- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
csak a kódek részbe tudtál belekötni.
Nem kötözködés, csak máshonnan nézem, mások a prioritások. Nagyos sok ember nem akar/tud parancssorban zsonglörködni(pl. a grub-al). Miért olyan nagy gond, ha átirányít a grafikus felületre? Tippem szerint azért, mert már a 2-est használja. Legalábbis ha abból indulok ki, hogy a grub2-install /dev/sda parancs probléma nélkül lefutott.
Nem használok VLC-t, de valószerűtlennek tűnik, hogy kiveszik a jogilag problémás codec-eket belőle, csak hogy a disztribúció része lehessen. Bár a linux szekerén semmi sem elképzelhetetlen, és az ellenkezője is.
Melyik tárolóból telepítettétek? Kicsit utánakerestem, és állítólag nem mind1, hogy a vlc-ről, vagy a packman-ról van feltéve. És az ilyen dolgok ki tudnak borítani. Értem én hogy sok év(tized) Windows használat után furcsa pár dolog, de vannak minden logikát nélkülöző megoldások. pl. Minek n+1 disztribúció. Jó persze vannak a nagyok amiknek van értelme,de az, hogy valaki felcsicsicsáz egy felületet, csinál hozzá egy saját tárolót, és már kész a sokadik klón...Ubuntu-nál telepítés alatt lehet engedélyezni a jogi és egyéb 3. fél által készített csomagokat
Ahogy az OpenSuse alatt is. Bár az tény hogy a nonfree tárolóban sincs bent "minden" codecWindows-t meg hagyjuk, tudtommal nincs egyetlen egy tárolója sem,
Pedig a 8-asban belekerült egy tárolónak is felfogható áruház.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung 990 PRO 2TB Heatsink MÉG GARIS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest