Hirdetés

2024. június 25., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#8214) nyunyu


nyunyu
félisten

Holnap tenyleg kinyirom a sales kollegat.

Penteken csak azert uszta meg, mert elkerultuk egymast az irodaban, lelepett valami ugyfelhez (*), mire delelott beertem.

Kezdodott azzal, hogy regi-uj munkahelyemen uj, remelhetoleg kevesbe stresszes munkakorben dolgozom, mar egyaltalan nem supportalok, ezt fonokom az osszes kollegaval tudatta, ne kuldjenek ugyfelhez, stb.
Igy most nincs sajat ceges supportos telefonszamom, amin boldogithatnanak. (Regi szamom mar masnal van.)

Pentek reggel hivott az egyik supportos kollega, hogy baja van a multkori baromarcunak a mashol vett 10Ft-s noname vonalkodolvasojaval, o nem tud ra valaszolni, mondom, jo, toljon SMS-ben szamot, akkor ahogy irodaba erek, irodai szamrol visszahivom.
SMS megjon, elolvasom, erre azonnal csorog a telefonom, pont arrol a szamrol hivnak, amit kollega kuldott(!!!)

Gyanutlanul felvettem, baromarcu persze ordit, hogy "nemmegyazolvasopedigobeprogramoztaugyahogymultkormondtam".
Fejbol persze nem tudtam ra valaszolni, mivel eletben egyszer lattam azt az olvasot, akkor sem mukodott :))
Mondtam neki, minimum fel ora, mig Budarol aterek Pestre az irodaba, addig utana sem tudok nezni, mi lehet a problema a beallitasokkal.
O arra nem er ra, kulonbensemazertfizetettegyvalagpenzt, hogynemukodjonarendszer, nekivalaszkellmostrogton. (Istenem, adj egy kis turelmet. DE AZONNAL!!!)

Mint kiderult, reggel saleses kollegat is felhivta, aztan kerte a "vonalkodszakertot", a kedves kollega meg szemrebbenes nelkul kiadta a PRIVAT szamomat. :Y

Irodaban persze nem talaltam a ceges feljegyzesek kozott, hogyan kene azt az olvasot mukodesre birni, elvegre hivatalosan nem tamogatjuk, anyaceg angolul tudo supportosai meg pont szabin vannak, sem telefonon, sem emailban nem birtam oket utolerni...

De azert renduletlenul csorgott a privat szamom. Ha meg "veletlenul" nem vettem fel, akkor sikerult felhivnia a vonalason, de olyan is elofordult, hogy a titkarno ceges szaman kert engemet. :W
Szoval 11-tol delutan 2-ig az o szarsagaival szenvedtem a sajat dolgom helyett, persze legalabb feloran at hallgathattam az orditasat a kulonbozo telefonokon.

Legjobb resz akkor is az volt, hogy szerdan nyitnanak, ugyhogy addig menjen le hozza valamelyik kollega videkre, aztan csinalja meg, hogy mukodjon.
Raadasul multkor az o laptopjara raktuk a rendszert, azt is at kene telepiteni a vegleges gepre.
Mondom neki 2 kollega szabin van, maradek 4-nek meg mar be van tablazva az egesz jovo hete, meg levegot venni sincs idonk, eselytelen.

De o majd felhivja a sales kollegat, aztan megbeszeli vele...
Jaj neeeeee, eddig akarhanyszor probaltuk meggyozni, hogy eloszor nezze meg a naptarat, mielott (helyettunk) elvallal valamit, de mindannyiszor sikertelenul. Nana, hogy mindig tegnapra kell keszen lennie az o ugyfeleinek, egyeb, folyamatban levo ugyek azok nem erdekesek, raernek. :W Utana meg jon az egymasramutogatas, hogy o nem is azt igerte :O

Ja, amin most sikerult kibuknom: vasarnap delutan fel negykor csorog a telefonom, nana, hogy a "faszkalap" neven elmentett szamrol hivnak... :O

Valahogy most sem sikerult felvennem ;]

(*): Szokas szerint virusos lett a 2 hete hetvegen engem boldogito skotok gepe, aztan kollega kiugrott "felorara" virusirtani, ebbol persze egesz napos elfoglaltsag lett.

Utana meg persze ki volt akadva, hogy o saleses, nem technikus, nem az o dolga lenne, helyettunk dolgozik, stb.
Meg miert nem lett csinalva az ugyfele geperol backup DVD, amirol ujratolhatna az egesz rendszert felora alatt.
(Ha mi adjuk a gepet, es jut ra idonk, akkor neha szoktunk olyat is csinalni, de ez esetben ugyfele volt a laptop, meg idonk sem volt...)

(**): Mar csak a halalneme modjat kene kitalalni.
Ceges balta a hataba? Veletlenul kiesik az elso emeleti irodaja ablakabol?
Kiszurni a peniszhosszabbito eszkoze kerekeit? Ja, azt mar nem lehet, ugyanis 2 hete elloptak. :))
(Cascoja meg nem volt, igy fizetheti meg masfel evig a torlesztoreszleteket.
Raadasul a bankja is felhivta, hogy mivel a kocsi volt a hitel fedezete, es eltunt, igy a megnovekedett banki kockazat miatt ujrakalkulaljak a havi dijat ;] )

[ Szerkesztve ]

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.