Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Fényerő csúszka / Brightness slider
- sh4d0w: Van-e még?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na, most látom, hogy érdekes dolgok történnek a SUSE háza táján.
Egyrészt az, hogy tavaly októberben csináltak egy kérdőívet a Linux felhasználásával kapcsolatban. itt a kérdőív teljes, 254 oldalas kiértékelése, itt pedig egy rövidebb összefoglaló. Ez csak amolyan érdekesség.Ami viszont érdekesebb, hogy még tavaly ősszel kiadtak egy új, kísérleti disztrót Slowroll nével. Ez az elkaszált Leap és a Tumbleweed között képez egy hidat, olyan értelemben, hogy a Tumbleweedre épül, de annál egy jóval lassabb frissítési ciklussal. Továbbra is rolling lesz, de a jelentősebb update-el nem folyamatosan jönnek hozzá, hanem havi vagy kéthavi adagban, míg a security update-ek és a bugfix-ek folyamatosan. Tehát nem a Leap helyettesítője lesz, hanem egy, a TW-nél kevésbé bugos rolling disztró. Én ennek nagyon örülök, mert pont azért nem szoktam ajánlani a TW-t, mivel a rolling jellege miatt előfordulnak benne bugok (én is belefutottam néhányba, pedig nem sokat használtam). A Leap-et pedig azért nem szoktam ajánlani, mert nagyon elavultak voltak benne a csomagok.
Remélhetőleg, a Slowroll hibamentesebb lesz, mint a TW, de úgy, hogy közben friss marad. Ha kikerül az experimental státuszból, lehet, hogy le is cserélem a Fedoráimat erre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Büszke apukák és anyukák topikja
- VR topik
- Gumi és felni topik
- Formula-1 humoros
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Xiaomi 15T Pro 12GB/256GB Mocha Gold használt, karcmentes 6 hónap garancia
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest