- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SupaCow #156555 üzenetére
Ezek nagyon jó képek! Felhívják a figyelmet arra, hogy az óra még mindig időmérő eszköz is.
Nincs égőbb szerintem mint a moziban egy unalmas, hosszú film vége fele.... egy drága, szakmailag is elismert óra számlapját telefonnal megvilágítani.... azért, hogy lásd mennyit szenvedtél és még mennyi van hátra. A fényképek alapján több óránál előfordulhat, hogy nem alkalmas egy sötét jelenetnél megmutatni az időt 1-2 óra elteltével. Én már jártam így.
Azóta moziba csak indiglo-s Timex vagy egy Casio Edifice óra jöhet led világítással. Más óra otthon marad.
Nem meglepő, de a képeden pl. a luminovás cucc egyenletesen jónak tűnik. Olyanokat is nézegetek már nyár óta.... hátha a mikulás bedob egyet a kéményen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Nest doorbell gen2
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest