Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
commanDOS
üzenetére
Nah jah, ezt én is pontosan úgy tudom, ahogy Te..
Korábbana főnökségnek is mondtam, hogy AMD alapú gépeket is lehetne ám árulni..nem csak intelt. Aztán kiderült, hogy ők biza elég sokat szívtak a K7-es korszakban..amit elismerek, akkoriban bele lehetett rendesen lépni a zűrökbe AMD-nél
De mikor volt már az?..De ha nekik az kell, hát az..
1ébként rengeteg ilyen emberke van.pl: srác hét elején rendelt egy gépet. Kérdem mire kell..azt mondja csak filmet nézne rajta, dvd-zne, netezne. Kérdem játék? Áááá..ő nem játszik. Mondom nagyszerű, így nem kell nagyon pénztárcába nyúlni. Egy 3200-es am2-s sempront, egy asus 6150-s vga-s lappal, 1 giga rammal meg a körítéssel összeállítottam neki. Elment pénzt kivenni az előlegre. Visszajön, azt mondja kéri a gépet, de intel legyen. Jó mondom, és mért nem jó már az AMD? Hát mert a sógora blablablabla...Oké mondom, a sógorod biztosan tudja, hogy az AMD-ben van c'n'q, amivel kíméled a villanyszámládat, mivel te ahogy elmondtad, az esetek 90%-ában nem fogod processzorigényes feladatokra használni a géped..Válasz: de hát a sógorom ért hozzá..Jah mondom oké, akkor rendelünk egy prescottos kazán celeront, egy x@r integráltvga-s intel chippel..ahogy gondolod. A srác elgondolkozott, láttam átvillan kicsi agyán, hogy ez a sógor lehet mégis tévedett..Azt mondja, oké, rád bízom, legyen AMD.
Ma bejött a gépért, hogy vinné el. De előtte egy kérdés: Figyelj csak ez nem fog melegedni? Mert a sógor azt mondta, erre vízhűtés kell...
Akkor mondtam magamban elég...Ha gondolod gyertek el hozzám, és nézzétek meg, ahogy a 2 magos procim egy szál bordával ténykedik, akár kikapcsolt ventivel is...Na onnantól kezdve nem kérdezett, vitte a gépet
A sógorral kicsit elbeszélgetnék
-
TheReMiXeR
senior tag
válasz
commanDOS
üzenetére
[link]
A feleségem tanár, ők igényelhetik. Évente kell kérni a licenszet.
Diákok terén nem vagyok otthon, de amit a kolléga leírt az igaz. A weben elvileg utána lehet nézni, hogy megy.
Speciel amit biztosan tudok, hogy eddig olyan oprendszert és office-t kapott a nejem, amit nem kellett a neten reggelni. Tehát telepítéskor csak egyszer kell kódot adni és kész működik. Akárhányszor is felrakhatod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Formula-1
- Battlefield 6
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Korábbana főnökségnek is mondtam, hogy AMD alapú gépeket is lehetne ám árulni..nem csak intelt. Aztán kiderült, hogy ők biza elég sokat szívtak a K7-es korszakban..amit elismerek, akkoriban bele lehetett rendesen lépni a zűrökbe AMD-nél
De mikor volt már az?..De ha nekik az kell, hát az..