- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
válasz
CoolBoy323 #27897 üzenetére
Milyen moci?
-
dnelb
veterán
válasz
CoolBoy323 #27897 üzenetére
#remap kell
-
CoolBoy323
nagyúr
Kicsikémbe olajcsere lesz jovo heten...
Mit rakjak be? Penz nem szamit jelige
(SX4 4x4 '06.03. 72k km)
Esetleg amit csereltetni/atnezetni erdemes? Nagy szazalekban palyan hasznalom, de 6. seb fokozatot nem tudnak bele rakni, kerdeztem mar
-
Tamás008
tag
Mehet ez az 5W-40- es olaj régi Swiftbe, 1,3-as 8 szelepes motor. Eddig 10w-40-est töltöttem bele Shell HX7 márkájút. Most Shell Helix HX7 5W-40-es olajat kaptam. Belemehet?
Két olajcsere között nem fogyasztotta a 10W-40-et, nem kellet után tölteni. -
Kornel
veterán
Nekem balra kanyarodás 50k.
-
dnelb
veterán
válasz
roberto211 #27889 üzenetére
mondjuk itt 60k lenne a bünti, akkor még olcsón is megúsztad
45k 135ig van
-
roberto211
őstag
-
kunberci
senior tag
Nem innen vettem, de írja, hogy nem kell tanítani.
43139....
43130....
típusú a jó. -
kunberci
senior tag
válasz
lacy86 #27882 üzenetére
Én ősszel vettem a TPMS szelepeket, és akkor szereltettem össze a nyári gumival, és az új alufelnivel, tehát csak a nyári gumi cserénél fogom megtudni, hogy minden klappol-e? Akkor 40+szállítás volt az ára. Amennyiben minden klappol a cserénél, (nem tudom,hogy mikor fogok nyárira váltani), akkor küldök privibe telefonszámot, ha kell.
-
tomi5244
őstag
Üdv, a héten lehet felkerül a felni garnitúra. A gyári nyomásérzékelők maradnak a téli szetten. Az autó nem lesz jelen amikor gumizzák a nyári felniket. Ha faterom haza hozza a kerekeket, akkor felhelyezés után, hogy kell betanítani az új szenzorokat? Vagy ez megy magától?
-
Danex
addikt
válasz
szabonagyur #27870 üzenetére
Hát mikor kihoztuk 8.9-en állt.
Főutas tempónál lement 5.6L körülre de folyamat csökkent csak hazaértünk.
Szóval az 1.6CR TDI dízelnél nem eszik így jelentősen többet. Aztán ahogy nő a kilométer majd mondom mik a tapasztalatok.
Ja igen, a kerekek 320psi nyomáson vannak a szenzor szerint, elvileg megpakolva se kéne nagyon 280 felé fújni, szóval még ezen lehet leeresztek.
-
szabonagyur
félisten
Azért az ilyen alacsony sebességgel kihozott fogyasztás mérésnek nem sok értelmét látom.
Valószínűleg ennyivel max. városban mész, ott meg nem folyamatosan tehát ez erősen nőhet.Városon kívül meg szintén nem ennyivel fogsz menni.
Teszteket normál tempó mellett érdemes nézni mindenhol.
-
Danex
addikt
Kicsit vezetgettem délután a kocsit, 40-60as tempóval 4.6L-t lehet hozni, de lehet ment volna még lejjebb is.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Motion_Blur #27867 üzenetére
FBon probalkozz az s cross topikban szvsz
-
Motion_Blur
félisten
Ha van esetleg valakinek 1.0T Scross-a Székesfehérvár környékén, dobjon már meg egy privát üzenettel
-
VILI AVERÉB
újonc
sziasztok.
a tipus (swift) akkut cseréltünk _azota nem alszik ki a (légzsák) _szimbolum a müszerfalon.
ötletek ,? még nem dugtunk laptopot. -
Bandus99
őstag
válasz
tomi5244 #27864 üzenetére
Ezeknek a kerdeseknek itt a helye
-
tomi5244
őstag
válasz
Motion_Blur #27863 üzenetére
Köszi, ezek hasznos infók!
Még egy-két dolog. A mikroszálas kendőt vizesen vagy szárazon kell használni?
Vagy portalanítás után szárazon még áttörlöm vele? És utána a műszerfal ápoló?
