Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: FIFINE A6T - Gamer és Streamer állványos mikrofon
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda007
aktív tag
köszi a választ.
a recovery módra rá jöttem már utána és sikerült is megoldani.
a net az továbbra sem ment, felhasználó nevet megadtam, jelszót is, de az kinternet kirta mindig, hogy nem működik a smpppd/ valami ilyesmi/, a háló kártyámat az felismeri a rendszer, a MAC-t is kiírta. próbáltam, ip. ket is adni amiket a help mappa és a neten láttam fórumokon, de nem sikert, mindig kiírta az előbbit. leszetttem a DNS címeket is a digiről de semmi. Az egész hétvégém rá ment az egészre és nem sikerült. Így úgy döntöttem, hogy format. Sajnálom, mert tetszett nagyon, talán majd ha valaki, akinek ilyen szolgáltatótól sikerül, majd neki vágok megint.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Krups EA81 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Death Stranding Director s Cut
- MÉG OLCSÓBB 10.21. !!! Új elekrtomos rollerek 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő