Hirdetés
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
AeSDé Team
őstag
Sziasztok! Én pár napja szedtem le a játékot, és kezdtem el játszani vele. Nem vagyok nagy RTS fan, még nagyon régen az Age of Empires sorozaton kezdtem, játszottam StarCraft 2-vel (csak free demo) és kicsit Medieval II Total War-al is. Nekem eddig nagyon tetszik a játék, a grafika nincs a csúcson, de pont olyan szinte van ami számomra még szépnek számít.
Látom sokat szidtátok korábban, ha ennyire nem tetszik, akkor ezekszerint vannak ennél sokkal jobb stratégiai játékok. Tudnátok valami jobbat ajánlani?
-
Songo
senior tag
sziasztok
van esetleg ehhez a gamehez valami map pack?
5en tolnánk 3 gép ellen de a gyári 2 map nemsok

-
Huma
addikt
A második részben jobb az AI mint az elsőben?
Az első részben három ellenfelet (szövetségesek) simán legyakok. Az elején van egy kritikus pont amikor meg tudnak fogni, de utána már kiépítem a védelmem és a géptől csak annyi telik hogy tonnaszám küldözgeti a semmit sem érő első szintű egységeit.Egyszer volt hogy elkezdtek atommal lövöldözni rám, de addigra már rég fullon volt három rakétaelhárítóm.
ui: Háromnál több ellenfelet nem szívesen rakok be mert akkor már elkezd akadni.
-
proci985
MODERÁTOR
hm, eddig a hard AI egész jól vizsgázik. utolsó pályán megvolt az SCFA utolsó előtti Hex5+QAI pályájának a fílingje: azon a pályán általában 45-55percig szoktam müttyögni hardon, mire meglett a tech 3, na ez is hasonló volt. mondjuk az még belefért, hogy nekiálltam cybriannosaurusokat spawnolni, amikor igazából arra a pályára kb megalith+experimental gunship kombó kellett volna. viszont első pálya lett, amire kapásból megkaptam az időre az 5 csillagot... szeretek szöszmötölni, na (említett scfa pályán olyan átlag két és félóráig szokott eltellni).
skirmishben a hard ellen még nem igazán jöttem rá mi kellene, egyelőre 20 perces várakozási idővel próbálkozok, lassan megy a kitapasztalás. de, már tudok nyerni.1vs1en (revengen gyakorlok). igaz ehhez olyan 40-60 percek kellenek, aminél azért még SCFAban is gyorsabban tudtam nyerni a sokkal nagyobb mapok ellenére... van hova fejlődni, na

ami tetszik, hogy lényegesen gyorsabb lett a játék, de még klikkelőbajnokság. ami viszont nem tetszik, hogy az upgrade rendszer nekem teljesen átláthatatlanná tette a játékot: tudom, hogy sokan szerették volna ezt még az első supcomnál, de egyszerűen a korábbi szisztéma jobb volt. arról nem is beszélve, hogy pár experimental unit elég gyengének érződik: a megalith2 alig érződik erősebbnek, mint mondjuk két lvl5ös brick (a kocka lvl3 cybrian bot 9k alap épséggel az scfaban), ami azért gáz.
aztán ha jobban megy, jöhet a multi. vagy vissza SCFA. vagy C&C generals zero hour + shockwave

-
proci985
MODERÁTOR
hm, játszik vele még valaki? kis fáziskéséssel sikerült megvennem, és lassan kész vagyok a kampánnyal, szóval indulhat a skirmish móka.
-
JohnR
aktív tag
Hehe...azt nem mondtam h van olyan jó, mint az előzőek

Online meg tele van cheater-rel. 5 perc után lerohannak a legmagasabb szintű egységekkel, abból is legalább 100 pottyan a nyakadba. A végén az eredményjelzőn meg 10x-es a fejlettségi eredménye
Mindez 10 perc alatt, normál sebességen... -
davsc10
csendes tag
SEGÍTSETEK!!!!!
-
davsc10
csendes tag
Sziasztok!
Azt akarom kérdezni, hogy mindenkinek ment aki próbálta a cheat ?
Mert nekem nem megy

-
kenesei1982
aktív tag
hi,
valaki tudja h át lehet-e állítani a bill. kiosztást?
mert ugye megnézni meglehet a játékban, de állítani nem tudom. -
JohnR
aktív tag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Én indítottam a meccset, és ellenzem bármiféle korlátozás be tételét. Akkor teljesen felesleges ezzel játszani, ha nem lehet taktikázni, stratégiát megválasztani. Ha óvodás szinten mennyiségi egység gyártást akar az ember játszani, az már nem stratégiai játék.
-
JohnR
aktív tag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Nekem nem volt bajom az AI-val. Neten toltunk egy meccset. Ismeretlen emberke volt a társam, és mivel nem akart senki sem rajtunk kívül csatlakozni, beraktam 2 normál AI-t ellennek. Én voltam a szeró és 30 perc után már atomot dobott ránk vmelyik AI. Még szerencse, hogy csak normált raktam be, mert bár jelezte a társ, hogy nem egy erős játékos, de mikor hallottam az indítást, hiába szóltam neki álljon arrébb középről az ACU-jával, még arra sem volt képes

Megúszta, de kénytelen voltam egyedül legyűrni mindkét ellenfelet. Erre még kellett várni vagy 10 percet... -
iSonic
addikt
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Hát velem is egyszer megesett

-
PowerBuldog
veterán
Ez a ranked match tényleg egy fos. Kinyírtam a ACU-t, de a robbanástól én is meghaltam. Erre nem én nyertem, hanem az ellenfél... ilyen nincs.

-
iSonic
addikt
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Hehe xd
hát ez nem semmi 
-
fanfany65
tag
válasz
Hedgehanter
üzenetére
Letöltöttem de nálam valamiért nem müködik,le kellet durjam az egész játékot és ujra kellet telepitenem,mert ezzel a moddal el sem indult rendesen mindig kidobott az asztalra!!

-
Hedgehanter
őstag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Nem tudom hogy lehet-e replay-t osztani...
Pedig hogy futtattak az elejen hogy az AI az legjobb 150 SC jatekosnak az osszevont tudasaval fog birni (vagy valami ilyesmi)....

-
PowerBuldog
veterán
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Most olvasom. Állítólag azért van ez, mert be van kapcsolva a No Air. EPIC FAIL. Így kiadni egy játékot.

-
PowerBuldog
veterán
válasz
Hedgehanter
üzenetére
A mentett replayeket meg lehet valahogy osztani? Olyan 3v1-et játszottam hogy ihaj.
Viszont felháborító az AI. Volt egy Hard AI, a többi 2 élő személy volt.
Nos, az AI 59 perc alatt felhúzott asszem 6-7 MassExtractort, 2-3 energy generatort.... És kb ennyi. Az ég egy adta világon semmit nem csinált. Mikor bementem a bázisára akkor is csak ott állt egy helyben az ACU-ja, ahol a játék elején spaqnolt. Azért ilyen egy fost nem tudom hogy sikerült összehozni. Az előző részek AI-jét totál kidobták a kukába kb.
-
Hedgehanter
őstag
Itt egy erdekes mod az SC2 hoz, atalakitja a nezetet atmeretezi az egysegeket, epuleteket az FA-hoz hasonlo mereture epuletek folyamatosan aramot fogyasztanak, lehet rendes queue-t elinditani nem csak azt epithetsz amire van nyersanyag ect.... Erdekes....

-
solikka
csendes tag
Nem olyan régen kipróbáltam ezt a játékot. Az első nagy kedvenc volt a grandiózus csaták miatt, ez is hasonló, csak minden tekintetben butítva.
Teljesen elvesztette egyediségét, most, hogy van egységlimit és az Experimental egységeket is futószalagon lehet gyártani. Grafika sok helyen nem egy nagy szám, mesterséges intelligencia mintha nem is lenne. Szóval nem igazán tudom ajánlani, mert lehet csalódás lesz.
-
fanfany65
tag
Az hogy buta egy dolog de pofátlanul csal is a gép,párszor ugy is le atomozott ,hogy ki volt épitve a atom rakéta védelem! Rakétám is volt és ugy is fel robbantotta a bázisomat pedig csak egy rakszi jött nekem pedig öt rakétám volt!
Azt hiszem ö volt a Cheat AI,meglepödtem picit de talán ezt meglehet neki bocsájtani!! -
S*Tom*
aktív tag
válasz
fanfany65
üzenetére
Nem láttam olyat akinek tetszene, de biztos most nem mi voltunk a cél közönség, hanem az amerikai óvodások. Vagy csak nem akarták terhelni az agyunk mindenféle felesleges épülettel és stratégiával, de ez a megnyomom a gombot és dőlnek a bázisból ez egységek azért tényleg egy vicc.
Más, akartam kérdezni SupCom2-ben ez a Cheat AI micsoda, mert nagyon vérszegény a hard fokozatú is elveri simán. Olyan buta a MI mint a bot, csak jön egy irányból, amíg ki nem kap, most már sokadszorra nem annyira izgalmas nekem sem.

-
fanfany65
tag
Sajnos a SC 2 is megcsonkitották,viszont a C&C 4 nemes egyszerüségel kiherélték!
Pont azt a részt nyirták ki ami miatt szereték a népek,nem értem igazán mire volt ez jó!
Sajnos az a helyzet következett be ,hogy valamit vagy játszhatatlanul tul bonyolitanak vagy igen kaotikus lessz egy idö után vagy megcsonkitják azt ami jol bevált!Én biztos nem értek hozzá de ami jól ki van találva miért nem lehet csiszolgatni, miért kell mindig valami teljesen mást ki találni! lehet csak én vagyok ilyen maradi és más biztosan jobban szereti az efféle változatoságot!
-
szebibalu
csendes tag
Na történt egy kisebb csoda.
Este arról álmodtam, hgoy fut a bf és mennyire örülök neki. erre felkelek és óó csak álom. Na mindegy azért megpróbáljuk. és láss csodát még be sem töltött a gép gondoltam gyorsan elindítom, hogy ne tudjon betölteni mindent hátha elindul. és tényleg! Megy és játszok vele. Gondoltam kilépek és elinditom újra, hgoy megnézzem mi van.Hát nem indult el. Na most meg fogom magam és feltelepítem a windows7-et. szóval valószínű jó lesz de köszönök minden segítséget. majd írok ha lesz még baj!
Tényleg rendesek vagytok. köszönöm! -
iSonic
addikt
válasz
PowerBuldog
üzenetére
+1
illetve minden egyéb drivert frissíts és egy directx sem árt
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14 - i5-10310u
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4i - i5-1235U I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-12. gen gar.
- I5 7600K/AURUS Z270X K5/16GB DDR4 2400MHz/256GB SSD/500GB HDD/RX 5600XT 6GB/600W Bronz/Win11Pro!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mindez 10 perc alatt, normál sebességen...