Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az, hogy az Intel mit mond lényegtelen, eddig is hazudoztak. Ha az 1.55v igaz akkor az ilyen semmilyen megoldás. A teljesítmény csökkenni fog, de nem olyan sokat és inkább a rosszabb példányoknál. (az sem semmi, hogy szerinted alacsonyabb feszültség mellett nem csökken az órajel is) A degradáció is marad, csak lassul, hogy nyerjenek időt vele. Komolytalan cég.
-
Én felvázoltam a lehetőségeket és azon is elmélkedtem, hogy egy cpu tesztelése alapján (Jay tesztje) nem igazán tudjuk meg, hogy mit csinált az Intel. Szerintem az 1. opció a legelfogadhatóbb. Ez nem egy igen/nem kérdés, hiába kapálózol. Az előző hozzászólásban is egy feltételes kijelentést tettem.
-
Nem tudom miért értetlenkedsz ennyit, annyira nem bonyolult...
Minden processzorhoz egyedi vid táblázat tartozik, a chip minőségétől függ. Ez nem tuning, ilyen gyárilag. Igor tesztelése pedig azt mutatta ki, hogy sok processzor csak káros feszültség mellett képes elérni a hirdetett frekvenciát.Ezek után olyan sok lehetősége nincs az Intelnek.
1. Csökkentik a feszültséget és a teljesítményt. A hírnevük rosszabb már úgy sem tud lenni, kapnak egy csoportos pert, pár év múlva meg fizetnek darabonként 10-20 dollárt, de csak ha feliratkoztál és jó országban élsz, az ügyvédek elviszik a nagy részét.
2. Nem oldják meg a problémát. Kicsit mókolnak llc-vel, lassabban reagál a processzor, de a degradáció marad. Lehet kibírják a garancia végéig.
3. Csökkentik a feszültséget, de a teljesítmény nagyjából marad. Ez instabilitáshoz fog vezetni, főleg a rosszabb minőségű példányoknál, de hátha a Windowst vagy a szoftvert szidja a felhasználó, a maradékot pedig kicserélik garanciában.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M27UA 27 160Hz IPS UHD 4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Toshiba Dynabook A40-G - Intel 5205U I 4GB I 128SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Lenovo TAB M11 tablet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi