... ugyan meddig bírja
. Most nem rakok rá olyan sok szemetet, meg szereztem rá tűzfalat is, van 2 vírusírtóm úgyhogy vírusok vigyázzatok
. De sztem ez mit sem ér mert én mesteri módon ki tudom nyírni a számítógépeket. Az égész napom ezzel ment el. Szombaton bejön Dóri és este megyünk Lacival meg Rókival kocsmázni. Csütörtökön meg reggel jön be Laci... lehet h kimyegyek még nemtom. Már halálra unom magam.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Canon MP-E 65mm f/2.8 1-5x Makró objektív - Újszerű -
- Toshiba P300 3.5 2TB SATA3 (HDWD320UZSVA) új
- Canon EF 16-35mm f/2.8L II USM objektív - Újszerű -
- 0PERCES BOSE QuietComfort Ultra Headphones, zajszűrős, Bluetooth fejhallgató!
- ASUS TUF Gaming F16 Laptop! i7-14650HX / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
Üzleti előfizetők hirdetései
- 512GB, 250GB m-SATA SSD-k
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 16GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB 2K OLED 165Hz 500NIT
- Samsung Galaxy A35 256GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Most nem rakok rá olyan sok szemetet, meg szereztem rá tűzfalat is, van 2 vírusírtóm úgyhogy vírusok vigyázzatok
. De sztem ez mit sem ér mert én mesteri módon ki tudom nyírni a számítógépeket. Az égész napom ezzel ment el. Szombaton bejön Dóri és este megyünk Lacival meg Rókival kocsmázni. Csütörtökön meg reggel jön be Laci... lehet h kimyegyek még nemtom. Már halálra unom magam.