- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- bambano: Bambanő háza tája
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habib[HUN]
senior tag
Ne sértődj meg, de egy ezres? Tudom, hogy egyeseknek zsebpénz, de azért valami rettenetesen alacsony. Nem kéne ennyire letörni az árakat. Ennél többet ér a szakértelmünk. Többek között ezért is nézek szúrós szemmel az emberekre, ha nem akarnak fizetni rendes pénzt. Mert ugyebár munka után (este 8), vagy hétvégén eddig 4-5 ezer alatt szóba se álltam senkivel. Sőt ezt is keveslem őszintén szólva. Ezért is vonulok ki a piacnak ezen részéről. Egy ezres alamizsnáért nem fogom a családomtól elvenni az időt.
Vicces sztori. Pár hete voltam egy vízszerelő ismerősnél. Sima ügy, adatok vinyóra, win újrarak, driverek fel. Sacc/kb 2 óra ment el rá. Kértem érte egy ötöst. Kicsit hüledezett, de azért kifizette. Utána mondtam neki, hogy miért hüledezik ezen, nem olyan rég ő adott nekem egy két napos vízszerelési munkára 120 ezer forint plusz anyagköltség árajánlatot. Őt idézve: "Ez ma már nem nagy pénz". Közöltem vele, hogy legközelebb én is az ő órabérén fogom számlázni a szerelést. -
Habib[HUN]
senior tag
Szintén zenész. Pár éve még jól jöttek ezek a kis maszek munkák is. A fizu mellett egy kis aprópénz. Általában ezt a pénzt forgattam mindig vissza a saját gépember. Viszont elértem nem olyan rég azt a pontot, hogy mostantól fogva nem csinálom ezt a telepítős, vírus vadászós munkát. Egyszerűen magánembereknek csinálni ezt a munkát nem éri meg. Most már többet ér az a 2-3 óra szabadidő, mint mondjuk 4-5 ezer forint egy gép rendberakásáért. Főleg úgy, hogy menjek ki sokszor házhoz... Mert a benzin nekem ingyen van...
Így hát irodákat, cégeket még elvállalok. Ott kifizetnek mint a katonatiszt, és egy hangyányival kevesebb hülyeségbe futok bele. Most már csak a régi visszajáró embereket kell szépen fokozatosan lerázni. Életem leghülyébb ötlete volt néhány helyre letelepíteni a TeamViewertMert sok időt spóroltam vele, hogy messziről is el tudtam intézni néhány apróságot vele. Viszont azt a pénzt behajtani gyakorlatilag lehetetlen. Mert hát csak 20 perc volt, neked nem is nagy dolog. Persze vasárnap reggel hív a delikvens a hülyeségeivel... Szóval srácok, távoli elérést csak előre utalással intézzetek
-
oriic
HÁZIGAZDA
Utolsó esetemnél család barátja hívott át Windows telepítéshez. Megoldottam USB-ről, de utána még a driver vadászat, meg egyéb programok miatt kb 1-1.5 óra elment. Mondom 1500 Ft lesz akkor, és még én kaptam meg, hogy van pofám pénzt kérni? Mosolyogva otthagytam őket, meg a pénzt is, legközelebb mikor hívtak, nem mentem.
( utána is én voltam a köcsög persze )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Tidal
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- BestBuy topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Path of Exile 2
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Asztali PC v5 , R5 8400F , RX 5700 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Latitude 5501 15.6" FHD IPS i5-9300H 16GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- Honor 90 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3387, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest