Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda007
aktív tag
köszi a választ.
a recovery módra rá jöttem már utána és sikerült is megoldani.
a net az továbbra sem ment, felhasználó nevet megadtam, jelszót is, de az kinternet kirta mindig, hogy nem működik a smpppd/ valami ilyesmi/, a háló kártyámat az felismeri a rendszer, a MAC-t is kiírta. próbáltam, ip. ket is adni amiket a help mappa és a neten láttam fórumokon, de nem sikert, mindig kiírta az előbbit. leszetttem a DNS címeket is a digiről de semmi. Az egész hétvégém rá ment az egészre és nem sikerült. Így úgy döntöttem, hogy format. Sajnálom, mert tetszett nagyon, talán majd ha valaki, akinek ilyen szolgáltatótól sikerül, majd neki vágok megint.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3454, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest