- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
blountex
senior tag
Nem az volt.
Mindenesetre biztos, hogy elcseszték a synologyos szervert, mert hogy nem lehet beloggolni rajta az is biztos. Még úgy sem, hogy jelszót resetelsz, és beírod a PIN-t.
WinSCP és Puttyn keresztül is próbálkoztam....
Viszont a windowsos telepítő az legalább remekül működik, egyből fel is dobta indításnál a varázslót. -
blountex
senior tag
Külön jelszó?
Azt meg merre lehet találni?
Miért nem lehetett leegyszerűsíteni a belső felhasználóra is ami jó az emby regisztrációnál azzal lehessen tovább lépni.Jellyfinnél ilyen gond nem volt, egyszerűen megoldották a belépést, bár a szinkronizálással nem vagyok megelégedve, hiába választottam ki a movie, tvshow stb kategóriát valahogy nem volt képes szinkronizálni az összes elérhető fájlt ami a mappában van (sorozatok), csak annak egy kis töredékét.
#94576 Gardaai
Igen, rájöttem, a kettő nem megy egyszerre#94574 kis.zsolt Egyelőre még csak kísérletezgetés van, de köszi az infókat
#94578 Magnat
Hmm, ezt jó tudni -
attilanatina
kezdő
Értem én ezt, a biztonsági beállításokat direkt így pipálgattam be hogy mindenről csináljon mentést csak a pótolható képek, zenék, videókon kívül. Szóval ez a gondom hogy túl nagynak találom a biztonsági mentést. Ezért is kérdeztem hogy mindenkinél ilyen nagy ? Szerintem túl nagy mert a PC-m is a NAS-ra teszi fel a mentést, mégis 9 GB nem pedig 700 GB felett van. De ha ekkorát csinál az sem baj, csak ne legyen mind ekkora amit ezentúl fog csinálni mert akkor elfogy hamar a helyem.
-
maci25
aktív tag
Igazad van. Összevonni nem , de egy felületen látni az összes kamerát/nas azt lehet (SS CMS)
Otthon+ telephely 1-1 nas és pl 2-2 kamera az bele tud férni a free liszenszbe. Észre sem veszem, hogy nem egy nas -hoz tartozó kamerák vannak.
A macerás-t arra írtam, hogy ha pl otthon kellene 2+ kamerát beüzemelni. Akkor a +2 ingyenes kulcsért járatni +1 nast szerintem nem feltétlen éri meg. -
kis.zsolt
aktív tag
Ehh, beleszaladtam... 4 lemez, négy kötet. Így már más a leányzó fekvése.
Naszóval: DS423 van a cégnél is, de őszintén szólva nincs meg az, hogyan telepítem át a csomagokat egyik kötetről a másikra, mert csak Volume1-ünk van, ergo nem kínál fel áttelepítési lehetőséget. Régi emlékeim szerint a Csomagkezelési központ lesz a dolog kulcsa, de van egy másik játékszer is a tarsolyomban, ez ni'
-
kis.zsolt
aktív tag
Hány köteted van? Ha csak Volume1, akkor: [link]
Szűrj rá Borisz76 hozzászólásaira, sokat segíthetnek.Egyébként semmi komplikáltat sem kell tenned: lemez ki, új lemez be, megvárod, míg végigmegy az adatmosás vagy mi a szösz, aztán második lemez ki, majd új második lemez be, és ugyanez az adatmosógép, és kész.
-
Constantin79
csendes tag
Aha köszi én is írtam az illetőnek akitől vettem a Axis kamerákat...... Kíváncsi leszek hogy első körben tud segíteni és neki mihez hogy használta a kamerákat... Nem gond anyagilag a 4 kamera volt 20k de ezzel a igen csak 80k + kiadással marhára nem kalkuláltam túró se gondolta volna hogy licenchez kötött a dolog....
-
Egy lemezt kiveszel, átteszed a DS220+-ba, létrehozol egy SHR kötetet, btrfs-t létrehozod, bekonfigurálod a rendszert, majd File Station-nel becsatolod a DS216 megosztásait, átmásolod az adatokat. Végül átteszed a másik lemezt is és hozzáadod az SHR-hez, megvárod amíg tükröz, örül.
Vagy veszel még egy (kettő) HDD-t és azzal csinálod a fentit.
-
kress
aktív tag
lehet en torolnem a usert aztan hozza adnam ujra tiszta lappal, en most igy csinaltam:
uj user, app jog allow csak az smb-hez, media mappara read only, home mappara quota 100mb, minden egyeb mappa amit defaultban latna meg no access (docker pl)routerben csak az smb portok vannak neki engedve de ez mar nem nas temakor
-
burgatshow
veterán
-
burgatshow
veterán
Miért nem csinálsz egy sima shared folder-t kodi_backup vagy valami hasonló névvel és oda állítod be a kodi-t. A többi usernek, akinek meg látnia kell azoknak is adsz jogosultságot.
Szóval a kérdésem arra irányul, hogy miért kell mindenképpen egy magasabb szintű folder alá tenni.
-
Patice
Topikgazda
" Ami még érdekes lehet, hogy a DS116 a nevem.synology.me címen volt és ebből nevem1.synology.me-t csináltam a költözés előtt és az új kapta a nevem. -ot. Nem tudom ez bekavarhat-e..."
Be.
Állítsd át a nevem1..-ra és úgy nézd meg mit mutat.
Lehet csak ez kell, hogy erről le tudd választani a licenszt, aztán csere és újra regeled. -
bLaCkDoGoNe
veterán
Szerintem(!) igen, de előfordulhat, hogy egyes beállítások nem mentődnek és azokat újra meg kell adnod. Ebben a cikkben leírják, hogy pontosan milyen beállítások kerülnek backup-olásra.
Azért várj meg szerintem az enyémen kívül egy (több) kontroll-véleményt is, mert én még csak pár hónapja használok Synology NAS-t, úgyhogy biztosan sok mindent nem tudok vagy esetleg rosszul tudom, az adataidért pedig nem szeretnék felelősséget vállalni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- Robotporszívók
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- PlayStation 5
- SkyShowtime
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- Apple iPhone 14 Pro Max (USA Model) / 256GB / Gyári függeteln / (CSAK E-SIM) / 12 Hó garancia
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest