Új hozzászólás Aktív témák
-
IreN!CuS
őstag
Sziasztok,
Adott az alábbi autó: sx4 S-Cross 2018 1.4T ~116e km 10-12 ezer közötti kötelezővel.
Elmúlt időszakban az alábbi jelenségre lettem figyelmes. Legtöbbször hidegindítás után, de volt amikor 15-20 km után is előjött főleg 2-es és 3-as fokozatban alacsonyabb fordulatszám mellett ( 1700-2200 rpm ) nagyobb gázpedálállásnál ( 75-100% ) nagyon furcsa hang hallatszik pár pillanatra aztán kisimul. Nem tudom érdemben leírni a hangot talán két dologhoz tudnám hasonlítani:
Szívó benzinesnél nagyon alacsony fordulatszám melletti nagy gázadáskor hallható "berecsegés, kicsit rángatos feeling" - vagy a régi dízel tipikus "kulturálatlan járása"
Ami miatt bizonytalan vagyok, hogy nem konstans a megjelenése, valamikor csinálja valamikor nem. Az esetek 99%-ban az ha megjelent a fentebb leírt tűnet utána nem tudom újra előidézni.
Lehet a lánc kezdett el vacakolni vagy szimplán nem szereti ezt a relatív alacsony fordulatszám nagyobb gázadás duót?
Lassan esedékes lesz a kötelező van tipp mire kérdezzek rá ha esetleg nem akarnának utánamenni és kivizsgálni?Köszi!
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
Új hozzászólás Aktív témák
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- VoLTE/VoWiFi
- MárkaLánc
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Műbőr kötésben, feltűnőbb dizájnnal is elérhető lesz a Redmi Turbo 4
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest