- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: A fapados NAS tuningolása
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Nagyon jó tisztitószerek vannak külömben.
Kivancsi lennek, mire jutnal azzal a konyhan hasznalt nyomtatoval, amit multkor probaltam suvickolni, mielott kollega szervizbe vitte.
Konkretan iszonyat zsiros, nyalkas tapintasa volt a muanyag burkolatnak.Eloszor izopropil alkohollal estem neki, ha mar azzal szoktuk pucolni az ugyfelek altal elaztatott elektromos kutyuket. Semmi hatas
Utaan egy oran keresztul probalkoztam Domestos+koromkefe komboval, jol szet is marta a kezemet, utana ujabb ora mosogatoszeres szivacs, de semmi eredmenye, ugyanugy ragadt a kosztol az egesz.Erre kollega beszolt, hogy a WD40 mindent visz, na, az a tipp se jott be
-
sti10p
senior tag
Erről eszembe jutott egy eset amikor a -volt- kolegák használt videókártyát raktak egy újonnan megrendelt konfigba, miután látták, hogy totál balek a vevő, ill. ,hogy ezen a helyen külön ipse szakosodott arra hogyan kell a használt monitorokat "újjá" varázsolni.
A kipurcant gépekből történő alkatrészbuherálás pedig a "majd csak jólessz valamire" alapon teljesen bevált szokás volt, úgy nézett ki a bolt mint egy roncstelep...
Persze ez már nagyon rég volt, de tiszta balkán feeling...Utánna mondtam is, hogy kössz szépen, viszlát!
Új hozzászólás Aktív témák
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest