Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
Sziasztok!
Ma felraktam a notebookomra az opensuse 10.3-as 64 bites verzióját. A telepítés alatt nem volt semmi gond, de amint teljesen elkészült, máris jelentkezett egy igen kellemetlen probléma:
egyszerűen nem hajlandó grafikus rendszerrel indulni
!! 5-ös futási szinten megy, elindul az xdm is, a yast szerint fut is, minden ok, az energiatakarékosságot is kikapcsoltam, hátha, de mégis parancssori módban van
. Sajnos az én linux tudásom erre a problémára már nem terjed ki, ha volna ötletetek, mit csináljak, szívesen olvasnám.
Ja... már újra is telepítettem, hátha, de úgy se lett jó
. 32 bitest már raktam fel PC-re, ott sose volt hasonló. Talán az a gond, hogy 64 bites? 
És még egy kérdés. Nem tudjátok, gyári konfigurációs Acer TM 7720G-hez honnan töltsek le drivereket és szoftvereket?? Főleg wlan-hoz, a videokártyához és a webcam-hoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- Linux kezdőknek
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Formula-1
- További aktív témák...
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- 264 - Lenovo ThinkBook 16 (G7 ARP) - AMD Ryzen 5 7535HS, no GPU
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 5080 AERO OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro 45mm, GPS, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
!! 5-ös futási szinten megy, elindul az xdm is, a yast szerint fut is, minden ok, az energiatakarékosságot is kikapcsoltam, hátha, de mégis parancssori módban van
. Sajnos az én linux tudásom erre a problémára már nem terjed ki, ha volna ötletetek, mit csináljak, szívesen olvasnám.
. 32 bitest már raktam fel PC-re, ott sose volt hasonló. Talán az a gond, hogy 64 bites?