Új hozzászólás Aktív témák

• IreN!CuS

őstag

Sziasztok,
    Adott az alábbi autó: sx4 S-Cross 2018 1.4T ~116e km 10-12 ezer közötti kötelezővel.
    Elmúlt időszakban az alábbi jelenségre lettem figyelmes. Legtöbbször hidegindítás után, de volt amikor 15-20 km után is előjött főleg 2-es és 3-as fokozatban alacsonyabb fordulatszám mellett ( 1700-2200 rpm ) nagyobb gázpedálállásnál ( 75-100% ) nagyon furcsa hang hallatszik pár pillanatra aztán kisimul. Nem tudom érdemben leírni a hangot talán két dologhoz tudnám hasonlítani:
    Szívó benzinesnél nagyon alacsony fordulatszám melletti nagy gázadáskor hallható "berecsegés, kicsit rángatos feeling" - vagy a régi dízel tipikus "kulturálatlan járása"
    Ami miatt bizonytalan vagyok, hogy nem konstans a megjelenése, valamikor csinálja valamikor nem. Az esetek 99%-ban az ha megjelent a fentebb leírt tűnet utána nem tudom újra előidézni.
    Lehet a lánc kezdett el vacakolni vagy szimplán nem szereti ezt a relatív alacsony fordulatszám nagyobb gázadás duót?
    Lassan esedékes lesz a kötelező van tipp mire kérdezzek rá ha esetleg nem akarnának utánamenni és kivizsgálni?

Köszi!

Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"

Új hozzászólás Aktív témák