Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lengyi

aktív tag

Imádom ezt a topikot szerencsére nem élek ebben az iparágban és jókat kacagok a sztorikon nameg a nem teljesen normális userektől:) Ez tényleg ennyire komoly?? :Y Minden nap van egy bunkó? Akármelyikőtők írományát olvasom ezt veszem ki:) Hogy ON is legyek már amennyire lehet elmesélem 2 történetem, mint vásárló oldalról.

Pár éve Tbányán volt elintézendő ügyem (meki:D) és belestem egy számtech boltba gépvásárlás előtti időszakom idején. Srác levakarhatatlanul kérdezgetett mondom jó legalább nem nekem kell noszogatni, hogy ugyan válaszoljon már. Ez jó is lenne ha a kérdésre reagálna és nem másra...
    -van lapotok cerkátok stbstb?
    - van természetesen.
    -és kérhetnék egy árajánlatot vagy ha esetleg van raktáron el is vinném.
    -hát mondhatok árat ha gondolod de sztem nem éri meg ilyet venni.
    -érdeklődve várom.
    -hát mert heti 5öt hoznak vissza, hogy hibás meg füstöl(P4C800E-D) és egyébként raktáron sincs, itt ez az asrock.
    -hát mondom felejtős, de vga ügyben megmondanád tudtok e hozni nekem ezt és ezt.
    -hát tudunk de nem jó nem szabad ilyet venni, mert zöld a nyákja :Y, jah és hangkártyát feltétlenül vegyél ,hozzá alaplapi nem jó nem szól :(
    -ahamm okés és mégis milyet ? vmi épp aktuális audigyt kinézett nekem persze a legkomolyabb pakkot 50 bruttóért.
    már köszönnék el mikor még elmesél nekem egy sztorit mert jó fej:
    -figyelj aztán ne vegyél nvidiat mert átmentem haverhoz játszik vmivel megkérdem mi ez? Haverja: hát a far cry... FAR CRY? és ecseteli nekem: te mintha 2 különböző játék lenne nálam otthon atival és rendes hangkártyával a halak úsztak a vízben, madarak repültek a fejem mellett meg minde érted?? haveré meg hát hagy ne mondjam...

Másik eset ismerősöm kevésbé tehetősebbek közé tartozik ezért minimális összegért felajánlottam neki vga-m el is vitte szuper minden tök jó. Vmi gond lett a gépével elvitték a helyi szakikhoz. Ők meg mondták h bizony a kártya a hibás, mondanom sem kell alaplap volt :O kell venni bele új geforcet, mx440, amit tőlem vett gef3 Ti200. "a Geforce 2 amúgyis csak egy próbaszéria volt limitált számmal mert nem vált be a piacon". mondja nekem kilós headsettel a fején

mod: előre sorry az üsszeszedetlen, kevésbé szerkesztett írásért, ha nagyon nem megy majd futok vele még 1 kört:)

Új hozzászólás Aktív témák