-
Motion_Blur
félisten
válasz
tomi5244 #27861 üzenetére
Sampon: nem kell viaszos, de minőségi, lehetőleg pH semleges és foszfátmentes legyen, pl Sonax Fényező koncentrátum nagyon jó (Metro, Homasita)
Törlőkendők: minőségi mikroszálas, szárazoló kendőket a Cuiesben tudsz venni darabra is (Szfvár, Feketehegy), konkrétan az Audi gyár is ezeket a kendőket használja, szóval a minősége kifogástalan
Wax: én valamilyen prémium waxot ajánlanék (Collinite), vagy átkerámiáztatnám amíg ilyen szép karcmentes állapotban van és azt utókezelgetném 3-4 havonta.
Beltér műanyagok: [link] nagyon jó hatása és illata van! sima portalanításra vizes rongy, vegyszer nélkül
-
tomi5244
őstag
Nekem tele volt az ablakmosó, tankolnom viszont kellett
Egy kis autóápolás: mikronszálas törlőkendő a műszerfalra, vagy valami spray? Most konkrétan a portalanításra értem, nem az ápolásra/szilikonozásra
Továbbá samponból megéri a viaszos vagy valami sima? Csak mert a viaszos Prevent márkájú 2x annyi
Ki mit használ?
-
Danex
addikt
válasz
tomi5244 #27850 üzenetére
Mi ma hoztuk ki az S-Cross-t (1L), az 1000km/ 1 hónapra nekünk úgy mondták, "kötelező".
Eddig 1 idegesítő dolog van, hogy ha beállok a parkolóhelyre a Start/Stop leállítja a motort szinte azonnal, majd mikor berakom az automatát P-be el is indítja a motort hiába fekszem végig a féken.
Ja igen, kb 5L üzemanyaggal adják át, viszont a miénkbe 3-4 spriccelésnél több ablakmosó folyadék nem volt, így vagy 15 km-t full retkes ablakkal kellett jönni mert felcsapták :/
Amúgy nagyon csendes kis motor, bár az ilyen 70-90km/h-s dinamikáról nem tudok beszélni, mert 1000km-ig betartom a fél gáznál ne többet és ilyenkor még nem vált vissza az automata, a váltófüleket meg még nem próbálgattam.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
anonymus89 #27855 üzenetére
Fukk, mi tortent?
-
tboldi
nagyúr
A motoros topikban is volt szó tegnap a bejáratásról. [link]
Autó vagy motor, most lényegtelen, de ha szőrszálhasogatóak akarunk lenni, akkor a motorokerékpárok érzékenyebbek, mert egy olaj keni a motort és a váltót is.
-
anonymus89
addikt
válasz
CoolBoy323 #27846 üzenetére
Sajnos megsérült és jön a műszaki áprilisban.
-
kunberci
senior tag
válasz
tomi5244 #27850 üzenetére
Akkor pontosítsunk.
Egy hónap, vagy ezer kilóméter. Az enyém három hónapos és ötszáz kilóméter van benne.
Tehát elvittem az 1 hónapos szervizre, (amit nem tudom, hogy kötelező-e?), ezt nem kérdeztem, de szerintem igen.
Átnézték az autót, 15 perc és kész.
Olajcsere:
Nekem a vásárláskor mondták, hogy "1000-es" szervizkor olajat kell, illetve illik cserélni. A garázsszomszéd fullos, turbós Vitarájánál a másik kereskedő nem is említett olajcserét. Tehát az olajcsere nem kötelező, és fizetős!
Az 1 hónapos, vagy 1000 km átvizsgálás ingyenes.
Az ezres olajcserét én korainak tartom, ezért kb 2000-nél szeretnék olajat cseréltetni. Az 1 hónapos szervízre én 200 valahány km-rel vittem. Mivel nekem egy tévedés-ért felajánlották az ingyenes olajcserét, azért 200 km-nél már nem fogok olajat cserélni, tehát megbeszéltem, hogy későbbre halasztjuk az olajcserét.
Még én is az első olajcsere előtt állok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- PlayStation 5
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen autót vegyek?
- Fractal Design Focus G Mini ház - minimalista apróság
- Futás, futópályák
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Tőzsde és gazdaság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC, 168e km, fapad, Alkuképes
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i7-10G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest