Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Pajac: száz pí
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- Real Racing 3 - Freemium csoda
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
válasz
urandom0
üzenetére
Igen, köszi! Valóban fura ez a WEB-es felületű telepítő. Szokni kell. A következő furcsaság a Szoftver választó. Alapból csak az SElinux támogatás települ. Se GUI, se Samba, se semmi nem megy fel alapból.
Plusz nem lehet kilépni belőle. Legalábbis nekem csak úgy sikerült, hogy átváltottam konzolra, és ott nyomtam egy CTRL+ALT+DEL-t.
Érdekesség: A konzolban ad egy QR kódot, és IP címet jelszóval. Így egy másik gépről belépve is elérem a WEB-es telepítőt.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Peugeot, Citroën topik
- Xbox Series X|S
- Milyen monitort vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Robotporszívók
- Suzuki topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő