Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
válasz
pengwin
üzenetére
Igen, eddig nekem is ez a tapasztalatom, örülök hogy hallgattam rád illetve megerősítettél abban amit már terveztem az összeomlások után,eddig olyan összeszedettebbnek, kiforrottabbnak tűnik valóban a Leap.

Nekem a 42.1-es Leap volt amúgy amit legutoljára használtam, de az nagyon nem vált be volt hogy hetente rakhattam újra mert a kde be se töltődött, de ez szerintem a rendszerben lévő kde hibája volt, lehet ha kihúzta volna egy nagyobb frissítésig az helyrehozta volna. A másik bajom meg az volt vele hogy kérdés nélkül felrakta a zárt nvidia drivert ami nekem nem jó, mert valamiért a zárt driverrel (akkor) bár alapból jó volt, de kijelentkezéskor mindig elszállt a kép, de alapból betöltődéskor és a KDE-ben magában pedig jó volt...

Ezért tértem át a Tumbleweedre és megkönnyebbülés volt hogy ott nincs is zárt nvidia driver tehát nincs veszély

Szóval jó nekem a nouveau, ezért elővigyázatosságból fel sem pakoltam a 15-ösre az nvidia repot.

Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo 14 Thinkbook 2in1 Yoga FHD IPS Touch i7-1165G7 16GB 512GB Intel IrisXE AktívToll W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi