- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Van egx Synology drive megosztásaim. 2 laptop. Nálam beállítottam,hogy ha törlök fájlt akkor törölje a nason is. De nem teszi meg újraletölti a laptopomra a fájlokat.
Páromnál szintént törli,de nem a laptopon hanem a nason. Akkor is megjelennek a fájlok.Hogy lehet ilyenkor egyszerűen fájlokat törölni amik nem kellenek többé? Vagy áthelyezni,,mert rendszerezni sem lehet.
-
csomi1977
aktív tag
válasz
PedroPascal #91995 üzenetére
Szerintem tök egyszerű ,de Marius honlapja rengeteget segített
-
csomi1977
aktív tag
válasz
forintuser #91991 üzenetére
ok . és melyik alkalmazásnak kéne ? gondolom a Container Manager nem kéne ,de nem igazán találom
-
csomi1977
aktív tag
dockerben futtató qbittorentnél beállítottam ,hogy figyeljen egy mappát ahonnan beolvassa a torrent fileokat. szerintem jogosultság gond van mert nem olvas be semmit . valakinek van tippje mi lehet a gond ?
-
válasz
PedroPascal #91986 üzenetére
Gondolom kézzel vissza tudsz tenni egy régebbit. De ezért (is) jó a Docker, pár kattintással visszaállhatsz bármilyen verzióra.
-
PedroPascal
őstag
A héten volt egy qbittorrent frissítés.
Azóta, ha bármit letöltök a CPU 99% terhelésen van és a letöltés sem jön max sebességgel.
Más tapasztalta ezt? Régebbi verziót hogyan tudnám visszatenni? -
-
Borisz76
nagyúr
-
Bitpalace
senior tag
Szia!
Odáig jutottam hogy az ip cím egyezik, tehát ergo nem vagyok NAT-olva. Amit viszont tapasztalok, hogy megpróbáltam másik telóról a DS appot, de ott sem lép be mobilnetről. Folyamatosan azt írja hogy ellenőrizzem a NAS IP címét vagy a hálózati kapcsolatot. QuickConnect bekapcsolva, de továbbra se semmi. Arra gondolok hogy valami a NAS beállításai között csúszott el. Kérdésem az, ha a HDD-t kiveszem hogy nyomjak rajta egy gyári visszaállítást és visszateszem a HDD-t (hogy a rajta lévő adatok ne vesszenek el) lehet belőle valami probléma?
Köszönöm előre is!
-
csomi1977
aktív tag
ez DNS hiba lenne? a telepítés megy csak a képek nem mennek
-
csomi1977
aktív tag
lehet hülye kérdés . dockerben futó qbittorrenthez hozzá tudok adni egy mappát a saját home könyvtárból? a tároló beálltásoknál nem látja pont ezt a könyvtárat
-
z67
őstag
Olyan kérdésem lenne, hogy készítettem egy port továbbítást, hogy ne kelljen mindig beírni az 5001-et a ........synology.me címem mögé: 443 -> 5001
Viszont így a megosztási linkek nem működtek, folyton törölni kellett a linkből (pl. fényképkérés) az 5001-et.
Így felvettem egy 5001 -> 5001-et is.
Okozhat bármelyik gondot, együtt vagy külön-külön?Köszönöm szépen!
-
ffodi
veterán
Az szerintem elég valószínűtlen, hogy az összes meghajtón elszállt a DSM, pont ezért van felrakva mindenhova.
Kétféle reset létezik a gomb segítségével, az elsőt próbáltad, most jöhet akkor a második (első csippanás után, elenged, majd újra nyomva tart a 3 csippanásig). Elvileg (nyilván az a jó, ha van backup-od, mert a gyártó se garantálja, hogy nem történhet adatvesztés) nem törli az adataidat, csak újra telepíti az OS-t.
-
Nemo1
tag
Böngészőben a "https://finds.synology.com/" meg találja mind két IP címmel, és ott azt írja "nincs telepítve".
-
Nemo1
tag
válasz
AiRLAC #91972 üzenetére
Csak idő kérdése volt, és most már az összes lemez ( 8 db) nem villog, hanem folyamatosan világit zölden. Gondolom ellenőrizte őket induláskor, és amelyikkel végzet, nem volt velük probléma, azok világítottak folyamatosan.
Tehát nincs "gyanús" HDD, mindegyik jó.
Ping-re válaszol, de a felhasználói betöltő képernyő már nem jön elő böngészőből.
Ezért gondolom, hogy op. rendszer szállt el.
Arra nincs valami külön "reset", hogy az adataim meg maradjanak, és csak az op. rendszert keljen fel rakni? -
Nemo1
tag
Hirtelen felindulásból, kirántottam alóla a 230V-ot, és ki vettem a HDD-ket...
Csodák, csodája...induláskor csippantott, PING-re már válaszol, a Synology Assistant is látja (mind két IP címen), persze azt mondja "nincs telepítve".
Ergo, úgy gondolom, hogy a fizikai eszköznek nincs baja.
Ezek szerint "csak" a Raid (SHR) tömbre rakott op. rendszer van megsérülve.
Mit tehetek? Ezt hogyan lehetne, rendbe hozni, esetleg újra telepíteni úgy, hogy a kb 60 TB felhasználói adatom meg maradjon rajta? -
Nemo1
tag
Köszönöm a tippeket.
Ennek nem villog kéken, hanem folyamatosan világit a poer LED-je.
Ezt már eleve úgy vettem, hogy az ellenállás már bele volt forrasztva.
A gomb elem, a CPU paszta csere megvolt kb fél éve, a RAM-ot pedig már évekkel ezelőtt 16 GB-ra bővítettem benne.
Teljes áramtalanítás után (fél óra volt), látszólag normálisan elindult, a LED-ek folyamatosan világítanak (státusz zölden, power kéken), de az indulás utáni csippantás nem történt meg. A 8 HDD-ből 2-nek a LED-je folyamatosan világit, a többi villog.
2 db hálózati kábelt dugtam bele, mind kettőnek a LED-je zölden villog.
Ping-re továbbra sem válaszol. Az "Advanced IP Scanner" program, mutatja, hogy a hálózaton van, mind kettő kapott a router-től IP címet.
Küldött is email-t, hogy "több nem megfelelő leállást észlelt" címmel.
A belső IP címen a bejelentkező (felhasználó nevet kér) képernyő (weboldal) bejön, és a "direct.quickconnect.to"-n is bejön ez a képernyő.
Bejelentkezni egyiken se tudok, se a régi felhasználóval, se az alap "admin" felhasználóval, csak "pörög" (a nyíl helyet), nem megy tovább...
Másik böngészőből megnyitva a "direct.quickconnect.to"-t, már "ERR_TIMED_OUT"-al nem jön be semmi sem.
Az eredeti böngészőben rá frissítve "ERR_CONNECTION_TIMED_OUT" üzenet jön be.
Kérdés:
Gondolom az adataim, fájlok, könyvtárak még mindig rajta vannak...
Ha készítek egy Hyper-V-n, egy Xpenology virtuális gépet, és az alá beteszem az ebből a NAS-ból kivett lemezeket, akkor hozzáférek a dolgaimhoz? -
Kell neki egy 100 Ohmos ellenállás az 1es és 6os láb közé. Synology C2000 bug-ra keress rá, vagy az ellenállás szóra itt, írtam róla többször.
Ha már ott vagy akkor CR2032 csere és CPU újrapasztázás javasolt, esetleg RAM-ot is bővíthetsz benne, ezeket is leírtam itt többször.
-
ffodi
veterán
Nekem gyanús, hogy előjött az Atom C2000-es processzorok ismert hibája nálad is (tervezési hiba miatt degradálódik a chip). Régen (megjelenéskor vettem) volt egy DS415+-om, amiben emlékeim szerint ugyan ez a CPU van. Épp Emby-n keresztül néztünk filmet, amikor egyszer csak megállt, lefagyott és újraindítás után az általad leírtakat produkálta. Akkor még nem nagyon lehetett találni hozzá fix-et (bogarásztuk az errata-t, nyilván kapcsolási rajzunk nem volt hozzá, garancia pedig épp lejárt...aztán másnak előjött a hiba, visszaküldte, majd miután visszakapta az eszközt megnéztük mi történt vele
) , de egy ehhez hasonló módon oldottam meg. A hibás I/O-ra kell tenni egy külső felhúzó ellenállást (strong pull-up). Ez már sok éve volt, és a NAS azóta is üzemel (másnál).
-
Nemo1
tag
válasz
Patice #91964 üzenetére
Köszönöm a gyors választ.
Sajnos az első csippanás utáni reset után, már a hálózatról is eltűnt.
A "státusz" zölden világit, és folyamatosan kéken világit a bekapcsoló gomb.
A LAN1 (vagy bármely másikba átdugva az UTP kábelt) zölden folyamatosan villog, a HDD-k szintén folyamatosan villognak. -
phulee
tag
Esetleg próbálj ránézni Synology Assistant-al. Jártam már úgy, hogy más IP-t kapott vagy valami más okból nem tudott elindulni, így hálózaton keresztül az SA simán megtalálta és meg is tudtam oldani.
Ami érdekes, hogy csak LAN-on keresztül sikerült, valamiért WIFI-n keresztül nem talált eszközt a hálón (DS920+ és DS420j).
Egy kalappal!
-
-
Nemo1
tag
Sziasztok, kérlek segítsetek...
Van egy DS1815+ NAS-om, ami eddig hiba nélkül működött, az össze elérhető frissítéssel együtt (DSM 7.1.1).
Nem hivatalos forrásból volt rajta egy qBittorrent, ami működött.
A NAS jelezte, hogy van hozzá frissítés, engedtem a frissítést, látszólag hiba nélkül frissítette is. Megnyitni már nem tudta, csak az ikonját rakta ki baloldalt felülre, villogva, hogy megnyitás alatt van(ahogyan eddig is, minden programnál). Majd ugyan ezt tette, bármit akartam megnyitni, csak az ikonok szaporodtak...
Kezdeményeztem egy leállítást, ki is írta, hogy hamarosan le áll, de nm tudott le állni (fél órát vártam!). Fizikailag egy pillanatra megnyomtam a ki-be kapcsoló gombot semmi sem történt. Majd hosszan nyomva sípolt egyet, akkor elengedtem, a kék LED elkezdet villogni, és örülten tekerte a HDD-ket. De 10 perc múlva se állt le. Ekkor kihúztam a 230V kábelt.
Indításkor csak a kék LED villogott, és ezen nem tudott tovább lépni. Pedig sokat vártam...
Ismét próbáltam rövidem megnyomni , semmi...majd a hosszú nyomásra szabályosan le is állt. Utána el tudott indulni, a legalábbis az összes LED normális rajta, a kék
folyamatosan világit. A router-en látom, hogy kért, és kapott is DHCP IP címet.
De ping-re nem válaszol, elérni nem tudom, a Synology Assistant sem találja meg kliens gépről. Az "Advanced IP Scanner" program, mutatja, hogy a hálózaton van, de nincs semmilyen port nyitva rajta.
Mit tegyek, "reset" gomb?
Előre is köszönöm a segítő válaszokat. -
kkari
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy Synology 918+ NAS 4 db RED WD40EFRX vinyóval.
Szeretnék bővíteni és szeretném megkérdezni, hogy megbízhatóság alapján melyiket ajánljátok? ( tudom, hogy ebből a RED verzióból sem volt mindegy, hogy melyik típust veszi az ember... )
Szóval WD? Seagate? vagy egyéb? ( 8 TB körül gondolom, de lehet nagyobb is egy kicsit)
Köszi -
tome0001
senior tag
Sziasztok,
A synology photos alkalmazásnak nincs olyan vagy hasonló funkciója mint a Google Photosnak vagy a Facebooknak hogy értesítésként feldobja azt a képet/képeket amik mondjuk pont egy éve ilyenkor történtek?
Én nekem az is jó lenne, ha minden nap jönne egy rtesítés hogy 1 éve ilyenkor ez meg ez történt, stb.
Én ezt nagyon kedvelem, de hiába keresem nem találom.
Vagy csak régen a Moments-ben volt ilyen?
Köszi előre is. -
Fefe0119
csendes tag
Ezeket mind kipróbáltam. Egy samsung q80 sériás tv, ami kb egy hónapos. A régi samsung q60 szériás, 3 éves, gond nélkül működik a nas médiaszerver. Wifiről, kábelről van net, netflixezem rajt, emby is működik rajta. A médiaszerver látja a tv-t, de fordítva nem igaz. A tv valamiért nem észleli a forrásoknál a nast.
-
Borisz76
nagyúr
válasz
Fefe0119 #91955 üzenetére
Úgy gondolom, hogy az új tv-m más dlna protokollal működhet, mint a nas.....
Nem minden DLNA-eszköz egyforma!
A DLNA szabvány az eszközöket több csoportba osztja, ez pedig meghatározza a felhasználási körüket, de egy eszköz egyszerre több csoportba is tartozhat (egy PC például mindegyik csoportba tartozhat).
Digital Media Server (DMS): médiaszerverek. Ide sorolhatók a PC-k és a hálózati adattárolók. Céljuk, hogy tárolják a médiafájlokat és kiszolgálják a DMP- és DMR-eszközöket.
Digital Media Player (DMP): médialejátszók. Ezek az eszközök képesek megkeresni, megtalálni és lejátszani a szerveren lévő médiafájlokat. Ide sorolhatók a tévék, az AV-erősítők, az asztali lejátszók és a házimozirendszerek.
Digital Media Controller (DMC): médiakontrollerek. DLNA-kompatibilis, távirányítóként funkcionáló eszközök (ez lehet akár egy PDA is), amivel tartalmat küldhetünk a DMS-szerverről egy másik DMP-berendezésre.
Digital Media Renderer (DMR): médiarendererek. Ezen eszközök képesek lejátszani a DMC által továbbított, de eredetileg a DMS-szerveren tárolt tartalmat, azaz a DMP-knél kicsit „butább” lejátszó eszközökről van szó.
Digital Media Printer (DMPr): médianyomtatók. Hálózatba kötött nyomtatók és multifunkciós gépek, amelyekre nyomtatásra felkészített DMP- és DMC-eszközök tudnak nyomtatni (ezzel megvalósítható, hogy például egy tévén nézett, de szerveren tárolt fényképet közvetlenül kinyomtassunk).Forrás : [https://www.pcwplus.hu/kozelet/dlna-az-ismeretlen-ismeros-64777.html]
Ebből következik, hogy ha nálad a NAS-on fut a Média Szerver , akkor a hiba a másik eszközben van.
A TV készüléked új ? Okos ?
Ellenőrizd, hogy tényleg van e internetes hozzáférése.
Indíts el a TV-n egy böngészést , YT videót , akármilyen alkalmazást.
Ha megy , akkor van net....azaz megy a hálózat.Ha nem megy , akkor lehet csak kábelcsere kell.
Esetleg nem jól van beállítva.Meg lehet próbálni, hogy a LAN kábelt kihúzod a TV-ből és wifi segítségével lépsz vel a netre.....majd próba, hogy látja e a NAS média tartalmát.
Nem tudom, hogy mi van mostanában de a Samsung LCD TV topikban 1-2 hete megemelkedett az ilyen hibákat jelentő , leíró felhasználók száma !
Esetleg megoldhatja a problémát egy készülék alaphelyzetbe állítás is....azaz reset-elni kell a TV-t.
-
Fefe0119
csendes tag
válasz
Borisz76 #91618 üzenetére
Lan kábelen keresztűl vannak összekötve a tv-k a routerrel. Úgy gondolom, hogy az új tv-m más dlna protokollal működhet, mint a nas, ezért nem látni a médiaszervert a forrásoknál. Vagy nem tudom. Próbáltam router beállításokat, nas beállításokat, sok mindent. Az emby szervert látja, most ezt használom. De jobb lenne a nas média szervere.
-
Bitpalace
senior tag
válasz
Borisz76 #91940 üzenetére
Kézzel nyitottap portot, megpróbáltam mindent én itt el is engedtem ezt a dolgot...nem tudom mi lett az oka hogy nem csatlakozik DS appról, quickconnect is be van kapcsolva, elengedem.. Köszönöm a segítséget, majd hátha valaki egyszer ugyan ebbe a problémába kerül és meglesz a megoldás. Ugyan azt az IP címet látom a WhatsmyIPadress oldalon, mint a saját routeremben WAN alatt. Tehát még az sem hogy NAT-oltak volna.
-
ekkold
őstag
válasz
Multibit #91942 üzenetére
A File Station-ből nem tud belenézni egy video fájlba, nem tud belehallgatni egy hangfájlba, csak letölteni tudja. A DS file-al ez megy.
Közben megtaláltam, hogy egy webdav megosztást kell beállítani. Ki is próbáltam de hibaüzenetet dob a win7, amikor csatlakozni próbálok.
Sajnos egyelőre azt sem tudom eldönteni, hogy ez most windows hiba, vagy a NAS hibája (DSM6.1.7u3)
Grafikus felületről hasonló az eredmény, kéri a felhasználónevet és a jelszót, majd: -
csomi1977
aktív tag
AdGuard-t használok konténerben. Valamiért az Upstream DNS kiszolgálók tesztelésénél hiba van. Portot is kell hozzá nyitni a routerben ?
-
claire78
senior tag
Üdv!
Jó ideje használok Syno NAS-okat és nem találtam még megoldást, HDD/SSD pusztulás után, hogy állítható helyre az a tárhely, amin az appok vannak telepítve (illetve az appok)?
Ahogy eddig csináltam,
- új lemez betesz a rossz mellé,
- adat átmásol,
- appokat scripttel átmozgatom.
10-ből 8x igy is összeomlanak az appok és újra kell őket telepíteni.Nincs továbbra sem a Synonak erre normális megoldása?! 😏😕
-
Fefe0119
csendes tag
Sziasztok.
Segítségre lenne szükségem.
Az új tv-n sajnos nem látom a forrásoknál a nas médiaszerverét. A régi tv-n látni. Az új egy samsung q80 szérias tv. Már sokmindent kipróbáltam, de valamiért nem jövök rá, hogy mi lehet a baj.
A médiaszerverbe ha belépek, ott látom az eszközlistában az új tv-t.
Nincs bepipálva az újonnan érzékelt eszközök tiltása.
A hirdetési intervallum visszaírva 30-ra.
Jelenleg felraktam az emby szervert a nasra, azt látja a tv, de jobban szeretném a saját médiaszerverét használni a nasnak.
Elölőre is köszönöm a segítséget. -
ekkold
őstag
Létezik PC-re olyan alkalmazás, ami az adroidos DS FILE-hoz hasonlóan teszi elérhetővé a megosztott mappákat?
Nem VPN+fájlmegosztással szeretném megoldani, mert sima (nem szakember) felhasználónak is boldogulnia kellene a távoli fájlok megnyitásával - tehát minél egyszerűbb, és könnyebben használható megoldás kellene. Mobilon, tableten a DS-FILE erre teljesen jó, de PC-re mit?
-
Bitpalace
senior tag
Az stimmel mindig. Viszont nem oldotta meg a hitelesítés probléma hogy távolról el tudjam érni DS appon a nas-t. Vagy lehet nem jól akarok belepni. Eddig a cím vagy az ID helyére a beállított IP címet írtam be username és password és eddig beengedett azzal. Mit lehet még tenni vagy nem jól csinálok valamit?
-
Imco
őstag
válasz
Bitpalace #91933 üzenetére
Ez még
Nasnál statikus IP be van
állítva" szöget ütött a fejembe.
A "A WAN IP-cím automatikus lekérése
nemre van állítva? Vagy miért statikus az Ip-d? Ha nem fizetsz külön érte /jellemzően/ akkor dinamikus az ip-d. Attól függetlenül, hogy néha sokáig ua. a cím.
Szerintem... -
Imco
őstag
-
Bitpalace
senior tag
Közben lehet megtaláltam. Itt a "nincs" opció volt bepipálva átállítottam az elsőre. Így már jónak kéne lennie?
-
Bitpalace
senior tag
Melyik routernél? És azzal mit tudok kezdeni vagy hogyan? Mert ez nekem idegen.
Saját routerem amúgy egy RT-AC57U V3 amiről megy minden.
Nasnál statikus IP be van állítva viszont a WAN IP-m megint napról napra változik. Szerintem már nem Bridge be van a DIGI jeltovábbító?!
Köszi
-
fatal`
titán
-
Boss81
senior tag
válasz
AiRLAC #91926 üzenetére
Szia!
Mint már írtam, van a docker mappa benne a qbittorrent.
Amikor letöltök, az alap letöltési útvonal egy másik megosztott mappába vezet a média nevűbe.
Jelenleg a beállított rss letöltés pedig az adott mappákhoz van irányítva, pl: sorozat-1, sorozat-2, sorozat-3, sorozat-4.
A sonarr is látja a sorozat mappákat, ki is tudom választani hogy abba töltse le, de akkor is csak az alap, média mappába tölti le a torrentet.
-
Boss81
senior tag
Sziasztok!
A következő problémával kapcsolatban kérnék segítséget.
Röviden...
Adott egy Nas, van rajta 2 megosztott mappa.
Az egyikben a Docker, benne fut a sonarr, és a qbittorrent.
A másikban a médiafájlok, 4 külön mappába.A problémám az hogy nem tudom beállítani, hogy abba a mappába töltse le a sorozatot amit kijelölök neki. A sonarr látja mind a négy mappát. De ennek ellenére csak a qbittorrentbe beállított letöltési mappába rakja bele.
Jelenleg azt sem tudom, hogy a qbittorrent-en kell valamit állítani, vagy a sonarr hibás.
Tehát a letöltés megy, a mappákat látja, de nem oda tölti őket le.
Valaki ebben esetleg tudna szájbarágósan segíteni?
-
-
válasz
Sanyi.mTs #91917 üzenetére
Nálam addig mennek, amíg élnek vagy ki nem növöm őket.
Persze folyamatosan figyelem az állapotukat, minden nap van HDS Riport, ha bármi ott gyanús, akkor már szervezem is a cserét.
Ez persze csak privát használatra, de azért vannak melós cuccok is. A backup viszont minden fontos dologról megvan! (nem fontos: Filmek, sorozatok) -
Sanyi.mTs
addikt
HDD-t milyen gyakran cseréltek? még gari időn belül egy újabbra vagy addig használjátok, míg élet van benne?
-
fatal`
titán
válasz
Bitpalace #91915 üzenetére
Nézd meg a saját routered, hogy milyen IP-t látsz a WAN interfacen és vesd össze az internet fele látszó IP címeddel.
Ha nem egyeznek, akkor a szolgáltatód NAT-ol, vagy kikapcsolták a bridge módot.
-
Bitpalace
senior tag
-
Bitpalace
senior tag
Sziasztok
Abban tudna valaki segíteni hogy a DS Video appot androidrol telefonról távolról hogyan érem el? Ha WiFi hálózaton vagyok gond nélkül be tudok lépni viszont mobilnetrol nem enged be. Eddig beeengedett így távolról is elertem a filmeket /sorozatokat most viszont nem enged be. Azt hittem hogy a routerrel van gond, de azt távolról is elerem. Jött azóta pár frissítés a nasra gondoltam megoldja a problémát de sajnos nem. Esetleg valami beállítás gond lehet nasba? 218 synologym van.
Válaszokat köszönöm
-
válasz
heaven #91904 üzenetére
De, akár.
Sípolni fog (a régi (ha utána bekapcsolod megint) meg az új is) de aztán a javítást elkezded és abbahagyja (vagy lenémítod rögtön start után már).Ha viszont a régi ext4 filerendszerű akkor érdemes lehet inkább az újat elölről indítani és egyből btrfs filerendszerrel kezdeni (aztán Hyperbackuppal, vagy a Migration Assitant-al, vagy kézzel költöztetni az adatokat).
-
Borisz76
nagyúr
-
válasz
Black Dragon #91902 üzenetére
Igen, nálad lemezek átrak és migrálhatod.
-
Black Dragon
addikt
válasz
heaven #91900 üzenetére
Ez mondjuk engem is érdekelne, hogy hogyan is lehetne megoldani.
Én is gondolkozom a jelenlegi lecserélésén (DS718+) valami szintén 2 rekeszesre amibe már lehet NVMm ssd-t s rakni meg HDD-t is. Nálam is RAID1-ben van a két HDD jelenleg tükrözve, ha ezt 1-1-ben berakom az új eszközbe akkor minden megy tovább rendesen?
A kérdés nem neked szól természetesen, inkább csak a tiedre próbáltam felhűzni a kérdésemet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb