Hirdetés

2024. június 25., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#8222) nyunyu


nyunyu
félisten

Egyebkent kollega multkor addig kombinalt, amig fel nem talalta a legtutibb autolopas elleni vedekezest: radioaktiv vonalkod :Y

Azt nem lehet letorolni, hiaba festik at, akkor is csak odamesz a motorhaztetohoz, Geiger-Muller szamlalo elo, aztan az alapjan, hogy mennyit csipog (szerinte) ki lehetne keresni egy kozponti adatbazisban, hogy az az alkatresz milyen alvazszamu auton volt eredetileg.
Eleg lenne a fobb karosszeriaelemeket+motort megjelolni a gyarban, aztan eredetisegvizsgalatnal ha talal eltero kodu elemet, akkor az az auto nem franko, sot meg is lehetne mondani, hogy ez a bal elso sarhanyoelem a Pisti verdajarol van, motorhazteto a Zolierol...

Mindezt a szokasos lenduletevel masfel oran at magyarazta, persze addig sem sikerult dolgoznunk.

Vegen mar mi adtuk ala a lovat, hogy menjen be a szabadalmi hivatalba, es vedesse le ezt a tuti otletet, hatha valami uzleti befekteto dollarmilliokat adna erte. :))

De mi hulye informatikusok kevesek vagyunk hozza, ugyanis szereny fizikai ismereteim szerint nem igazan megvalosithato. Inkabb beszeljen valami atomfizikussal, hatha o tobbet tud mondani a temarol.

Szoval klinikai eset az urge...

[ Szerkesztve ]

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.