- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mariner
tag
válasz
Miamiquake #20551 üzenetére
Az árakkal mindenesetre nem nagyon volt a cikkíró tisztában... Jópár (aminek konkrétan tudom az árát utánanézés nélkül is) nagyon alul voltak értékelve
Olyan ez mint a mozgásérzékelős rendszer ami már évek óta helyettesíti az "automata" szót, talán mert elegánsabban hangzik, bár semmi értelme.Minek kell a mozgást érzékelni?Elég ha egy csengőt köt az ember a csuklójára és mozgáskor csilingel, ehhez nem kell óra... -
Csigusz 1
aktív tag
Jutyub videjó - (divat,ékszer, és órabemutató)
-
seiko
senior tag
válasz
Miamiquake #20551 üzenetére
Che Guevara rulez! ;-)
-
Miamiquake
aktív tag
Kis olvasni való: POLITIKUSOK ÉS KARÓRÁIK!!!
Jó csemegézést.
-
jengab
tag
Köszi a választ, már megvettem az először említett Lorust. Péntek óta van a kezemen, egyébként szerintem nagyon szép óra, csak kiváncsi voltam, hogy mennyire megbízható. Főképp valami jobb fajta kvarc szerkeztet szerettem volna, mert sajnos egy Casio 1332-es kavrc(MTP-1142) 7 év után tönkre ment. Habár még lehet, hogy életre kelthető. Valamiért megakad a mutató, látszik, hogy kicsit mozogni próbál, de valamiért nem megy. Olyan mintha a kezemmel lefognám. Az is érdekelne, hogy vele mi lehetett a gond, az biztos, hogy nem elemcsere kéne csak neki. Szinte mindig rajtam van az órám, úgyhogy mindenképp jobb valami masszívabb kialakítás. Nekem jobban tetszett kinézetre a Lorus, ezért azt vettem, viszont a Pulsar zafír üveges lett volna, csak azt gondoltam, hogy a hardlex is elég erős lehet. Egy hardlex nem jobb,mint a keményített ásványi üveg? Azért nem egy másik lorust választottam, mert annak csak sima ásványi üvege volt. Tartósságra ezek szerint ez a Lorus van olyan, mint egy Seiko? Ez jó hír, mert a Seikoról jó tapasztalatokat hallottam. Ismerek olyat, aki már 25 éve hord Seikot, és elemcserén kívül semmit nem kellett vele csinálni. Még az üvegén is egész kevés karc van, pedig az is napi használatban van.
-
seiko
senior tag
válasz
jengab #20546 üzenetére
ÉN azt mondom, egy nap-mint-nap használt óra esetében a legjobb alternatíva a zafír.
Utána a hardlex (vagy egyéb keményített ásványi üveg), majd a "sima" üveg, és végül a plexi.
Szerintem a Pulsar-Lorus vonalról azt válasz, amelyik jobban tetszik.
Nézd a tok anyagát, a vízállóságot, az üveget, és a külcsínyt!
A Seiko legegyszerűbb kvarc szerkezetei is nagyon megbízhatóak, a kronográfokkal sem lehet sok gond.
Kellő karbantartás mellett évtizedekig szolgálhatnak téged. -
jengab
tag
Szóval azt mondjátok, hogy jobb a zafír. De ásvány üveghez képest még mindig jobb a hardlex, nem? És egyébként mi általánosan a véleményetek a Lorus órákról, meg erről a modellről, ha valaki ismeri? Jó óra? Vagy esetleg a Pulsar pxda29x1 modellje jobban megéri? És az érdekelne, hogy miért tartják jobbnak a pulsart általában?
-
WiZARD
addikt
válasz
jengab #20541 üzenetére
Én zafírra szavazok. nagyon nehéz megkarcolni, nagyon sokáig bírja. egyedül ütésre kell vigyázni, mert egy nagyobb ütéstől szilánkosra törik. (annyira azért nem törik könnyen, nem kell félni tőle, de előfordul) Ha mégis sikerül megkarcolni (nekem nem sikerült az Omegát 3 év alatt, de a Fortison akad karc), akkor elvileg csere.
Hardlex jóval könnyebben karcolódik. Nehezen törik, inkább reped.(polírozás: órás/ékszerész mindkettőre azt mondja, hogy nem lehet polírozni és csere. de több helyen írják, hogy azért érdemes próbálkozni vele, ebayen 5-6$/tubus a gyémánt paszta, és 2-3-4 féle kell...)
-
dilipok
veterán
válasz
jengab #20541 üzenetére
az itt leirtak alapjan, nekem ugy tunik, hogy mindkettonek van jo es rossz oldala. A sapphire crystal az erosebb, kevesbe karcolodik, ellenben nehezebb megmunkalni es hajlamosabb a toresre. A hardlex ezzel szemben konnyebben karcolodik, viszont nehezebben torik. (leegyszerusitve
)
-
Zozzer888
addikt
-
jengab
tag
Sziasztok!
Valaki tudja, hogy a Lorus RXH13HX9 órájában milyen szerkezet ketyeg? Illetve mi az általános véleményetek a Lorusról? Miért mondják, hogy a Pulsar jobb minőségű? Némelyik modellje még olcsóbb is a drágább Lorusoknál. És ha valaki ismeri konkrétan ezt az órát mi a véleménye róla? Tartósság szempontjából szerintetek jobb a zafír üveg, mint a hardlex? Ahogy néztem más fórumokat ott inkább azt mondták, hogy a hardlex a jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Megjelent a OnePlus 13T
- 3D nyomtatás
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Packeta
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Iqos cigaretta
- További aktív témák...
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Már 33 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest