- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hatvan9
senior tag
válasz
simonjoe #71786 üzenetére
Így látatlanba a google vélemények eléggé pozítivak és nem kezdő cég, de a képekből laikusként a ttf.hu igényesebbnek látszik. (Amiknek nem tesz jót, azon nincsen összefujkálva)
Olyat keresek ahol amit kell inkább leszednek és ahol árt ott nem fújkálnak és alaposak, ígényesek.Ne csak a kipufogót hagyják ki, hanem pl. a gyakran cserélnivaló elemek csavarjainál vagy a hűtésért is felelő részek vagy összekötő csövek, részeinél stb.. nem tudom még hol nem tesz jót nem vagyok szaki de biztos több ilyen van.Aztán ahol pedig tényleg kell ott meg nincs kihagyva.Pl.: Kerékjárat ívek mélyen, peremek stb..
#71788:
Addig írtam ezt hogy közben lett itt válasz is, nálad látom nincs minden befújkálva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- NAVEE N65 roller eladó
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest