Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Syl: UPS - te áldott!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- TommyX_: Yatour YT-M06 a virtuális cd váltó
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
wetomi
aktív tag
Ezt nem tudtam, hogy különvált a SUSE a Novelltől, legalábbis ez a részlet nekem kimaradt a hírek követése során. Köszönöm az infót!
A stabilitással és a használhatósággal egyet értek. Évek óta használom a SUSE-t egy egy apró és rövid kitérőtől eltekintve. Jelenleg a Tumbleweeddel elégedett vagyok, a nyáron előrelépés volt sebességben a 42.1-hez képest, de biztos vagyok, hogy a 42.2 is egyben van.
Közben hazaértem és előkerítettem a telepítőket. Jó lenne ha most is hozzá lehetnek jutni ilyen promó lemezekhez, még ha manapság már nem túl gyakori a használatuk.
A GeckoLinuxra pedig majd fél szemmel ránézek ha az időm engedi, elsőre szimpatikus.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xiaomi 14 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- darkFlash Shadow Pro
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7S28BG700EP 28 144Hz IPS4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest