- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
burgatshow #93797 üzenetére
Nézem, köszönöm!
-
HUTCHDB
nagyúr
Sziasztok!
Próbáltam képbe kerülni, de nem nagyon ment, így ha volt róla szó, roppant egyszerűt, vagy butaságot kérdezek, előre bocsánat.
IPhone telefonom videóit, fényképeit szeretném szinkronizálni a NAS-al, ami egy 220+ .
Nem találok az Appstore-ban megfelelő alkalmazást, és a NAS-t sem tudom pontosan hogyan kellene beállítanom.
Hol tudok ennek utána nézni?
-
Scoobyte
tag
válasz
Multibit #93791 üzenetére
Ezért kérdeztem meg itt esetleg valaki rakott-e már 1522+ -ba RAM-ot és ha igen akkor pontosan milyen típusút. Mert az akkor tuti. Ezek szerint senki... Körülnézek a nemzetközi fórumokon, csok ott sokszor olyan ramokat írnak ami itthon nem kapható.
Ha rendelek és nem jó vissza tudom küldeni, de ha lehet ezt a kört kihagynám.
-
Bitkorgi
csendes újonc
Ncore rss feed már jó lett nálam. Annyi, hogy újból hozzáadtam az rss-ket, mert más lett a neve a célmappának, de azóta szuperul tölti amit berakok könyvjelzőhöz.
-
Scoobyte
tag
válasz
Patice #93789 üzenetére
Köszi, néztem.
Nem tudnád visszakeresni a pontos típusát? (megrendelő email vagy valahol)
A DS923+ és a DS1522+ kb ugyanaz a hardver.Az továbbra is kérdés nekem, hogy a gyári 8GB mellé be lehet tenni 8GB (vagy esetleg 16GB) unofficial ramot vagy csak párban? Valaki?
A DS918+-om simán fut a gyári beépített 4GB ram mellett egy 8GB modullal... ttl 12GB
-
Patice
Topikgazda
válasz
Scoobyte #93787 üzenetére
Nekem 923+ van.
Nem gyári modulokkal használom hibátlanul mióta megvan (lassan 2 éve).
Ha jól emlékszem SK Hynix modulok, 2x8 Giga.
Ha visszakeresel van olyan (nemzetközi) táblázat linkelve itt a fórumban, amiben a felhasználók gyűjtik melyikkel megy, melyikkel nem.
A ‘compatibility’ szóra keress. -
Scoobyte
tag
válasz
AiRLAC #93783 üzenetére
A cél a 918+ lecserélése
úgy hogy ne kelljen a 4*8TB merevlemezzel szórakozni. Kiveszem ebből, berakom abba és megy, plusz lesz még egy HDD helyem bónuszban. Mellette több docker containert futtatok, ezt fontos hogy tudja. Transzkódolni nem kell mert NFS-en megosztom és külső media playerek vannak. (nekem a plex és társai nem jöttek be). Ja, link aggregate tudja, de azt mindkettő tudja.
Memóriában szeretném tudni mi az ami itthon is kapható és biztosan elmegy a DS1522+ -al. Kérdés hogy a gyárilag benne levő 8GB modul mellé be tudok-e tenni egy nem támogatott 8GB típust, vagy két új modult kell vennem a gyári meg kivesz és nézegetem a polcon.
-
kgymac
őstag
válasz
Gery0505 #93785 üzenetére
Az usbhid-ups driverrel kommunikálókat biztosan szabad megvenni.
Az enyémek nem mai darabok, nagyjából 8 évet bírnak ki a fejlett nyugati technikával (bakelit panel, míg a kínaiak üvegszálas nyák-ok) és kétévenkénti aksi (kínai, 12V7Ah ill. 12V9Ah, riasztós boltból talán a legolcsóbb) cserével, majd 8 év után előtör a működtető füst...
szerk:
Az alapmű még a 60-as években írodott, a Nagyoktól. B.W.Kernigen-D. Richie: a C prog nyelv. Azóta csak pár dolog változott a parancsokban, az ed kiment a divatból, de a vi még sok évig tartani fogja magát, lett mc, su/sudo, nano, meg a sokak nagy kedvence: systemd. Ez utóbbi írója ma a mikroszóftot gyengíti -
Gery0505
aktív tag
válasz
kgymac #93781 üzenetére
Rendben, akkor eszerint, ha rajta van a listán, akkor megvehetem a [Eaton Ellipse ECO UPS USB DIN] UPS-t?
Megnéztem a tiédet is, egyiket sem lehet már kapni, ha jól láttam.
Na hát ezaz, hogy nekem nincs ilyen informatikai ismeretem, úgyhogy hagytam is az egész SSH-t, nem piszkáltam. Azt megtaláltam még, hogy az SSH szervizt engedélyezni kell, de a NAS elküldött a viharba, hogy ha nem értek hozzá ne piszkáljam.
Hozzáteszem jogosan. Úgyhogy nem is piszkáltam. Esetleg tudnál ajánlani néhány könyvet, ahol megtanulhatnám ezeket az informaikai dolgokat? Tudom ez már abszolút nem ide tartozik, de gondoltam megkérdem.
-
szkutyi
addikt
Sziasztok!
Melyik csomagból tudom letölteni nativan azt a kínai qbittorrentet? Megvolt, csak újra raktam a mást, és nem tudom.xddd
Már magyar nyelv is volt benne -
kgymac
őstag
válasz
Gery0505 #93779 üzenetére
Neked elég a listán szereplés. Az enyémek nincsenek rajta (5E850iusb,5E1500iusb), mégis működnek.
SSH-n belépni valami terminál progival lehet (pl. putty), ipcím+port megadásával (SSH szervízt engedélyezni kell előtte a dsm-ben), admin csoportos felhasználóval.sudo -i
-val lehet root userre váltani, amivel már nem lehet közvetlenül belépni. De az ssh használata igényel némi nem kattintgatós informatikai ismeretet, így aki nem tudja mit csinál, annak nem igazán ajánlható a használata. -
-
Scoobyte
tag
Sziasztok! Gondolkozom a DS918+ lecserélésén, DS923+ és DS1522+ között gondolkodom. YT nézve inkább a DS1522+ irányába hajlok még ha drágább is. Van valakinek ilyen? Milyen nem hivatalos memóriával megy? Pontos típus érdekelne... 2*8GB modulra gondoltam. Gondolom akkor ez eredetileg benne legő gyári 8GB modul repül.. Mert a mostani 918+ ban built in 4GB van, mellette 8GB nem hivatalos modul és így 12GB.
Ami nekem fontos, docker támogatottság, de úgy látom az sima ügy.
-
kgymac
őstag
-
Gery0505
aktív tag
válasz
Borisz76 #93710 üzenetére
Sziasztok!
Köszi szépen mindenkinek a válaszát! Bocsi, hogy ilyen soká nem válaszoltam nektek, de most volt időm a hétvégén foglalkozni a témával, amiben sajnos egyre jobban elveszek.Ezt a NUT kompatibilitást hol kell nézni, még a gyártók honlapján meg a termékeknél sem találtam meg. Ajánlottatok sokféle UPS-t, amilyen nálatok fut, de ebből már jó néhányat sajnos nem forgalmaznak.
Kinéztem egy Eaton típust, kérlek nézzétek meg, hogy jó lesz-e NUT kompatibilitás szempontjából is, illetve, hogy leállítja-e biztonságosan a NAS-t, ha ne adj' Isten áramszünet lesz. Nem kell nagy teljesítményű legyen, csak a NAS és esetleg a Router fog róla menni. Kipaterolom a NAS-t a szobából, hogy éjjel-nappal mehessen, ne kelljen kikapcsolgatni.
Nos tehát a típus amit kinéztem, kérlek nézzétek meg, hogy ez jó lesz-e?
[Eaton Ellipse ECO 650 DIN USB]
Köszi Srácok előre is. -
Magnat
veterán
válasz
lange04 #88247 üzenetére
Szia,
pont egy hete röffentettem be én is egy 2.5Gbe-s switchet, pc-n 2.5-ös nic, nason a két gigás port multichannelben (718+ dsm6.2), nasról olvasás ssd-ről 1.6-1.7Gb, írás 1.3-1.4Gb.
Ami érdekes, h 250GB anyagot mozgattam ide-oda teszre és nasra írásnál 130GB körül belassult kb a felére, de ha pl 10 mp-ig megállítottam, kb annyi ideig ameddig állt, folytatáskor megint jó lett a sebesség... meg ami érdekes volt, h ha mellette indítottam el még egy másolást, akkor a kettő együtt kiadta az 1.3-1-4 körüli sebességet ... olvasásnál nem tapasztaltam ilyet, ott stabilan tartotta a sebességet végig.
Szerk: vmit félrenyomtam, ez egy éves poszt, de sebaj
-
Dragon27
senior tag
synology file station
nem igazán megbízható ha belső HDD-ről külső HDD-re másolok (de előfordult belsőről belsőre) A (dsm) másolás sikeres, de a forrás méret pl.2,7 a célméret 1,8TB .... vagy a másolás megszűnek csak azt írja hibaként hogy ellenőrizzem a forrást.... Win11 keresztül simán másol
-
Sziasztok.
DS420+ ban SHR-ben van 3*6 tb WD RED PLUS merevlemezem.
Bővíteni szeretném a tárhelyet, de most csak 1 lemezt cserélnék ki.( Tudom ezzel nem fog nőni a tárhely.)
Szóval az egyik lemezt kicserélném Seagate IronWolf 12TB Rev. 08 ra. Lehet valami hátrányom belőle? Minőségre jobb vagy rosszabb lesz?
Köszönöm a segítséget. -
válasz
Gardaai #93762 üzenetére
Sajnos ez sem segített
.
Már újra létrehoztam azt a felhasználót a DSM-ben, amivel scannelek, de semmi változás.
Baromi idegesítő, hogy eddig ment, most meg egyszer csak megszűnt működni.
Már azt is kipróbáltam, hogy a scan felhasználónak admin jogot adtam, illetve minden mappához és szolgáltatáshoz engedélyeztem a hozzáférést, de az sem segített...
.
-
Gardaai
senior tag
Nálunk a céges NAS-nál, DSM7-re frissítés után volt hasonló.
Talán a minimum SMB protocol-t kellett SMB1-re állítani, plusz még az is rémlik, hogy ugyanitt az Advanced Settings-en belül az Others fülön, ezt az opciót be kellett kapcsolni: Enable NTLmv1 authentication
Régen volt, már nem tudom biztosan, de utóbbival kezdenék. -
Én erre a home mappát használnám, mindenkinek egyéni felhasználóval. Ha a home service be van kapcsolva, akkor mindenki csak a saját mappája tartalmát látja a home alatt!
A feltöltéshez vagy a webes elérést (PS) vagy a Synology Drive-ot (PC & mobil) ajánlom.Mindemellett itt a geo-szürés nehezen játszik, KELL a két lépcsős azonosítás, esetleg egy VPN is hasznos lehet (pl Tailscale vagy saját Wireguard), viszont ez bonyolítja az elérést.
-
Sziasztok!
Az alábbi problémában szeretnék segítséget kérni.
Adott egy DS920+ és egy Canon printer/scanner. Beállítottam kb. 1,5 éve, hogy a scanner hálózaton tudjon scannelni közvetlenül a NAS egyik megosztására. Külön felhasználót hoztam létre neki jelszóval, jogosultsággal. Minden szépen működött, bár az is igaz, hogy kb. 2-3 hetente használtam egy-egy alkalommal ezt a funkciót.
Jelenleg valamiért nem működik a fenti módszer. A scanner beolvassa a dokumentumot, próbálja küldeni és kb. fél perc után kommunikációs hibát dob.
Amiket ellenőriztem:
- a scanner látszódik a hálózaton, mert a webes felületét elérem PC-ről,
- a beállított felhasználó/jelszó páros megfelelő, mert másik eszközről ezen adatokkal belépve a nasra tudom írni/olvasni a mappát,
- a NAS logjában semmit nem látok, ami hibára utalni.Azért teszem offba, mert nem vagyok biztos benne, hogy ez NAS probléma, de hátha találkoztatok már hasonló hibával és tudjátok a megoldást.
2024.08.30-án még biztosan működött ez a funkció.
Köszönöm előre is a segítséget
.
-
boborján2
senior tag
Nasból kivett ext4 HDD-t win alatt lehet valahogy olvasni?
-
Louro
őstag
Sziasztok,
van egy 223j nasom. Van arra lehetőség, hogy egy mappát készítsek, amit megadott személyek érnek el? Egy utazós csoportnak bedobnám a lehetőséget, ha már giganagy tárhelyet vettem, hogy egy helyen legyenek az adatok. Gondolom böngészőn vagy fájlkezelőn keresztül érnék el és a megadott személyek tudnának fel-le tölteni anyagokat. Mindenkinek lenne saját almappája a rendszerezés miatt. Korlátozni nem kell őket, hogy más mappájában nem rosszalkodhatnak, mert ennyire meg kell bízni egymásban - inkább az az oka, hogy nem akarok pepecselni a jogokkal
Esetleg valahol akár YT videó, ahol ez megvan? Még úton vagyunk, de utána gondoltam erre.
-
Borisz76
nagyúr
válasz
Bpityi #93753 üzenetére
Esetleg próbáld meg, hogy kihúzod a tápegységet.
Csak ne a konnektorból, hanem a NAS fenekébe menő végét !
Bár lehet az sem segít mert a YT-on rákeresve alaplap hiba / tápellátási hiba lehet : [link] és a videókban forrasztanak, javítanak stb....Ha első beüzemelés, akkor még garanciás ?
Ha neten rendelted, akkor van 14 napod elállni a vételtől. -
Bpityi
újonc
Próbáltam, semmi hang. A bekapcsoló gomb kék ledje folyamatosan villog.
-
Borisz76
nagyúr
válasz
Bpityi #93751 üzenetére
Reset.
A NAS fenekén van egy pici lyuk , benne egy kis kapcsolóval.
Tompa fogpiszkálóval megnyomható.
Bekapcsolt állapotban 4 mp-ig nyomod.
Hallanod kell egy "beep" , csippanó hangot.
Ezt követően - 10 mp-n belül - MEGINT meg kell nyomni kb 4 mp-ig.
Ekkor a NAS teljesen alapállapotba kerül.
[link] -
Bpityi
újonc
Sziasztok! Nagy problémám van. Új DS223j első üzembehelyezés telepítés közben elment az áram. Azóta a nas bekapcsol, de ennyi. Mintha nem ismerné fel a hdd-ket. Mit tudok csinálni?
-
boborján2
senior tag
válasz
masvilagx3 #93748 üzenetére
Elég régóta csak belső hálón használom. Így ezt is passzolnom kell.
-
masvilagx3
tag
válasz
masvilagx3 #93748 üzenetére
tárgytalan ez is.
Sikerült.
Igazából még azt kell összehozzam hogy vagy ds file-on keresztül vagy esetleg egy másik file megoszton keresztül tudjak masolni a synology és egy bérelt szerver között mobilon.köszönöm
-
boborján2
senior tag
válasz
masvilagx3 #93746 üzenetére
Részemről passz ez a kérdés...
-
boborján2
senior tag
válasz
masvilagx3 #93740 üzenetére
File station - eszközök - távoli csatlakozás - csatlakozás beállítása
-
RockCNC
őstag
válasz
masvilagx3 #93736 üzenetére
Minden alkalmazás van telóra.
Play vagy Store áruházban kers rá, hogy DS. -
boborján2
senior tag
válasz
masvilagx3 #93733 üzenetére
Pont ezt akartam kérdezni
Telefonon nem vicces a file station használta..
Ha meg küldső fájlkezelővel helyezek át mappát a vol1 -ről vol2 -re akkor átengedi a telefonon.
-
fatal`
titán
válasz
Ott a file station.
Vagy docker és double commander.
-
Dr.Wallet
csendes tag
válasz
Szia!
NAS File Station-jébe felcsatolod a másik NAS-t, mint hálózati meghajtót vagy mindkét NAS-on megcsinálod és onnan mindegy melyiken lépsz be, másolhatsz oda-vissza.
Üdv!
-
Borisz76
nagyúr
válasz
File Station-t 2* nyitod meg.
Egyikben forrás mappát keresel.
Másikban cél mappát.
Mehet a másolás , beillesztés. -
masvilagx3
tag
válasz
burgatshow #93732 üzenetére
Próbáltam webes felületen és a security signin en keresztül.
Megnézem mégegyszer akkor ahogy hazaértem ,de elvileg megadtam mindent.Egy másik kérdés.
Olyan alkalmazás mint a total Commander Van Synology-ra is?
Ne kelljen számítógépet kapcsolni ha az egyik szerverről másikra másolokKöszönöm
-
burgatshow
veterán
válasz
masvilagx3 #93731 üzenetére
Valamelyik Synology alkalmazás. vagy simán a webes felületére? Amúgy a webes felülethez kell a DSM bejelentkezéshez is jogosultság a felhasználónak.
-
masvilagx3
tag
Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni.
Adott egy Synology NAS. Próbálok mobilról belépni,de nincs engedéllyel elutasít. Mellette jön ugye az email hogy beléptem.
Mit hol rontok el?
Köszönöm -
tj_brian
csendes tag
Sziasztok, érdeklődni szeretnék h van-e esetleg arról valami sejtés hogy a 423+ típus utódját mikor adják ki? Egyátalán lesz-e 425+, érdemes-e rá várni?
(Arra gondolok mint pl. az apple-nél lehet tudni hogy minden szeptemberben jön az új lineup) -
Multibit
nagyúr
válasz
tomboy1000 #93727 üzenetére
Nincs ilyen beállítás. A router vagy tudja a NAT loopbacket, vagy nem.
Amúgy én is használom telefonon kintről a Plexet, belső IPv4 címmel
Ennek a témának semmi köze a Synology NAS-hoz -
válasz
tomboy1000 #93727 üzenetére
Home Assistant esetében az alkalmazáson belül lehet megadni belső és külső URL-t.
-
tomboy1000
tag
válasz
Patice #93725 üzenetére
Nem is zavarna, csak egy problémám van vele, hogy telefonon sok programon ( Home Assistant, Jellyfin, Plex)ddsm van beáálítva a belépéshez. Ez külső hálozatról szuper, de ha itthon vagyok a saját wifin,akkor már nem tudok hozzáférni egyikhez sem. Nem szerettem volna már ezeken, ezért kerestem más megoldást.
Keresgettem a router beállításaiban a NAT Loopback-et,de nem találtam. Melyik beállítási fülön szokott általában szerepelni? -
fatal`
titán
válasz
tomboy1000 #93724 üzenetére
Állíts helyi hostot az IP-re és érd el azon (ha ezt tudja a szolgáltatói cucc), a legtöbb soho router nem tudja a NAT loopbacket szerintem.
Vagy vedd fel hosts fájlba a külső címet a belső IP-vel.
-
Patice
Topikgazda
válasz
tomboy1000 #93724 üzenetére
Ha a router nem tudja a NAT Loopback-et, akkor nem tudod sehol beállítani ezt.
Amúgy szokd meg, helyi hálón helyi IP. -
tomboy1000
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, mert elakadtam . Ma szolgáltatót váltottam és egy új routert kaptam. Manuálisan megnyitottam a portokat a routerben és külső hálozatból el is érem a NAS-t, illetve a szolgáltatásokat. A problémaám az, hogy belső hálozatról a ddns címmel nem tudok kapcsolódni,csak a helyi IP címmel. Az eddig használt routereknél/internetszolgáltatónál nem volt ilyen problémám. Mit kellene átállítanom? A Synology beállításában , vagy a routerben kellene módosítanom valamit?
A szolgáltató a Vodafone,a router KAON - PG2141N és egy Synology 218+-ról van szó.Köszönöm!
-
kgymac
őstag
A nut kompatibilitás a lényeg. Ha linuxhoz van a support oldalán letölthető külön program, akkor kerülendő. A munkahelyem vett ilyet (3kVA), mert kb. 20-30-cal olcsóbb volt. A nut nem igazán kommunikál vele, a configban az usb gyártó:eszköz paraméter beállítása után állandóan aksin lévő üzenet jött róla, ha volt 230V, ha nem.
-
Syl
nagyúr
válasz
Patice #93717 üzenetére
> amin van USB is, hogy a NAS tudja vezérelni
Ez még nem garancia. Nekem pl. van egy njoy usb porttal, de a synology rá sem néz. Az eaton az tetszik neki, azzal kommunikál. Így aztán az njoy tartja a modemet, routert, kamera nvr-t, az eaton a nast. (egy fsp pedig a desktop gépet, cyberpower pedig a pincében a gázkazánt)
-
Patice
Topikgazda
válasz
Gery0505 #93704 üzenetére
Nálam van szünetmentes a NAS-om és a többi nethez kellő eszköz védelmére.
CyberPower CP900EPFCLCD a típusa, ezt még sikerült akkor vennem amikor nem drágultak meg nagyon.
Egy másik is van, már nem a NAS előtt, ez CyberPower VP700ELCD, ez kváziszínuszos, ez is jó minden kapcsoló üzemű táphoz (amilyen a NAS-é is).
Olyat érdemes szerintem venni, amin van USB is, hogy a NAS tudja vezérelni.
Mindkettő line-interaktív, ami azt jelenti, hogy csak akkor kapcsol át, amikor áramszünet van, vagy valamilyen zavar következtében nagy az ingadozás a feszültségben. -
tome0001
senior tag
válasz
Én nekem egy Eaton 3S700D Gen2 UPS DIN van [link]
Azért vettem ilyet, mert ez az UTP-n érkező esetleges túlfesz ellen is véd (ha jól tudom).
Nagyon jó áron vettem pár hónaposan, szerintem érdemes rászánni pénzt.
Nekem nem is a nagy akksi, hanem inkább az a fontos hogy biztonságosan le tudja állítani magát a NAS egy áramszünet esetén.
Nálunk nagyon sokszor van 1-2 mp-es áramszünet is, az az igazi gyilkos ám... -
Gery0505
aktív tag
válasz
Borisz76 #93710 üzenetére
Oké, Srácok, köszi szépen, akkor én is nézek valami jóféle UPS-t, aztán még megmutatnám Nektek egy OK-zásra, mielőtt megvenném.
Még annyi kérdésem lenne hozzátok, hogy valahol olvastam, hogy az aktív PFC-s tápegységek nem szeretik a Line interaktív, és az On-Off rendszerű UPS-eket sem, csak a tiszta szinuszos kimenetűt viselik el lelkileg, különben tönkremennek a tápok. Azt is nyomoztam, hogy ebben a DS1821+ modellben mintha aktív PFC-s lenne ez a Delta gyártmányú tápegység, de ez nem biztos, mert csak egyetlen oldalt találtam, ami azt írta, hogy aktív PFC-s, a többin amit néztem nem írtak erről semmit. Igaz ez, vagy nincs jelentősége? -
Borisz76
nagyúr
válasz
Nálam egy [Eaton 5E 850i USB DIN (5E850iUSBDIN)] van üzemben.
Jelenleg a Synology DS2415+ modellben 8 * 4 Tb lemez van.
26 percet ír ki készenlétre ha egy pillanatra elszáll az áram.
Szolgáltatói eszköz és switch is rá van kötve.A lényeg, hogy usb-s szünetmentest vegyél mert azon keresztül tud kommunikálni a NAS-al.
Esetleg itt néz még szét : [Synology termékkompatibilitási lista]
Bár sok olyan termék van...ami a listán nem szerepel.....de még is tökéletesen működik az adott NAS-al...mert más fórumozók már letesztelték, használják. Tehát a lista NEM teljes. -
Gery0505
aktív tag
Sziasztok!
A Nas-otokhoz Ti használtok szünetmentes tápot? Ha igen milyet, illetve mire kell figyelni a vásárlásakor, mit tudjon a szünetmentes? Tudja menedzselni a NAS? Könnyen tönkremehetnek a Raid tömbök, ill. az SHR tömb egy hirtelen áramszünet esetén? DS1821+ NAS-om van. -
-
válasz
boroskarcsi #93697 üzenetére
Az alkalmazások a Volume 1-en vannak alapból, azt nézd meg hogy az melyik diszken van.
-
Gardaai
senior tag
válasz
boroskarcsi #93699 üzenetére
Mit?
A konfig mentés, ahogy a neve is írja, konfigurációt ment, adatot nem.
Hálózat, szolgáltatások, megosztott mappa beállításai, felhasználók stb. stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Elite: Dangerous
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plusz
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest