- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- A nagy BOR topic
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Új kedvenc játékom és első benyomások
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
Sziasztok!
Ma felraktam a notebookomra az opensuse 10.3-as 64 bites verzióját. A telepítés alatt nem volt semmi gond, de amint teljesen elkészült, máris jelentkezett egy igen kellemetlen probléma:
egyszerűen nem hajlandó grafikus rendszerrel indulni
!! 5-ös futási szinten megy, elindul az xdm is, a yast szerint fut is, minden ok, az energiatakarékosságot is kikapcsoltam, hátha, de mégis parancssori módban van
. Sajnos az én linux tudásom erre a problémára már nem terjed ki, ha volna ötletetek, mit csináljak, szívesen olvasnám.
Ja... már újra is telepítettem, hátha, de úgy se lett jó. 32 bitest már raktam fel PC-re, ott sose volt hasonló. Talán az a gond, hogy 64 bites?
És még egy kérdés. Nem tudjátok, gyári konfigurációs Acer TM 7720G-hez honnan töltsek le drivereket és szoftvereket?? Főleg wlan-hoz, a videokártyához és a webcam-hoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera 256 GB Használt, karcmentes
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3244
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest