- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
válasz
urandom0 #4194 üzenetére
Hát szerintem nagyon átüt az IBM-es mentalitás a mostani RH döntéseken... az IBM eddig többször is inkább elengedett hatalmas piacokat, hogy kevesebb kicsi, de nagyon magas profithányadú szegmensre tudjon koncentrálni.
Pl. ott volt nekik a PPC, amiből nem voltak hajlandóak új dekstop és notebook verziót készíteni, ezért az Apple kényszerből váltott Intelre... viszont a PPC-ből fejlesztett IBM architektúrás CPU-k még mindig ott figyelnek a HPC szegmensben, NV gyorsítók mellett, és egyáltalán nem voltak rosszak még pár évvel ezelőttig sem (újabban meg nem követtem a dolgot).
Már a felvásárláskor is úgy gondoltam, hogy nem fog jót tenni a linuxos világnak és magának a Red Hat-nek sem, és eddig sajnos úgy érzem nem tévedtem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Új Asus S14 Vivobook Flip X360 Touch 2in1 Ryzen5 7430U 16GB 1TB SSD AMD Radeon Vega7 Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman ZM-T7 Corsair 550W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest