Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gordiann
őstag
válasz
Gordiann
üzenetére
Hm.... nagyon elakadtam egy pontnál:
''Run the installer using the console as root.
# sh ati-driver-installer-8.34.8-x86.x86_64.run --listpkg''
Ezt hogy kell megadni neki? Így ugye nem találja a file helyét. Ha megadom az elérési utat: ''/home/gordian/Desktop'' Akkor meg kiirja, hogy hozzáférés megtagadva.... -
Gordiann
őstag
Üdv
Bocs az ósdi kérdésért, de működésbe lehet valahogy hozni a 3d-s támogatást egy ati kártyához?
Nagyon tetszik a rendszer (openSuSE 10.2), minden tök szupi benne, de nagyon rossz lenne, ha nem lenne 3d

Köszönöm szépen -
Gordiann
őstag
Nah leszedtem az Ubuntu-t, sokkal egyszerűbben indult a telepítés, mint a suse-nál (ami még mindig nem hajlandó települni).
Na itt a gond: nem működött ez sem. (Nagy linux topic-ban fejtettem ki.) a telepítés elindul és közben egyszer csak kiírja, hogy telepítés hiba, nem települt. Van egy 40Gb-os winyó.
Hogy toljam a telepítő elé, milyen állapotban? Partition magic-kel megcsinálnám, ha tudnám, hogy milyenre kell formázni/nem formázni.
Neked nincs vmi ötleted? -
Gordiann
őstag
Ha megmondod nekem, hogy melyik verziót érdemes letölteni (leginkább DVD-t szeretnék), ami a legkifejlettebb, és legjobb, akkor leszedem....
Köszi előre is!
(amúgy magyar nyelvű is van belőle?le van fordítva?)
(ja és Ubuntu, vagy Kubuntu?)
Na de ezeket már OFF-ba teszem....
[Szerkesztve] -
Gordiann
őstag
UP
-
Gordiann
őstag
Üdv:
Akkor itt kérek most segítséget:
Leszedtem a 10-es suse-t, de nem akar bootolni nekem sem. Mi a megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby rádiós topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- ASUS routerek
- Formula-1
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- Formula-1 humoros
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3253, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi