- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- GAI: Poor Volta...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
rbalint88
addikt
Sziasztok
Szeretnék érdeklődni, hogy van-e valakinek s-cross vagy már vitara 1.4T-vel és automatával. Mennyit eszik? (nem fogyasztásfetisizmus miatt, hanem hogy milyen gyakran kell tankolni) Pályán mennyit forog (gps szerinti 138-nál) és mennyit csal az óra? Mennyire hangos?
Bónusz kérdések panorámatetősöknek: beázik-e, zajos-e?
Nagyon gondolkodom azon, hogy beruházunk jövőre egy vitara 1.4T glx automata+panoráma konfigurációra.
Tudom, hogy az s-cross sokkal okosabb választás, de az elejével nem tudok megbékélni sajnos. Több ismerősnek is van akár több gyerek mellé Vitara és elférnek, meg terv szerint lesz mellette egy nagyobb autó.
A 3+7 év gari nagyon csábító és a GLX-ben minden benne van, ami kellhet. A gyári hangrendszer mennyire használható? A Splashbe rakattam egy Dension Gateway lite BT-t, a rádióadásokhoz képest megtáltosodott a hangzása, de azért objektíve még mindig low class6,3-ért meg már szóljon tűrhetően...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kés topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Robogó, kismotor
- Szinte megfizethetetlenül magas lesz a TSMC A14-es node-jának ára
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest