Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ML320

    aktív tag

    Na, az e heti kiakadásom: miért is ismerné be a júzer, hogy hülyeséget csinált?
    Első játékosunk Biost frissített. Persze áramszünet volt - elmondása szerint. Miért ne lehet elmondani, hogy "lehet, hogy rossz verziót toltam fel"? Persze megint garba oldjuk meg.
    Második játékosunk szerint szar az általam vitt alaplap, HDD és DVD-RW. Csodák csodájára, ha a S-ATA HDD-ről és optikai meghajtóról leveszem a Raid-et, akkor látja őket a gép.
    Harmadik versenyzőnk nehezményezte, hogy miért akarok neki tápot is adni, hiszen a 300W-os Codegen tök jó a 9800GT-hez. És szerinte még bunkó is voltam, mert azt mondtam, hogy nincs táp a gépében.
    Negyedik egy költői kérdéssel fordult hozzám: Mire utal, hogy a gép szétszedése, majd összeszerelése után csak sípolás van? Válaszom prózai volt: A speaker jó!!!
    Ötödször: fél tizenegykor telefon, hogy Dell szerver kell!!! S.O.S., ASAP, stb.. Jó, elintézem. Délbe már magyarázkodás, én meg holnap intézhetem, hogy visszavegyék.
    Meg persze a többi, hogy miért van drágulás, a 600Ft-os mikrofon miért nem stúdió minőségű, naponta jönnek be 1db CD lemezért, ajánlatok ezerrel (ahol egy disztribúcióval versenyezzek, olyan helyre, akik már másfél éve semmit se vettek)... Ráadásul kedd van, és szombaton is dolgozhatunk :O

    Ember tervez, Isten perverz...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés