- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
commanDOS #2956 üzenetére
Nah jah, ezt én is pontosan úgy tudom, ahogy Te..
Korábbana főnökségnek is mondtam, hogy AMD alapú gépeket is lehetne ám árulni..nem csak intelt. Aztán kiderült, hogy ők biza elég sokat szívtak a K7-es korszakban..amit elismerek, akkoriban bele lehetett rendesen lépni a zűrökbe AMD-nél
De mikor volt már az?..De ha nekik az kell, hát az..
1ébként rengeteg ilyen emberke van.pl: srác hét elején rendelt egy gépet. Kérdem mire kell..azt mondja csak filmet nézne rajta, dvd-zne, netezne. Kérdem játék? Áááá..ő nem játszik. Mondom nagyszerű, így nem kell nagyon pénztárcába nyúlni. Egy 3200-es am2-s sempront, egy asus 6150-s vga-s lappal, 1 giga rammal meg a körítéssel összeállítottam neki. Elment pénzt kivenni az előlegre. Visszajön, azt mondja kéri a gépet, de intel legyen. Jó mondom, és mért nem jó már az AMD? Hát mert a sógora blablablabla...Oké mondom, a sógorod biztosan tudja, hogy az AMD-ben van c'n'q, amivel kíméled a villanyszámládat, mivel te ahogy elmondtad, az esetek 90%-ában nem fogod processzorigényes feladatokra használni a géped..Válasz: de hát a sógorom ért hozzá..Jah mondom oké, akkor rendelünk egy prescottos kazán celeront, egy x@r integráltvga-s intel chippel..ahogy gondolod. A srác elgondolkozott, láttam átvillan kicsi agyán, hogy ez a sógor lehet mégis tévedett..Azt mondja, oké, rád bízom, legyen AMD.
Ma bejött a gépért, hogy vinné el. De előtte egy kérdés: Figyelj csak ez nem fog melegedni? Mert a sógor azt mondta, erre vízhűtés kell...Akkor mondtam magamban elég...Ha gondolod gyertek el hozzám, és nézzétek meg, ahogy a 2 magos procim egy szál bordával ténykedik, akár kikapcsolt ventivel is...Na onnantól kezdve nem kérdezett, vitte a gépet
A sógorral kicsit elbeszélgetnék
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- OLED TV topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Azonnali fotós kérdések órája
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Posta, csomagküldés
- További aktív témák...
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Gopro hero 7 black
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest