- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mdk01
addikt
Hát elvileg csak le kell venni az ajtóról és a kasztniról a zsanért, majd a seeger gyűrűhöz hasonló gyűrűt lekapni és kiütni a csapszeget. Nekem úgy érzem ez nem probléma mert megvan hozzá a szerszám, meg ilyen bütykölős fajta vagyok.
Majd beszámolok, mi lett a végeredmény mert ez úgy néz ki minden suzukinál előjön, legalábbis ezeknél a típusoknál. -
mdk01
addikt
Találtam neten ilyen ajtózsanér csapszeget. Néhány helyen "ajtó felújító csapszegnek" hívják. A képek alapján kiderül hogy sárgaréz a persely amiről tudva levő dolog hogy puha fém. Ha az kopott el akár 0,5-1mm-t is az pont elég hogy a zsanéroktól 1m-re az ajtó másik oldala 3-4mm-t megereszkedjen.
Köszönöm a segítséget ennek után járok még kicsit jobban. -
mdk01
addikt
-
mdk01
addikt
Az alápakolás pont azért nem jó mert ha alárakok akkor igaz hogy emeli vmennyit de ha becsukod az ajtót attól még az alátét ott marad tehát becsukott állapotba az ajtó alsó része eltolódok jobb irányba(vezető oldal kívülről nézve) és így az ajtó sem biztos hogy rendesen csukódna.
Holnap megnézem jobban mert csak felülről figyeltem egyelőre. -
-
mdk01
addikt
Meglógott a bal első ajtó a szuzin.
Swift 1.3 2001Vki javította már vagy tudjátok hogyan tudnám jól és egyszerűen megjavítani?
Első körbe arra gondoltam hogy kell vmit tenni az alsó csavarok/alaplemez alá és akkor felfele megemeli, viszont ilyenkor becsukott állapotba jobbra is eldobja az ajtót.Egyéb ötlet?
Köszi
-
Ace Ventura
addikt
7619-re valaki ?
-
Davidof92
senior tag
-
xmad
őstag
válasz
Ace Ventura #7621 üzenetére
10cm.. tehát bekéne férnia.. inkább az a rizikós hogy ugye 3 utas.. a középen lévő hangszórók mennyire állnak ki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 dokkoló (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest