Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csabulaxi

    senior tag

    Sziasztok!

    Új vagyok itt, pénteken találtam rá a fórumra, de mivel enyhén órabuzinak tartom magam úgy érzem itt a helyem :) Igaz elég lenne olvasni is, de később leírom mi vitt a regisztrációra.
    Szóval kb. 3 éve vettem egy Orient Mako-t (kék) szükség helyzetben, hirtelen felindulásból és 1 év után kezdett elhatalmasodni az érzés, hogy nekem szükségem van egy komolyabb automata búvár órára, ami nagyobb, nehezebb, dögösebb, zafirüvges. Legkomolyabb "szerelem" az Oris Carlos Costa modelje, de ez már elment hajó. Igy álmaim órái tetszési sorrendben: No1 Oris Divers Date , Omega Planet ocean.
    Sajna ezekre egyelőre nincs keret, így amik után vágyom csak a nagy kezdő lépést kellen megtenni a vásárláshoz, azok a következők: STEINHART "OCEAN 1 BLACK"
    , Seiko Monster orange és ami tetszik de nem venném meg VOSTOK-EUROPE EXPEDITION 5905085narancs (az órás haver szerint nagyon rossz a szerkezete).
    Kb 1 éve Szegeden jártam és netről kinézve el akartam menni a Fehér óra szalonba, de nem volt felírva a telszám így a címre emlékezve keresgéltem, de nem találtam. Nincs óraszalon vagy bolt, így mivel nem tudtam kézbe venni és felpróbálni egy időre letettem a monsterről, de idén újra előjött az óravásárlási lázam és gondoltam most egyeztetek a tulajjal telefonon és egy kutya jó lesz feketében is, mivel 1 éve nem láttam narancs monstert. Erre nagy meglepetésre újra volt narancs színben ráadásul a nagyon tetszős szilikon szíjjal. de a gyanu is belém költözött, mivel sehol nem láttam még ilyen színű eredeti szíjat. Tovább kutakodva az oldalon belebotlottam a PRC200 Tissokba. Elhűltem az árakon és ekkor már nagyon gyanus kezdett lenni a dolog. Beütöttem a keresőbe, hogy hamis tissok és ide találtam. :) Én örülök!
    Szóval most már szinte biztos vagyok benne, hogy a monster is hamis. :((
    Akkor maradt az elérhető áru Steinhart. Sajna azt sem lehet kézbe fogni, megnézni a vásárlás előtt.
    Segítségeteket kérném, hogy ha valakinek van ilyen órával tapasztalata az ossza meg velem. belevágjak-e a kalandba?
    Bocs a hosszúságért, de gondoltam illik bemutatkozni. :)

    "A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés