Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: A teljesség igénye
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- sh4d0w: Nyitlocker
- kreténtehén: Első lengyel túra
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sweet Lou 6
addikt
Amennyiben KDE-s openSUSE 11.2-őt használtok, sokat szívhattok a Skype telepítésével. Én kb. 1 órán keresztül állítgattam a hang bemeneteket, mire elkezdtem gondolkozni, hogy valami gubanc lehet, mert sehogy se akar felvenni hangot a mikrofon. Mint kiderült, fel kellett tenni a pulseaudiot, mert ALSA-val nem megy a Skype. Gnome alatt alapból fent van, KDE-s verziónál kell ezt csak megcsinálni. Így már végre jó lett a k*baszott Skype.
Ja és a pulseaudio telepítését leírom a blogomba, ha esetleg valakinek kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kiszivárgott, mikor érkezik a Galaxy S26
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Okos Otthon / Smart Home
- Sí, sielés
- Tőzsde és gazdaság
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC - Számítógép! Csere- Beszámítás! R7 5700 / Suprim RTX 3080/ 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest