Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
demo alapján:
több magot támogat.
rivatuner szerint a demonál vidkari limitem van 1280x1024ben (3870es), teljes workspace memóriaigénye 600-800 mega, ami elég kevés, de kérdés, hogy hogyan skálázódik (demoban sajnos nem tudok szimulálni nagy pályát sok AIvel). processek tekintetében most olyan 70et futtat, ez jelentős növekedés a SCFA 17jéhez képest. kérdés, hogy ebből mennyi tartozik a steamhez.
jelen pillanatban kis pályán két mag van terhelve a négyből. most vagy kevés az egység, vagy nem megy az ellenfeles AI (scriptelve van, szóval nekem nagyon úgy néz ki, hogy az ellenfél nem támad ki... amikor a második misszió végén az ACUmat akarta kilőni, akkor beindult a bázisom felé annak ellenére, hogy az ACU a pálya közepén volt...). tehát nekem nagoyn úgytűnik, hogy ez biza csak két magot támogat.
a research center csinálja, hogy gyorsabban nőnek a pontok. tehát ha semmit nem lehet upgradelni rákattintva, az normális

érdekes és kezd megtetszeni.
Új hozzászólás Aktív témák
- 266 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7430U, no GPU
- darkFlash Shadow Pro
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e 128GB White használt újszerű 100% akku 83 ciklus garanciás 2026.10.26-ig
- AKCIÓ! Philips Envia 6000 34 WQHD 0,3ms OLED monitor garanciával hibátlan működéssel
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest